🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 20 990
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Кютека в болницата мина ли?

# 151
Кютека в болницата мина ли?
Мина. То не беше и баш кютек. Айдан ги задими😀 Няма много кютек до момента. Само семейни драми. Дано пораздвижат нещата, защото....опасявам се, че няма да се гледа без екшън, за съжаление.

# 152
Дайте малко инфо какво се случва

# 153
На мен не ми е много интересно до момента.
Бащата на Енвер се разправяше с него. Май не му дава да е с Ямур. Дахан отиде да търси сметка на майка си защо е крила. И там се разправяха. Дахан отиде да види сестра си. Там дойде този полицая, забравих му името. Ямур ги накара да обещаят май, че няма да се карат, защото ги обича и двамата. Айдан и Дахан сега говорят. Майка й има рак мисля. Това е причината тя да се обърне към Юксел за подкрепа. Май това е общо взето. Семейни драми.

# 154
До тук имаше едно подушване на сестрата
Едно подушване на Айдан и едно потъркване на носове.
Сцената в затвора бе някак много романтична. Това докосване на пръстите през решетките бе пълно с чувства.
Енвер ще излезе добър и наистина явно обича Ямур, въпреки че е син на мафиот и самия той е такъв.
Бащата ми е по скоро като част от мебелировката. Уж мъжът в къщата, а думата му не се чува. То реално няма и такава.
Дахан го е нямало две години, а все едно е липсвал 10. Живота на никой от семейството му и приятелите му изобщо не е същия, какъвто е бил. А и всички крият от него истините. Дори Айдан е знаела къде е Ямур и че е бременна.
Потресе ме сцената с бащата на Енвер, когато свиреше на "кучето" да излезе от колибата и да отиде да яде.

# 155

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 21:22 от NeZ_9

# 156
Благодаря ви момичета!
Сега се прибрах и включвам и аз Фокса.

# 157
Много чувствен момент. Един от любимите ми досега.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 21:36 от cvetansk

# 158
Трудно се разказва,когато трябва да слушаш внимателно...
В общи линии много неща станаха ясни.
Ако искате после ще разкажа на кратко каквото съм разбрала.
Но, ако вие сте гледали с превод може да сте разбрали повече от мен. Grinning
Ей, голям инат е този Дахан! Не поддава!
Имаше хубави сцени между тях двамата!
Цвети, и на мен много ми хареса сцената в полицията.
Подадоха си ръце, гледаха се, но май той и каза ,че я мрази, и тя му каза същото.

# 159
Определени сцени разказвай, не епизода. Ние епизода ще си го гледаме после

# 160
Да, Дахан й каза "Мразя те", и тя му отвърна "Аз също те мразя"

# 161
Много ги харесвам и двамата. Все повече ми харесва взаимодействието му със Сумейе. Като двойка на мен много ми харесват и романтичните и бойните им сцени им се получават прекрасно.
Но съм много разочарована от днешната серия аз. Малко съм и афектирана и може да помрънкам, извинявам се. Скучна ми е, мудна ми е, няма екшън и напрежение. Няма съспенс. Само рев, семейни драми и много обяснения. Харесвам любов, ама 2 часа...туу мъч ми е на мен. Очаквах много, а то вече ще свърши епизода и нищо. Не смея утре да чета коментарите дори в социалните медии относно днешната серия.
Иначе евала на актьорите. Всички до един прекрасни, но....скучно.
Прощавайте за мрънкането. Ще ми мине...

# 162
Споко Йоанче, мрънкай си като не ти харесва. Другата серия повече.
Много очаквахме, защото фраговете бяха хубави.
Аз ще изкажа крайното мнение след превода, защото винаги се оказва, че нещо не съм разбрала.

# 163
Ами, те реално екшън сцената ни я показаха във фрага. Останалото до момента е само драма. И на мен ми липсва малко динамиката. Иначе сцените с Айдан и Дахан са прекрасни и най-съдържателни от всички.

# 164
Ето ти екшън.
Така се влиза с колата..беше яко.
Сам ги отупа

Общи условия

Активация на акаунт