Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 111
  • 418
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Добро утро  food010 след малко се запращам към офиса
Хм ,таз сутрин аз откривам парада-хайди късмети и успехи в съботните манджи. Sunglasses
Поне като съм на работа ще пия вода и няма да имам от какво да съм съблазнена и ще го карам като през седмицата
Миракъл как тъй не ти се смята-ти си човек-счетоводител, трябва още като видиш нещото-разбрирай храна, и да си готова със сметката, аз такова сметачно око съм развила... Crazy.пък и ми е много забавно с Фитдея, като научиш мерните единици няма нищо сложно-и все пак като си сваляш килограмите с положен труд, макар и нежелан, резултатите са по-впечатляващи и по-радващи,отколкото ако вземем нещо наготово.
Ето виж Ванчето-и тя и беше трудно със сметките,ама като се хвана сериозно и за една седмица разкара 1,5кг-Ванче появи се за 5мин поне да кажеш тъй ли беше или ти сложих 1кило от мен Heart Eyes
Брейй,днес ми бил писарски ден-хайде чао
 Laughing

# 346

Добро утрооо!

Хубава изненада , Тонимирчеста  Hug

Аз съм с 200 гр отгоре. Люта битка , неравна , брей. Mr. Green

Кой ша работи , кой ша почива , на всички хубав ден. Heart Eyes

# 347
Добро утро  wavey
Предусещам че днес ще грее слънце и ще мирише на пролет.
Само време за разходки. И гледайте да не отпускате съботно - неделно редиците.  bouquet

# 348
...Ето виж Ванчето-и тя и беше трудно със сметките,ама като се хвана сериозно и за една седмица разкара 1,5кг-Ванче появи се за 5мин поне да кажеш тъй ли беше или ти сложих 1кило от мен Heart Eyes
 Laughing
Тъй,тъй,сериозност трябва. NaughtyВманиачаване даже...Отначало смяташ,после, само като погледнеш и знаеш колко колории има.
Тонче  Hug
Лек ден на всички желая. Heart Eyes

# 349
  • София
Добро утро и от мен!

За Съни и Миръкълчето да кажа, че тези 7 см не са плод на коремни преси - туй упражнение само стяга коремната стена, но реално не топи мазнините, ако не е комбинирано с голямо аеробно натоварване, имам пред вид, тичане, скачане, тае-бо ако щете, всякакви такива. При мен тез см си спаднаха сякаш от самосебе си, защото първо ходя на хорца и играя като луда - имам свидетели, второ - ходя макар и рядко на плуване и плувам по 1,200 км и трето вкъщи играя гимнастика. Иначе аз имам селна коремна мускулатура  и правя по много коремни преси, минимума ми е 100 и то от дете, зищото цял живот съм спортувала много.

Тонче - относно сметките ти научи Ванчето, а после двете научихте мен, за което ви благодаря.  Hug  bouquet

Аз тази сутрин имам грамово намаление, но довечера съм на Рожден ден с пре(с)пиване и не вярвам да го задържа.

Желая ви приятни и режимни почивни дни! newsm41 family  car003 smile3529 atwork

# 350
jpop4e ,затуй е Орден Рицарски  тука,да си помагаме. Hug

# 351
Здравейте,рицарки  Grinning
Аз днес съм лунатичка  Mr. Green
Браво на всички свалили килца и грамчета  newsm10
Приятна събота на всички  ( ох днес поне няколко часа ще си почина)
Не забравяйте водата!

# 352
Добро утро.
Ами какво да кажа. Поради много числа и сметки, като се върна в нас и гледам да изключа и да не мисля. Много ми се отдава да не мисля  Laughing
Сега по това време на годината не ми остава и минутка свободно време за да си правя предварителни планове и сметки. Но поне отначала ми е необходимо нещо като ориентир зада свикна.
До сега не пишех менюта, т.к. не бях стриктна, но мже би от понеделник, вие пък ще помагате.
Орденът е най-хубавото нещо, което намерих напоследък   bouquet
Ще разчитам много на вас момичета.
Приятен ден.

# 353
[ При мен тез см си спаднаха сякаш от самосебе си, защото първо ходя на хорца и играя като луда - имам свидетели,  Потвърждавам с две ръце горното твърдение Grinning
Добро утро Напоследък много малко пиша а и не следя темата сериозно , да не кажа че и режима не ми е много сериозен Налегнаха ни много сериозни, да не кажа страшни здравословни проблеми - на мъжа ми брата и жената на другия му брат и ми се е запалила главата и мойте проблеми с едно кило нагоре или надолу ми се виждат направо смешни. Моля се само всичко да се оправи . че лекарите не са никак обнадеждени.
Както и да е пооплаках ви се. За протокола до сега съм на две мандарини един чай и около литър вода. Взела съм си обяд /на работа съм днес и утре/ салата и малко варено пилешко месо. Почвам да се замислям дали режима ми не е в ред или аз не го спазвам като хората защото кантара се е заковал и това си е. В понеделник ще ходя при Ипо да видим дали поне мазнините са понамалели.
Хайде весел ден на всички Heart Eyes

# 354
онка, не бях разбрала, че и ти си една от отбора на ипо.Simple Smile ставаме вече четири в тази тема:)

# 355
Онка, дръж се.
Трябва да си силна за да помагаш на хората до тебе, само не се предавай. Дано да се оправят по-бързо.
Да не би и ти да си счетоводител?
Всъщност колко сме счетоводителите в ордена?

# 356
А не не съм счетоводител и добре че не съм аз по характер съм малко джаста праста и не мога да бъда толкова стриктна. А в момента мога само да се моля всичко да е ОК, Малко тъпа мисъл ме споходи скоро че всичко е супер здрави сме, обичаме се, детето е супер, в работата нещата вървят и че не може нещо лошо да не се случи - и то почна да се случва ама съм ужасна. Хайде стига мрънкане.
Sunbeam и аз съм в отбора на Ипо а аз освен за теб не съм разбрала кой друг ходи при него newsm78

# 357
  • ГОре на черешата...
Леле, на втора страница. Срам и позор Crossing Arms!
Явно хубавото време ви подмами навън и ви няма. То и ние бяхме по разходки ама се прибрахме, че пак съм с главоцеп Confused.
И режима ми ще иде на кино, щото днес нали задушница и се събра камара от питки, сладкиши и жито...уж още удържам фронта, но докого ли newsm78?

# 358
Хохо..добър ви ден..и аз съм тук,ама не съм сядала на компа днес. Преди обяд навънка,а сега съм се разготвила, после ще тренирам и разни други процедури ще извършвам. Много ми е кеф като съм сама с детето и се развихрям тогава  Laughing
Днеска съм в режим- само дето ми идва малко калорията та ще се чудя какво да ям после  newsm78 сигурно ще ръфна масло малко  Grinning
Хайде приятна почивка на почиващите и лека доработка на работещите   bouquet

# 359
  • New Zealand
след дъъълго отсъствие, здравейте и от мен Grinning на отслабналите- честито!  bouquet при мен няма нищо за хвалене...стоя си на едни и същи килограми, но това може би е добра новина, като се има предвид, че си чакам цикъла и не спазвам режими Simple Smile от понеделник съм в редиците отново Heart Eyes смятам да подхвана Дюканчо, в съчетание с някаква диета с мляко и лимони, която мернах днес из форума. вече редовно ще се отчитам да знаете! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт