Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 147
  • 418
  •   1
Отговори
# 225
Мариета,честит празник!
Тази сутрин без бой си признавам,че вчера отиде диетата....  Banghead уж излязохме на разходка, а свършихме в ресторанта на вкусна вечеря и друтото е история...  newsm56 Иначе бях свалила 1.5кг но днес бягам от кантара, нЕма нужда да се меря  Crossing Arms Сега ще се запиша за луната и умувам с коя диета да се захвана от другата седмица  Thinking
Хайде,че темите ме чакат  ooooh!

# 226
  • София
Мариетке не просто е майстор баща ти ами майстор-часовникар  Grinning

Аз да ви споделя, какво ми казаха за висящо шкембе. Една мацка от която пазарувам ми даде идеята - лягаш и започваш да си масажираж корема с точилка, така да се каже да го поразточиш малко, ще пробвам тези дни, като си излязат майсторите от вкъщи.

# 227
Много водолеи, много...
Честит рожден ден на една специална красавица! lovekiss kiss Честит рожден ден и на сестра ти! Hug. Браво на татко ти!
smile3501
Бъдете много здрави ти и цялото ти семейство, много щастие ти пожелавам!

# 228
Браво, Рицарки, браво!!!

Къде сме? На втора страница?

Както и да е - нормално е  Mr. Green  Време обедно, аз вече хапнах - ама нямам днес апетит, да му се не види. Най-мразя да ям насила и често тъй ми се налага. Пак с водата назад, ехххх = ще се наваксва.

# 229
  • София
и с водата и с раната изоставам
отивам да ям

# 230
  • ГОре на черешата...
Пък аз отивам да се вихря в кухнята. Ама няма да казвам какво, че всичкото извънрежимно Twisted Evil. И споко - прецака ми се фотото - снимки няма да има Wink.

# 231
  • София
аз пък се снимах по тесни дънки ама се забравих в къщи
и ям

# 232
Мариета, Честит Рожден Ден Hug

Много здраве, щастие и любов! Лека бременност! И както сме се разбрали - момиченце, нали Wink

Честит празник и на сестра ти  bouquet

Обичам Водолейчета, обичам и Везничките Grinning Хайде се сетете аз какъв дзвер съм Mr. Green

# 233
Птица - ЛЪВ?

Друго не се сещам, защото между водолеи и лъвове има някакъв синхрон (поне при мен все така става)...

# 234
  • ГОре на черешата...
Близнаци.
Познах ли?

# 235
  • София
Пиле и аз залагам на Близнаци.

С водата съм назад, но сега похапвам пред компа гъби със сметана и кашкавал.

# 236
Птичке, айде обяви, дали има участник, познал верния отговор.  Mr. Green
Заприлича на темата от Клюкарника за полицая и пешеходеца Simple Smile Гимнастика на ума - не вреди, май и калории гори Simple Smile
Та, не държа да съм познала, а да знам отговора - много ме дразни да имам задачка - закачка, да ми чопли мозъчето - ахаааа мозъчен гъдел да получа.

Ето, виждате ли колко е важно да се яде - с какъв ентусиазъм се разписах след добър обяд. Ентусиазмът може да си намери и друго направление - един много ободряващ сън, ама нейсе - няма кой да ме чака да си дремвам... пфууу, нещо пак съм в сънолюбив период. Сънят е здраве, тъй се успокоявам - давам шанс на хормона на растежа да си вилнее. Да. Намерих си оправдания. А може и да остарявам  Mr. Green

Четохте ли темата за високите талии? Какво е вашето мнение по върпоса? То аз ниски така и не успях да нося, та не само не съм демоде, ами направо моден авангард!  bowuu

# 237
Аз пък няма никакъв шанс да позная, защото това, че се разбираш с везни и водолеи не ми говори много. Такова ми е обкръжението, че съм извела зависимости само за една зодия.

# 238
Има победители, Асса, има Peace, ама ти не си от тях, сори  33uu Как може да не си знаеш другарчетата по зодия  ooooh!

Близнаци сме, Близнаци smile3521 Хубави, лъчезарни, добрички, сериозниииии Twisted Evil А някой казал нещо друго, а съм го newsm66

Пък аз мисля сега да ходя да се изведа на разходка Mr. Green Слънце грее, вятър вее, домашни любимци няма наоколо Wink Заминавам на зяй пазар Rolling Eyes Щото и аз като Тони спонсорирам чичко зъболекар и пАри за поли и други глезотийки няма Sad

Хайде, до довечера newsm49

# 239

Днес направих шест тави с пица  Animal Pig Animal Pig Animal Pig Децата отиват на хижа и трябваше да приготвя поне по парче за всеки от групата. Дори не я опитах. Ха кажете сега , не съм ли герой.  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт