Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 130
  • 418
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ами напиши си по-подробно историята, географията и физиката и се заеми сериозно с отчитане и си добре дошла

# 256
Скорпи, здрасти!
По повод ръкополагането в рицарство - има си правила, шефове, знаменосци... И да ти кажа, за тези с по-малки числа отпред теста е много серизен. Ако ме включат в изпитващите - давам най-гадните въпроси (познай защо Twisted Evil).
Иначе, правило основно е да се отслабва умно, да имаш търпение и да се вслушваш в съветите на знаещите!
Успех!

# 257
Здрасти Скорпи ...аз те чета тебе в клю-то   Twisted Evil ,ама се радвам да те видя и тук  Hug
Инак мими и Танитка са ти казали първата стъпка  Laughing
Ама кви сте сладурани  Hug много ви се радвам.
Айче герой си -признавам  Hug
Аз пък днес ще съм добре с водата,обаче вечерята си я изядох в 15:00ч. май  Embarassed нещо ме подгони глад голям - ще му лепна днешния свободен ден и така  Rolling Eyes
А да ви кажа- бясна съм ...ама много съм ядосана...на малката и махнах бибероната онази вечер и вчера и снощи не сме имали проблеми със заспиването, днес също. Обаче излязох с колата докато спеше детето и майка ми като се събудила и дала бибероната  #Cussing out аууу- много съм ядосана  Close оплаках се - отивам сега да си направя 1 чай и после да тренирам  Simple Smile

# 258
  • ГОре на черешата...
Скорпи, добре дошла Hug!
ами напиши си по-подробно историята, географията и физиката и се заеми сериозно с отчитане и си добре дошла
Ох, мойта география много скоро ще почне да прилича на глобус... ooooh!
Мали, Дика, ако бях аз да съм я  #2gunfire майка ми! Ей, много им е мъчно за внучетата, пък за наште нарви не помислят Close.

# 259
  • София
Скорпи добре си дошла wavey

Другото гледам са ти го казали.

Сега за клю-душата ми остава да кажете откъде е Айчето и вече ще съм доволна, ако пък пиете кафе двете с Танитката, после да докладвате.

Аз пък от своя страна също ще си призная без бой, че се познавам с една от рицарките, надявам се да не се сърди, че я издавам - Онка.  Peace

# 260
  • Варна
Тонимирееее ти що си спря млечните?

Абе клюкаркооо ти що казваш Laughing Heart Eyes
Спрях ги щото с Кейкито тъй решихме-през ноември ги спряхме за 2седмици щото много ги ядяхме и имахме не само застой, ами и покачване-сега е същото положение, и затова решихме така-но млякото за закуска остава, тъй че споко-калций има, няма да са скършим

Близнаци-майка ми е близнаци, хубу че се виждаме за малко и ни е приятно, иначе ако по цяла година сме заедно незнам.... #Crazy

# 261
Скорпи, добре дошла Simple Smile

Таня, можеш да влезеш в ролята на посрещач, че при мен времето е ... в пълна липсност. Кофтииии, нямам време за удоволствеито орденско Simple Smile Смело и напред  bowuu

Така, по повод масажите - двете лъжици ми стигаха за дупето и бедърите, че и оставаше малко за глезените (пищялките, както удачно ги рече Птичката). Предполагам, че при по-голям размер - 3 ще стигнат. Всъщност, убедена съм. Да, хубаво е да предупредите домашните, щото в началото яко се пляска по телесата, а както вече уточнихме - Рихтер-мрихтер и подобни чудатости на телсата - звучат силно Simple Smile А, и за синините предупредете (евентулани, ама май без тях няма да мине), за да няма изненадани  Shocked 

Маритке, твоята география сега е биология Simple Smile Хич не му мисли - ще мислиш после. Сега си гледай съкровището и му се радвай  Simple Smile

# 262
Благодаря за готиния прием   bouquet Честно казано не стоплих много какво по-точно да напиша  newsm78 ама нейсе като ме хванете на къс пас, т.е. он-лайн питайте, че сега имам спешна задачка.

# 263
  • София
ръст
размери
от колко си тръгнала и накъде отиваш

# 264
    Скорпи , ми напиши като за начало , колко си височка , че да видим къде ще те редим на общата снимка. Laughing Пък от там нататък квот се сетиш. Hug

Ако в събота ви пламтят ушите , нали се сещате защо ще е  Mr. Green

# 265
  • София
айче, аз не се сещам, ама то щото съм бавничка

# 266
Айя, сигур мен днес ме хвана бавната мозъчна дейност  newsm78   аз не се сещам, що да ми пламтят ушите ... Да не говорим, че първо прочетох "ламтят"  Mr. Green

Скорпи- ръст, тегло, цели, години, деца, родословно дърво (последното не е задължително  Mr. Green ) - ей такива работи, за да си говорим умно, че инак плещим глупости от време на време. То не е грях, ама що да тормозим свървъра излишно, нали така?

# 267
  • Варна
Щото ще ни оклюкат с онуй стрелецовото маме -за туй Мими ще ни плющят ушите Laughing

# 268

smile3501 Тонче !

Сега плюй да не урочасаме работата. Laughing

# 269
  • София
ааааааааааааааааа, ясно

я ше бегам да дигам и затова чао

иначе днес 3 вода
50 риба
мнооого пиле със сметана щото е вкусно
и лук в пилето

Общи условия