Рицарки на бялото кантраче - 5.02.-11.02.

• 17 112
  • 418
  •   1
Отговори
# 315
Здравей mattea
Добре дошла  Hug
Тук не ядат хора - убедих се от собствен опит.  Wink
Въпреки че сега след това включване очаквам да ми потърсят сметка
за разни обещания давани снощи дето не знам дали ще станат newsm43
Както и да е - по-после ще се оправдавам пред рицарството Mr. Green

1500 калории на ден са супер. Движиш ли се?
Според мен обаче съотношенията ти не излизат като за нисковъглехидратно хранене.
3-4 плода плюс филия черен хляб според мен са повече въглехидрати отколкото трябват.
И да кажа още, че отслабването не е праволинеен процес.Нищо че си в застои - продължавай така да се каже "тъпо и упорито да си спазваш режима" и после изведнъж ще паднеш надолу.
Аз януари месец бях така. Ужасно се изнервих, ужасно.
Обаче непривично за мен го преодолях с постоянство.
За сирената - те са много мазни - там им е проблема. Няма много белтък, а има много мас.
Затова трябва с тях и с ядките да се внимава с количествата. А по колко белтъчини поемаш на ден горе долу?
И накрая да кажа: Поздравления големи имаш от мен   bouquet
14 кила не са шега работа.

Да и Асса сега виждам че това пише за въглехидратите.
И още - тия бисквити Хогаренас ги знам много добре  #2gunfire
правят впечатление на диетични някак, ама всъщност ако прочетеш етикета са си като всички други бисквити. Почти същото е с черния хляб.

# 316
  • София
завъдила е някой мъж майчето и затова е заета

аз пих и един чай и вече 11 чаша вода
и 2 чаши кафе
и един чай
и изядох 10 грама бадеми

# 317
Пък аз да се похваля, вчера станало една годинка, откак съм в мамешкия форум bowuu Брей, брей, годишнина съм имала Laughing Да ми честитите, значи  Wink

# 318
  • София
да ти е честита значи
и 12 чаша изпих
ама като почна да се отчитам нямам спирка

и да Ассе наистина пак се забравих в къщи
де късмет за по-малък номер

# 319

Честито , Пиле , и да е на хайрлия  Simple Smile

Аз сега се прибирам и изгълтах литър вода наведнъж, че бях изпила само половинка. Ама ми стана тежко и планджичкащо се.  smile3538

# 320
Честито Птичке. Ветеран, а?

Ама що си тъй лаконична днес? Или петъшки мързел те гази?

И нищо не казваш отдавна за това - как се движи платноходката? Срещна ли попътен вятър?

Да, с храната трябва внимателно отношение ... пфууу, че баналност изръсих, ама от сърце ми идва. Минава се през етап на вманиачаване обикновено. Много се надявам, че моят е преодолян, ама като се вглеждах в етикети и четох всичко, що ми попадаше пред очи  Shocked   - мисля си, че вече що-годе се научих кое да заобикалям. Това е по повод бисквитите Simple Smile - гледам, че се купуват за шерката и аз първо бурно приветствах, ама после ... 

# 321
Нда прави сте. Май хич не са малко въглехидратите. Ще гледам да ги орежа. Много е добре някой да погледне отстрани - щото изглежда свиквам със себе си  - и така. И даже май почвам да се самозалъгвам. Благодаря  Grinning.
Нямате си на идея колко ви се възхищавам - на постоянството и куража. И на резултатите  Wink.

# 322
Имаме идея  bowuu   Хайде, обмисли отнапред менюто за следващите дни. Ще се справиш.

Май днес София е кълбо от нерви, а? Радвам се, че не пътувах днес, както планирах.

Тежко се наваксва изоставане с вода. Затова - пийте от сутринта. Вода пийте, шът, да не решите, че е нещо друго.

# 323
      Много ги харесвам пусти Хугаренас. Днес пак се спирах да ги разглеждам в магазина  Laughing До сега само два пъти съм яла , ама по цяло пакетче  Embarassed Та затова само си ги гледам. Mr. Green

Цял ден дъвча нещо. Чак седнах да си запиша  какво и колко , че то много тюрлии , до довечера съм ги забравила  Laughing

По повод Мариеткината питка. Един от хубавите ми детски спомени е как заръчвахме питка във фурната, нали съм дете - селянче. Laughing Печаха ги от същото тесто , от което и хляба , но тънички като в приказката. Сега понякога правя , но не е същото  Sad

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 17:24 от Айя

# 324
Честито Птичке. Ветеран, а?

Ама що си тъй лаконична днес? Или петъшки мързел те гази?

И нищо не казваш отдавна за това - как се движи платноходката? Срещна ли попътен вятър?

Ветеран, мдааа  bowuu По давност Wink Обаче по продуктивност, гледам, че всички ме биете Crossing Arms Хем главно в Красива мама и Рицарките висите, а сте ме надскочили Rolling Eyes Графоманки Mr. Green

За килца и платноходки smile3505 Като му дойде времето, тогаз ще ви зашеметявам (без да уточнявам с какво постижение; в смисъл, в каква посока Mr. Green)

Кога да приказвам, като днес цял ден пътувам ooooh! до Бургас щях по-бързо да стигна Crossing Arms

Като казах Бургас, какво става с Мира?

ПС. Яяяя, че аз и потребител съм станала Shocked Две звездички си имам на пагончето Mr. Green Това пък кога е станало newsm78

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 17:28 от бяла птица

# 325
Айя, купи ли си нещо?
Аз вчера само ходих и зяпках. И както обикновено става, когато не търсиш нещо специално, много неща харесах! Еееех Sad

# 326
  • София
тъй тъй
аз пък продължавам с водите
и ми остана да си доизям яйцата

# 327
Сега да ви напиша и аз как ги докарах тези 102 кг. Смених лентичката, но не зная дали е правилно. В последната седмица нещо ми се губеше ходенето до ВЦ-то. Много зле се чувствах и се бях подула доста. И вчера не издържах и си взех един бонбон с лаксативен ефект. За вечеря снощи ядох само портокали - 3 бр. (може и много да ви се видят), но това ми се ядеше. Иначе до този момент си бях спазвала диетата точно.  Та днес кантарът отчете кило и половина по-малко. Аз реших да отчета едно налоду, въпреки че не знам доколко е реално. Иначе съм преди розовите дни и очаквам след тях и натрупаните течности да си отидат.
Иначе предните дни бях на теглене. За един месец съм свалила 4 кг, броено от 6 януари. На 6 януари тлъстомерът не ме хвана (това за припомняне), което означаваше повече от 50% телесни мазнини. Сега телесните ми мазнини са 46,6%, което значи че съм загубила мастна тъкан.
Иначе не се отчитам вечер като вас, защото си имам режим с определените за деня храни и го спазвам.  Това, което обаче не правя като хората е пиенето на вода. Сама се усещам, че не пия достатъчно. Понякога трудно стигам до 2 л.
И не пиша много, но както казвате тук, стоя си на балкона и ви чета. Много радващи резултати виждам при някои, продължавайте все така.
На момичето, което е 69 кг искам да кажа да не се впечатлява. Навремето тежах 69 кг и имах по-малко от 10% мазнини. Спортувах здраво карате и се скъсвах от тренировки. Изглеждах така, както не съм изглеждала и когато бях 61 наприме. Така, че да работи за качеството на килограмите, а не за количеството. И при всички случаи 69 кг са си много добре и сигурно изглежда чудесно, просто човекът от кю-то не може да го оцени.
Поздрави от мен!

# 328
  • София
ами отчитай си се бе Съни
нищо че си на собственрежим
тука всички са така

# 329
     И аз си мисля , че е добре да се отчиташ. Някак си, ще си по - при нас . Simple Smile А четири килца са си супер резултат. Де да можех и аз, ехее!

Пиле , купих си  Simple Smile. С триста зора издирих чифт кюлоти кат за мене Mr. Green То едни тантели , едни найлони , че и плитки.Нищо свястно кат за по-дебеличък дупарник. На мен ми трябва нещо и да ми държи провисналия тумбак , а не да се клатушка насам , натам и да се чуди къде да тръгне.

Сега ще минат пробен период и ако са ми удобни , още. Laughing

Аз съм от тия дето трудно купуват за себе си. Нали съм едър рогат Mr. Green Ходя гледам и все нещо за децата и татито харесвам. За тях не ми свидят Laughing

Тонкеее , що тъй ни ма сапикясваш напоследък. Нещо да ни съм са провинил  newsm78 Ил заслабваш скорострелно и ша на  #2gunfire с резултати. Laughing

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 18:35 от Айя

Общи условия

Активация на акаунт