Родени през АВГУСТ 🦁🦀🐠(тема 16)🐠🦀🦁

• 24 572
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
Да,да не е смешно изобщо,защото мисля и аз вече да правя така

# 376
  • Варна
Да, доста изглежда разстоянието, ето на Габи

# 377
На Габи си има място като за още 1 зъб ,а при нас поне още 2 ,трябва ли да се притеснявам ? А може би ще се намести ,когато излезе целия кътник ?

# 378
Мило,да голями са ,но ми казаха,че уж са 14 см ,а изглеждат огромни и не му стават ,ще изчакам още месец и дано му станат ,иначе пари на вятъра 
болибон и на мен ми се струва,че има твърде много разтояние за това и е въпросът ми ,сега му избива първия кътник и има място за още 2 зъба пък остава да е само кучешкия   не знам струвапми се много това разтояние само за един кучешки
Това е само върха на кътника. Като избие и мястото ще намалее.

# 379
  • Пловдив
Лизи аз си мислех,че това ще са кучешките ? Колко кътника трябва да има тогава ? Не са ли това кучешките ?
Аз исках да питам,как е възможно обувката като я наложа на крачето да изглежда с 5 пръста по-голяма ,а когато сложа стелката да е по-голяма с пръст и половина -2 как е възможно това ?
В повечето случаи  подметките изглеждат по-големи  от стелките. Обувка не се мери по външната част подметка ,а по вътрешната стелка. Имай предвид,че обувка по-голяма от 1 см не е добре. Един пръст и половина не е ли много? В седнало положение не се мери. Детето трябва да е стъпало право с крачето и да има макс 1 см от най-дългият пръст.Масово майките около мен купуват огромни обувки и после се чудят,защо  децата им се спъват!

Аз съм се научила да купувам онлайн. Меря дължината на двете крачета, добавям 1 см към измереното и търся обувки със същата дължина на стелката. Задължително barefoot. Преди ден купих нови обувки и малката много ги хареса.

# 380
И аз съм се научила да купувам онлайн,но Геокс примерно имат разминаваме. Различните модели примерно от 22 номер имат различна дължина в сантиметри. Сега и взех Пума и Адидас и съответно те пък още повече се различават,понеже са и друга марка! Но на мен не ми е проблем да връщам😀

# 381
Ми аз онлайн не мога да нацеля размера. Купихме найкове уж 23 номер ами те не му ставаха ,чак след 3 месеца му ги обух и то имаше още много разтояние,но тогава обувките му на колев омаляха и викам тея ще носим ,а кк бяха 23 също и му бяха тясни. Явно има разминаване в номерацията

# 382
пупелина бързо да ти се оправя каката!Нали знаеш , винаги има изключения я за зъби, я за нещо друго.И аз съм с по - малко , ама не е по рождение , а последствие 😀😀🙄😶при теб поне е ,Днес поне почистих зъбния камък.
милото,браво , добри новини, сега и ти се оправяй.
М.Ангелова да ти кажа при Ади единия ден не можах да я събуя добре като се изака в бикините и тя се погнуси, стресна се , разпищя се ,.почна да шава , помислих , че може да спре да ака за да не и се случва повече.Има някакви такива моменти психологически ,ако трябва и обувай памперс на Ави за няколко дена за акото да не се задълбочат нещата.Дано е нещо моментно и не особено сериозно.
Ние пък имаме друг проблем.Ади снощи падна от леглото , удари се и доста се стресна.обичайно почва да плаче, раздвижва се и тогава сяда/става на леглото и има време да се реагира , но снощи.не съм разбрала кога е станала , само чух трясък и силен плач след това.Днес сложихме възглавниците от дивана до леглото за всеки случай и пак падна - за секунди стана.Много неспокойно спи , а уж проби последния кучешки, явно още я мъчи.
За на Ради въпроса за зъбите - да , наистина изглежда доста мястото , но може и както казва милото като излезе иЗцяло кътника да се смали.
За обувките също са отговорили вече.Аз лично даже смятам , че е много 1см, поне при Ади ми изглежда , че и хлопат , когато е толкова.Аз по - скоро купувам обувки , които скоро щв умалеят , отколкото големи именно да не се спъва.Съответно ако нямам финансова възможност купувам по - бюджетни
Сега така направихме ,защото адидас и пума и още нещо мерихме 23 номер са и ааха аха да умалеят и не си заслужава парите за още половин месец , просто на нея явно бързо и расте крака.

# 383
Орехче, тя отказва да прави каквото и да е в памперса, днес пътувахме 3 часа, 4 пъти спирахме за пиш, въпреки че беше с памперс. Не че направи нещо де, стиска си до вкъщи. Поне като се прибрахме успя да се изака, но пак с много рев и много малко. По едно време започна да стене направо и дадохме Панадол и сложихме клизма, за да я отпусне. От утре ще ѝ давам разхлабващ пробиотик, не че е запечена, но да регулираме малко нещата. И се надявам за няколко дни да се успокоят нещата. Ще купя още книжки за гърнето, тя не че има проблем с него, седи си, но не пуска. Днес беше ужасно кисела, направо друго дете. От 8 до 10 рева почти без да спре, в 10 заспа и откара три часа и половина сън. По пътя също поспа и накрая повърна много, това никога не се е случвало. Дано вкъщи да се поуспокои и да влезем в ритъм.

# 384
Момичета,някой знае ли нещо по въпроса ,ходихме на алерголог при Тихомир Мустаков и излезе,че има алергия от хистамин,пуснахме сега и кръвен тест ,но още не е излязъл ,а аз много се притеснявам ако се окаже,че наистина е алергичченпто тогава това ще значи ,че той не може да яде многооо храни ,яйца,мляко,кайма,боб,домати,банани,портокали,агоди,праскони,киви  и още ред нещо,за мен това е ужасно и съм наистина отчаяна. Ще се радвам ако някоя от вас е запозната повече по темата и изкаже мнение

# 385
  • Варна
Пуснете хистамин, DAO ензим също. Доста са скъпички тези изследвания, ако може някой да ги назначи, ще е супер. Има ли някакви оплаквания, защо бяхте на алерголог?

# 386
Имах позната, на която детето имаше хистаминова непоносимост.
Това което помня от нея е, че
Хистамина е в ферментиралите, пакетираните и застояли  продукти (кисело зеле, кисело кисело мляко, пушени меса и подобни) Мисля, че диетата беше, да яде само прясна храна. Ако ядеше храна с повишено количество хистамин, после го болеше корем и имаше разстройство.
Следяха стриктно и витамин Д, не знам дали има общо със хистамина или е друга причината, разпитай.
Какви са симптомите на Вики?

# 387
Само заради пъпчиците по лицето отидохме на алерголог има гъша кожа и да това,но бях обедена,че нама да излезе нищо,защото аз също имам гъша кожа и предположих,че е генитично.
На нас ни забрани алерголога доста неща и от тях киселото зеле не е сред тях ,домати ,плодове и разни други ни забрани . Какво да яде това дете в такъв случай ?

# 388
От зеленчуците само домата е забранен нали? И предполагам саламите и консервираните храни. Може да си яде манджи с  месо. Снимай какво е забранено, ще ти даваме идеи, всеки ако каже по едно, две предложения, ще натрупаш идеи. Може като направите другите изследвания, да се окаже, че не е това проблема, не се притеснявай!

Само заради пъпчиците по лицето отидохме на алерголог има гъша кожа и да това,но бях обедена,че нама да излезе нищо,защото аз също имам гъша кожа и предположих,че е генитично.
На нас ни забрани алерголога доста неща и от тях киселото зеле не е сред тях ,домати ,плодове и разни други ни забрани . Какво да яде това дете в такъв случай ?

# 389

Проблема е там,че са забранени все храни ,които той обича. Примерно не може да яде спагети болонезе ,сурови домати също обожава,не може банани ,мандарини ,не мога да му аправя сандвич с шунка или някакво филе ,боб  и т.н той тези неща ги обича и са едни от любимите му ,той обича да му правя сандвич с филаделфия и шунка изпечен та тостер или да му нарежа домат,обича омлет с кашавал и шунка вътре ,това много ме тормози ,че не мога да му дам това,което всъщност той иска да яде ,мъчно ми е .
Иначе други симптоми освен гъшата кожа няма или поне не знае са си каже,но вярвам,че ако имаше друг проблем аз щях да забележа,защото до сега относно здравето му (пу-пу) нищо не ми е обягнало,виждате и вие постоянно разпитвам и търся информация относно различни неща свързани с него ,така че не смятам,че го боли коремчето слуд като е ял домат или нещо подобно ,той обожава именно тези храни и са част от неговото ежедневие ,как да му обясня,че вече не трябва да му се яде домат или шунка ?

Общи условия

Активация на акаунт