Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 109
  • 418
  •   1
Отговори
# 330
  • София
яш са отчитам и ща бегам
къмто четри литра и нещо води
2 кафета
един чай

мляко с трици
риба сьомга солена
яйца със сирене и зехтин
щях и друго да ям ама имах работа и не стана
за вечеря ще видим

айче честити кюлотки

# 331
  • ГОре на черешата...
Айче, пишеш кюлоти  и се сетих, че таз нощ се побърках на тая тема, докат се усетя що се въртя и не мога да спя - ми стягат ми гащитеее ooooh!...че ги събух и спах дибидюс Mr. Green. То и с Калоян спах така, ама беше лято. Сега ако се сети някога НОИ-то да ми изплати болничните #2gunfire и аз ще я върша таз операция по магазините - ш си купувам бабешки, широки кюлоти Crazy.
Пък една глава ме цепи днес, пих вода, ма не минавам, та пих и един парацетамол. Не съм яла още, обяда беше таратор и кИфте и малко от питката. Ябълка ядох зарад витамините. Сега съм забъркала миш-маш за домочадието, ако ми дойде музата ще ям.
То аз за кво ли се отчитам, кат не се вмествам в никви режими, ама тъй по навик...
Тонка, де си newsm78? И Майчето я няма, и Мира - ааааа, ш са сърдя вече - що тъй ни изоставяте Crossing Arms!

# 332
Вечерната проверка е в ход, даже май е поприключила.

Айя, честита дрешка.   bouquet  Дано не и се радваш дълго-дълго, а за нови пак да ходиш.

Птиче, верно си рекла - тръгна ли за нещо определено, не го намирам. Минавам ли на "зей пазар" - не съм се подготвила (т.е. нищо не дрънка в джоба). Все така става.

Какво има сега по магазините? Още ли е зимно? Не съм зървала витрини от сума време.

По темата: водата 2,5 литра. Хранене - досега 3, ще има още едно. По режим. Всичко е ОК, остава и да понамаля след някой и друг месец някое и друго милиметърче от телесата  Mr. Green

Сънбийм, обаждай се, независимо от режима. Че като вземете да липсвате, аз поне почвам да ви мисля. Пък може и някой да се е отказал току виж.

Хм, това за количеството и качеството е храна за размисъл  hahaha  Добре казано. Сега вече съм на етап качество - количеството к'вото дойде  Hug

Айде, може би до после, а може и до утре, а може и до понеделник, а може и ... не знам и аз. Програмата е плаваща твърде.

Мариетке, а ти си също в режим - от най-благите и сладките. Погали мъничето от мен  Hug

# 333
Проверкатаааа! Simple Smile
3 кафета с около 250 гр. мляко общо
консерва риба с доматен сос
150 гр. извара, 100 гр. кисело мляко, 100 гр. сирене
за вечеря ще са 2 яйца пържени със сирене и
салата зеле със зехтин и лимон
Общо за деня - към 1500 калории / 90 протеин, 110 мас, 40 въглехидрат/
Ходене - цял следобед маам краци из Софиата - направо ми омекнаха краката.
И съм толкова скапана, че нищо не е в състояние да ме накара сега да се понеса към фитнеса  Crossing Arms
Оставям го за утре сутрин.

Лека и приятна вечер на всички пожелавам   bouquet

# 334
И аз идаааа  Simple Smile
По-стриктна от вчера и по-малко от онзи ден  Mr. Green
Закуска- малко мляко с лен, кафе
Обяд- филийка Бонус, пил.филе към 100гр , няколко маслини и малко лютеница (бая се осолих май  Rolling Eyes ) Вечеря- още 50-60 гр пил.филе, майонез, лютениц, филийка Бонус.
Вода- 2,5л + 1 чай
Издънки- имаше ,ама малко  Laughing
Обаче бях изгладняла и аз от ходене по магазините и то специално за бельо...намерих си туй-онуй и се пообзаведох порядъчно  bowuu 1 боди- най-му се кефя на него  Crazy и всичко тоз път черно и червено- що тъй ми дойде отвътре не знам  Thinking
Айде приятна вечер ви желая,ако не се появя повече  Hug

# 335
     Хайде и аз да кажа , че да не си мислите , че не ям.

Вода 2.5л и кафета с една лъжичка сухо мляко.

половин кофа кисело мляко
    40гр луканка
    40гр бекон
    200гр риба
    10 бадема
    две хапки кашкавал
   сега ям маруля с останалото мляко и лъжица зехтин

Аз си знаех , че ще забравя нещо  smile3555 и сока на един лимон  Laughing

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 20:02 от Айя

# 336
  • София
Олееееее, много писано  ooooh!

Сега ще ви изчета и ще се отчета, само да се обадя, че съм жива. Ремонт правим и никакво време нямах днес.

# 337
  • Варна
       Тонкеее , що тъй ни ма сапикясваш напоследък. Нещо да ни съм са провинил  newsm78 Ил заслабваш скорострелно и ша на  #2gunfire с резултати. Laughing
Не съм те забравила-ама не мога да се изразя точно и да не напиша някоя глупост-тук трудно ме разбират хората Sunglasses
Заслабвам нескорострелно-туй ми е цел нъмбър уан, обачи съм много работен и изхабен-ето утри пак съм в офиса
Муцам та Heart Eyes

# 338

И аааз   love001, ама ти си знаеш. Simple Smile

# 339
Привет многоуважаеми рицарки,
драго ми е да ви чета.
Честито на всички снови придобивки и с нови килограми.
И аз искам ново бельо, ама друг път, първо трябва да си го заслужа чрез отслабване.
Тони, споко бе човек и аз утре съм в офиса, ама няма как, никой не ме е карал да ставам счети.
Истински ви завиждам на тези, които ще си имат мини рицарска среща, а и релакс покрай това. Завиждам, но благородно. Момичета приятно ви изкарване и после да споделите.
Айче, как успяваш да станеш толкоз рано пък и да мислиш, че дори и да пишеш? На мен все не ми стига съня. Кога си лягаш вечер?

Ами с водата как свикнахте? Аз нещо все до 1 - 1,5 л. я докарвам, ама е много недостатъчно. Когато пия повече усещам, че е по - добре, но това става насила някак, не е от жажда и за това все забравям да пия.
Съни пиши си режима, че аз да преписвам наготово.  Praynig
Приятен уикенд на всички.

# 340
ето го за днес:
сутринта - едно двойно експресо, по-водничко и една малка активия за пиене с фибри.
към 11 ч - едно киви
обяд - пилешка пържола от гърди, около 150 г и половин краставица
следобяд - пътьом, в колата, че я блъснах и ходих на оглед лапнах две мандарини.
вечеря - 100 г изкиснато сирене и салата зеле и моркови (една купичка като от пицария)
вода - до тук към литър, малко е, но ще продължа да пия, докато заспя.
Днес гимнастика не съм правила, чувствах се кофти, уморена и ядосана.

# 341
  • София
Тончее ти само Айя ли я муцаш, ми ние  Crossing Arms

Матея Добре Дошла в Ордена.

Сънбийм честити нови кг

Айче честити нови кюлоти

На всички други - Честит ви св. Хараламби и да са ви живи и здрави дечицата, пък тези които си нямат дечица да са си живи и здрави.  newsm51

Миръкълче режимът на Сънбиймчето е индивидуален и не действа на другите хора както на нея. Знам го защото и аз бях преди време на режим от Ипо, с който свалих 8 кг за месец и половина, но като го опита свеки свали само два кг. Изработи си по-добре свой собствен режим.

Отчет:
Вода - 3л и нагоре не съм броила
Храна - както и предните дни, нещо си докопах готина меню и трети ден съм си на него
На диета съм 1 месец - резултати: -3 кг, -7 см на талията, - 4 см на ханша, -2 см на бедро, -1 на прасец.

Смятам че се справям добре.

Лека нощ!

# 342
jpop4e , тия седем сантиметра на талията са си сериозна работа. по колко коремни преси правиш на ден? аз едвам стигнах до 60 и то не всеки ден.

# 343
Аз се надявах да препиша наготово, че хич не мога да преценя нито грамай, нито калории, нито колко въглехидрат.
Джобче приеми и моите поздравления, наистина сантиметровото намаление е впечатляващо.
Съни и Джобче какво спортувате?

# 344
Здравейте Рицарки,Браво на отслабналите,и успех на отслабващите.Аз имам рождени4ка в неделя,и забравям за режими до понеделник,но после ще се реванширам с по-голяма сериозност и пове4ко спорт...

Общи условия

Активация на акаунт