Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 133
  • 418
  •   1
Отговори
# 240
Честито на позналите Simple Smile

Хм, имам близък контакт с едно Близначе - ами при една такава заплаха няма как да коментирам ...  Mr. Green

Айя, герой си Simple Smile

# 241
  • София
Бравоската Айче  Party, тъй тъй, а като пече пиците ти какво яде?

Ассе и към теб едно въпросченце имам - кажи повече за твоите медените масажи, че онуй цалюлитното ми са е явило из краките и мъжо веднага залележа. Пък аз по принцип туй чудо много не го отглеждам и си нямах чак дразнещо количество, ама тук от две седмици се появило, пфууу. Та мисля да го остранявам докато е в зародиш тъй да се каже - шъ го абортирам  #2gunfire

Пък що да ходя на масажи, като мъжлето е готово да мЪ бий с кеф стига да разреша newsm78, той само това и чака  Joy

# 242

Попче , ти нямаше ли си друга работа , та да ме питаш кво съм яла  Mr. Green

Довечера ще казвам , че още няма какво  Twisted Evil

# 243
Тази събота и неделя цялото семейство забегваме от столицата и ще си почиваме на едно местенце, дето има спа процедури и други глезотийки. Та във фитнеса няма да ходя, щото нямам екип и ще гледам като теле в железница. В басейна няма да плувам, защото изпитвам неудобство да съм без дрехи, и сигурно скоро няма да преодолея това чувство. Остава ми масаж, сауна (това няма да го понеса) или солариум (това пък защо, да си увреждам кожата, и без това е доста зле). Май  ще се отдам на масаж, за първи път. А пък ако добия смелост, и ми остане време най-вече (за един ден кое по-напред) може да изпия кафе с една много готина рицарка, ще бъда много близо до нея... (тя сега е онлайн)
А имам и още възможности - от барчето в ресторанта, после пак барчето - същински Дюкан.

# 244
  • София
Танче кат ще издаваш тайни издавай ги изцяло, кво е това, кафе с една рицарка, която е он-лайн. Ми то и аз съм тука, ама няма да е с мене. Не мож постъпи така с клюкарската ми душа.

Айче ти да не стоиш гладна, щото ако е така fight

# 245
  • София
Тази събота и неделя цялото семейство забегваме от столицата и ще си почиваме на едно местенце, дето има спа процедури и други глезотийки....
И аз мисля да отида някъде на цпа, ама само с детето, че благоверният е все зает.Обаче....се отказвам все, щото може дами е скучно сама.Иначе...и аз не ща в басейна, още не мога да се радвам на голите си телеса.Бляк....само детето ще се плицика, ама...като каже:"мамо, ела, мамооо..." и се втрещявам, че трябва да се заголвам.
А за барчетата....ехе...това си е спа почивка отсекъде Laughing Laughing

# 246
Попинс, ето: http://www.bghelp.co.uk/forums/archive/index.php/t-3313.html

Само да уточня: ако имаш тънка кожа - остават синини. Големи  Mr. Green

Аз съм супер доволна от него. Почти ми разкара целулита. От детство не съм имала по-малко целулит по себе си. Всъщност и режимът с много вода оказаха влияние. Във всички случаи - това не е никак скъпо, не отнема много време, няма как да е вредно - даже и да не маха целулита, поне тонусът след него е страхотен. Да, а след него - най-добре да се намажеш с някакво етерично масло (на Икаров да кажем) - кожата става ... нямам думи. Пиши после, ако се решиш да го пробваш.

Радвам се, че най-накрая някой да прояви интерес Simple Smile

# 247
Джобсън, ама аз съм още в сферата на мечтите...Как ще пия кафе с някой, който не знае, че ще пие кафе....Пък дали изобщо ще стане, или пък може да си има планове, пък и аз не шофирам още , иначе бих взела колата, докато другите се плацикат в басейна.
Пък и нали скоро ще имаме среща, дали да досаждам...
Напомням за рицарската среща - 31.03.07 - гр. София. (По-активно запосване и заявки в края на месеца)
Асса, твоя масаж видях, че го предлагат и в масажните центрове, при това като един от най-добрите. Със сигурност ще се пробва. И не мисли, че така си говориш и никой не те слуша. Я ми виж аватара, виж какви уши имам! Grinning

# 248
  • София
Ассе мерси, ще го пробвам, само да уточня, за масаж на дупето и бедрата, са ми достатъчни две лъжици мед, щото ми се струва малко количеството, за мойто г.з и краки newsm78

Тонимирееее ти що си спря млечните?

# 249
И на мен ми се струва, че 2 с.л са недостатъчни. Може би за мен 2 черпачета Embarassed

# 250
Говорейки за масажи - преди 5 - 6 години бях ходила на едни процедури в един  център - мисля се казваше Body Line - не съм много в час с терминологията но бяха няколко уреда - то не беше загряване, масажи, лимфни дренажи /или нещо подобно/, но имаше страхотен ефект - За съжаление е много скъпо удоволствие и на този етап не мога да си го позволя, но при първа възможност бих отишла пак защото целулита ми е страшен направо.

# 251

Танче , много ми се пие кафе с тебеее  Hug

# 252
Дали заради зодията, има телепатия.  Hug

# 253

Хип , хип , ура !
      Радост за мойта душа ! Laughing

# 254
Привет на всички рицарки! Може ли да попитам как става "ръкополагането в рицарство"? От известно време ви чета форума, но чаках да постигна някакъв резултат, че да имам очи да се включа при вас. Успях да сваля 6 кг с японската и с малко лунуване, пия Инхуа, почнах да ходя на фитнес и ..... май това са ми само препоръките за сега  Grinning Мноооого съм далече от желаните килограми, но искрено се надявам да успея! Успехи на всички!

П.П. Забравих да кажа, че подробно съм се запознала с правилата от първа страница  Peace

Общи условия

Активация на акаунт