🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 104
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
На кой му е малко Чаатай?
Buyrun!

Монолозите му бяха страхотни!

Любимата ми сцена от 4 епизод

И на мен Айдан ми е tamam.
Изобщо не мрънкам.
Гери, Енвер го представиха по-добре в тази серия, вероятно неговия герой тепърва  ще се появява повече.
Снощи изгледах серията с превод, за да запълня дупките.
Наистина Енвер каза,че баща му за наказание го е връзвал в кучешката колиба.
И,да конкурса е свършил, майката на Айдан каза,че ако те не са и повлияли на психиката, можела да спечели.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 14:34 от NeZ_9

# 256

На мен сцените с Луната и Планината ми бяха най- хубави в този епизод. Разговорите им бяха съдържателни и дадоха ясна представа за това какво се е случило, защо и как.
Харесвам екшън, но сцената с боя след излизането от колата не ме впечатли, по-скоро приличаше на КЕЧ. Въртя, въртя онзи, чак свят да ти се извие...

# 257
И аз мисля  като теб, Цвети.

Не разбирам защо всички се оплакват...
В крайна сметка това е част от историята на Дахан.
Дори и Онур сега това разказа в интервюто.

# 258
Аз като казах, че има мрънкащи, имах предвид тия от туитър.
Тук никой, не съм чела, че е недоволен.
Въпреки, че в тоя епизод се фокусираха върху героя на Енвер.
Как той се измъква от заповедите на баща си. Честно казано, харесах и героя и актьора.... честен е.
Вижда се, че Енбер е доста умен, хитро се сети че може да използва Айдан срещу Дахан.
А Дахан милия в целия епизод се опитва да събере семейството си и все не успява.

Според актуални информационни данни, най-коментираните продукции за седмицата: 💥

# 259
На мен една от най-смешните сцени в епизода бе срещата на Дахан и баща му на вратата на дома им - "За къде си се напарфюмирал?''

И отиваме на зад кадър. Откраднаха ни Чачо с кола... и то доброволно

# 260
Цитат
Аз като казах, че има мрънкащи, имах предвид тия от туитър.
Жаки, и аз нямах предвид, че тук някой мрънка. Чета разни неща в мрежите. Hands V

Тези снимки са от сторита в ИГ на Ergün Gezer- гримьора.
Това може би е някакъв сменящ се билборд.

Но пък на всички кадри хората на улицата са едни и същи.
Може и да е монтаж.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 16:13 от NeZ_9

# 261
Нези, не беше насочено към теб, а като общо конкретизирах, за да се знае, че ние тук сме си ок
 с епизода, с много малки забележки.
Ама на всички сериали първите епизоди са така, докато ни се представят главните действащи лица.

“Не виждам парите като материално нещо. Вярвам, че парите са енергия. Работя усилено, за да го спечеля. Има взаимна обмяна. Така,не се съпротивлявам когато го спечеля,и не се колебая да ги харча. Това е начин да инвестирам в себе си и живота си и да го споделя с любимите си хора. Това е средство, а не цел. "- Çağatay ❤

# 262
И още, и още

Трима Мрачни в кадър

# 263
Да,да, знам, Жаки! Не съм го приела срещу мен.
Днес и аз цял ден чета такива мрънкащи постове.

Красавицата и звяра!

# 264
Нези, то няма угодия!
Каквото й да дават, все нещо някой няма да хареса. Колкото хора, толкова мнения....не се спират да мрънкат.
Аз затова съм казвала, че сценаристите, когато започнат да угаждат на феновете, винаги развалят първоначалния замисъл и сериала отива към финал. Да си оставят намира сценаристите да си го пишат и това е.

Скоро не съм красила страницата с моя любимец

# 265
Жаки, ама той много е отслабнал, наистина!

Мъжкото присъствие в "Gaddar "
Бащи и синове, и един Müdür  за разкош!
Wink

И още, и още

Трима Мрачни в кадър

Ох, какво ли е да си вървиш по улицата и да видиш тези тримата срещу себе си?
Колко са спокойни! Изчакват да се настрои камерата. Не разговарят. Чачо небрежно дъвче дъвка .Grinning
Завиждам на всички, които са минали в този момент от там!

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 16:40 от NeZ_9

# 266
Жаки, ама той много е отслабнал, наистина!

Нези, Сандокан го чака! Трябва да влиза в роля, няма как! Не само Чачо се променя за роля.
Джан също във всеки сериал е различен и му се налага да спазва режими.

# 267
И още, и още

Трима Мрачни в кадър

А Вълчо пак хрупа солетки. Чачо дъвче дъвка и присяда да си почине.

Нези, аз ако ги видя сигурно толкова ще се притесня, че няма да смея да ги погледна даже. Преди няколко месеца в едно заведение видях Мария Бакалова на съседната маса. Помислих, че е някаква колежка, защото първо не я разпознах. Зазяпах се и на нея май не ѝ стана приятно. Аз много се притесних. Страшно неудобно ми стана. Та предполагам, че ще се направя, че не съм видяла нищо.

# 268
О,и аз!
 Ще се шашна и няма да знам какво да направя!
А после ще ме е яд на мен!

# 269
Нези, той ѝ каза, но аз както го разбрах тя не вярваше, както не вярваше и, че брат ѝ е наемен убиец. Попика Енвер дали е вярно, но той тогава само каза, че брат ѝ го е нападнал вечерта.

Енвер някъде вътре в дълбоко е много добър човек. Той определено обича Ямур и детето, което чакат. Но не мисля, че той самият е видял много любов в този живот. Това че той също е бил в кучешката колеба не го разбрах много, добре, че обсъждаме, защото аз много неща пропускам иначе. Разбрах, че баща му е направил нещо с колата на майка му, която е умряла. Той не иска вече да убие Дахан, защото обеща на Ямур. Обаче иска да го вкара в затвора, за да не му се пречка. Засега определено не се харесват.
Колкото за стрелбата по човека в колибката, за мен това беше едновременно милосърдие и хладнокръвие. Показа на баща си, че не го е страх да извърши убийство и да си изцапа ръцете. Също така избави човекът от мъките му. Предполагам, че той щеше да свърши така рано или късно. За мен има съд и правосъдие и аз не приемам убийствата. Дори и тези, които Дахан извършва. Това е филм и ми е интересно как можеш да попаднеш в ситуация, в която да се превърнеш в убиец. Би ми била интересна и вътрешната му борба със съвестта му, нея не ни я показват много. Баща му му каза, че за него спасение или прошка няма, защото не съзнава какво е направил и намира оправдание за това. Не цитирам, по памет каза нещо такова, когато откарваше първата цел от мениджъра.

Гери, каза на Ямур, докато седяха на масата, че когато е бил малък бащата му така го е наказвал в кучешка колиба, днес като гледах с български суб, точно специално следях затова
Сега виждам, че сте го коментирали вече…

Нези, и аз завиждам на всички минувачи, хич няма да се притесня, ще седя да ги гледам в ступор JoyJoy

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 18:25 от Rrronita

Общи условия

Активация на акаунт