🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Нези, той ѝ каза, но аз както го разбрах тя не вярваше, както не вярваше и, че брат ѝ е наемен убиец. Попика Енвер дали е вярно, но той тогава само каза, че брат ѝ го е нападнал вечерта.

Енвер някъде вътре в дълбоко е много добър човек. Той определено обича Ямур и детето, което чакат. Но не мисля, че той самият е видял много любов в този живот. Това че той също е бил в кучешката колеба не го разбрах много, добре, че обсъждаме, защото аз много неща пропускам иначе. Разбрах, че баща му е направил нещо с колата на майка му, която е умряла. Той не иска вече да убие Дахан, защото обеща на Ямур. Обаче иска да го вкара в затвора, за да не му се пречка. Засега определено не се харесват.
Колкото за стрелбата по човека в колибката, за мен това беше едновременно милосърдие и хладнокръвие. Показа на баща си, че не го е страх да извърши убийство и да си изцапа ръцете. Също така избави човекът от мъките му. Предполагам, че той щеше да свърши така рано или късно. За мен има съд и правосъдие и аз не приемам убийствата. Дори и тези, които Дахан извършва. Това е филм и ми е интересно как можеш да попаднеш в ситуация, в която да се превърнеш в убиец. Би ми била интересна и вътрешната му борба със съвестта му, нея не ни я показват много. Баща му му каза, че за него спасение или прошка няма, защото не съзнава какво е направил и намира оправдание за това. Не цитирам, по памет каза нещо такова, когато откарваше първата цел от мениджъра.

# 241
Ох, деня ще свърши и все забравям да се похваля с подаръка си по случай
Китайската нова година!

# 242
Гери, да тя има доверие и на двамата, за сега. Ще видим и там какво ще се случи.

Преди малко прочетох това:

Имаше много реакции за водещата роля в телевизионния сериал Gaddar! Sümeyye Aydoğan го отнесе!

Сюмейе Айдоган, която сега излиза пред публиката с телевизионния сериал "Gaddar", в който дели главната роля с Чаатай Улусой, стана обект на критики с играта си. Айдоган стана обект на разговори в социалните медии със сцената на плач в последния епизод на телевизионния сериал.

Sümeyye Aydoğan , която направи име за себе си с успеха си в телевизионни сериали като "Sadakatsiz", "Taçsız Princess", "Duy Beni", "Magarsus" и "Dönence", сега участва в сериала "Gaddar" , който започна да се излъчва по FOX TV .

Играта на Айдоган в сцената на плача в епизода на сериала, излъчен снощи, беше обект на критики.

Sümeyye Aydoğan, която играе ролята на Aydan в сериала, избухва в сълзи, след като е преживяла емоционални моменти с Дахан, изигран от Чаатай Улусой. Играта на актрисата, когато тя седеше на пейката и плачеше и трепереше, изобщо не се хареса.
 Коментарите за  Айдоган: "Не е ясно дали се смее или плаче. Режисьорът не я ли предупреждава?" 

"Най-лошото представяне в последно време".
Sümeyye Aydoğan реагира на коментарите със смях.

# 243
Гери, да тя има доверие и на двамата, за сега. Ще видим и там какво ще се случи.

Преди малко прочетох това:

Имаше много реакции за водещата роля в телевизионния сериал Gaddar! Sümeyye Aydoğan го отнесе!

Сюмейе Айдоган, която сега излиза пред публиката с телевизионния сериал "Gaddar", в който дели главната роля с Чаатай Улусой, стана обект на критики с играта си. Айдоган стана обект на разговори в социалните медии със сцената на плач в последния епизод на телевизионния сериал.

Sümeyye Aydoğan , която направи име за себе си с успеха си в телевизионни сериали като "Sadakatsiz", "Taçsız Princess", "Duy Beni", "Magarsus" и "Dönence", сега участва в сериала "Gaddar" , който започна да се излъчва по FOX TV .

Играта на Айдоган в сцената на плача в епизода на сериала, излъчен снощи, беше обект на критики.

Sümeyye Aydoğan, която играе ролята на Aydan в сериала, избухва в сълзи, след като е преживяла емоционални моменти с Дахан, изигран от Чаатай Улусой. Играта на актрисата, когато тя седеше на пейката и плачеше и трепереше, изобщо не се хареса.
 Коментарите за  Айдоган: "Не е ясно дали се смее или плаче. Режисьорът не я ли предупреждава?" 

"Най-лошото представяне в последно време".
Sümeyye Aydoğan реагира на коментарите със смях.

Аз нямах проблем с плачът конкретно, тя вероятно така си плаче. Досега само Чаатай го прави красиво. За мен начинът по-който почна да плаче беше малко странен. Но това е единствената ми критика към нея изобщо.
Смеела се била. Аз да се смее не съм я виждала, но мисля, че не изглежда така

# 244
С това съм напълно съгласна! Hug
Цитат
Досега само Чаатай го прави красиво.
За Сумие:
И аз нямам проблем с начина, по който плаче тук. Вероятно така е трябвало да изиграе сцената. Да се опитва да се сдържа, а не да плаче истерично.
Бяха красиви заедно!

# 245
Добро утро!

Промяната е на вратата!СЕГА Последен 1 ден за! 🎊СЕГА

💥 Ахсен Ероглу отказа участие в снимките на сериала "Ася", базиран на книгата "Малката Дорит" на Чарлз Дикенс, заради постоянни отлагания на снимките. По същата причина Ugur Yucel и Daria Alabora напуснаха проекта. Изглежда, че актьорският състав на сериала ще бъде напълно обновен

# 246
Добро утро!
Сериалът "Gaddar "на второ
място сред най-актуалните серии за 9 февруари

И една красива Сумие

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 10:15 от NeZ_9

# 247
Една от любимите ми сцени. Stuck Out Tongue Winking Eye
Шега, шега!

# 248

Предаването на Фокс, "Зад камера" и обещаните интервюта със Сумие и Онур.
(в края на предаването  са)
Към Онур:
Радвам се да ви видя на екрана!
Вие сте злодея от популярната история,наречен  Мениджър в сериала Gaddar.
Разкажете малко повече.
Тук разказва за сюжета,как Дахан се връща от армията и намира разпиляно семейството си.Целта на мъжа е да ги събере, но и да си върне любимата, която е изгубил навремето.
Предполагам, че можем да го опишем като история за трансформация. Предполагам, че най-много ме развълнува това, че играх Мениджър.
Персонажът, който изиграх, се превърна в мениджър, мисля, че той заслужава внимание.  Това, което ме привлича в мениджъра е спокойствието му като играч.
Спокойствието му като играч е заплаха. Предполагам, че мога да го опиша  същевременно като  ранен човек.
 Г-жа Сумие, вашият герой е  източник на проблеми. Разкажете за него.
Айдън е нетолерантен и нетърпящ към несправедливостта човек.
Харесва ми фактът, че хората са разделени на преди и след и трансформацията се случва в определено време. За мен беше вълнуващо да наблюдавам този процес.
Айдън израства без баща, тя губи баща си много малка.
След това губи и любимия си, дори го загуби несправедливо.
Айдан е герой, който никога не се прекланя пред несправедливостта.Персонажът ми  енергично оживява средата, в която влиза.
Упорит, енергичен герой. Няма такъв герой.
Ако трябва да опишем вашия характер с три думи?
Нека кажем тогава - енергичен, упорит и скитник.
Въпрос към Онур за работата по сериала.
Разбира се, има моменти, в които срещаме затруднения, защото снимачната площадка е в Истанбул
Дори да живееш в  този град е трудно, да си на снимачната площадка тук е още по-трудно, но имаме много добър екип пред камера.
Има нещо невероятно зад камерата, което не виждате-невероятна тълпа от около 100 души.Става ни много удобно с тях и  се гордея, че създавам тази работа с тях.Ние сме много щастливи, че го произвеждаме.
Въпрос към Сумие за трудностите в работата.
Има умора от дългите часове работа на сцените, случва се, особено в екшън сцени, дълги часове на снимачната площадка, но ние сме в толкова добър контакт с нашия екип, те много ни помагат. И така всичко тече добре и става много красиво.
Всичко е много приятно .
Какво е вашето послание към феновете?
Мои фенове,  фенове, мисля, че никога няма да съжалявате, че сте гледали.
Нека го гледат, сигурна съм, че ще чакат с нетърпение следващия епизод.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 12:52 от NeZ_9

# 249
Една от любимите ми сцени. Stuck Out Tongue Winking Eye
Шега, шега!

И на мен много ми хареса този момент. После много хубаво се посмяха в колата. JoyJoyJoy

# 250
Любим ми е и на мен!
Чачо беше страхотен тук!

# 251
Цял сериал са тия двамата

# 252
Пред и зад камерата

Сравнението много ми хареса!

# 253
Много мрънкат, че имало много Айдан, но на мен си ми беше таман.
Все пак, тя е другия главен герой в сериала.
А тази сцена винаги като я гледам, ме развълнува.

# 254
Много мрънкат, че имало много Айдан, но на мен си ми беше таман.
Все пак, тя е другия главен герой в сериала.
А тази сцена винаги като я гледам, ме развълнува.

Кой мрънка? Сцената с пожарогасителя си беше таман. Виковете в затвора и те. Драматичната прегръдка беше кратка.
Сигурно мрънкат, че Чаатай липсва. На мен поне ми е малко недоразвит този герой още. Уж е главен, но на Енвер сцените бяха по-силните в тази серия. Запомних го. Най-силна ми беше сцената като си говореше сам. Много я харесах. Сцената с майка му и приспиването също. Но в другите някак ми се губи. В екшън сцените всички са в черно и рядко мога да позная кой кой е.
И Вълчо ми беше малко тази серия. И мениджъра. Надявам се в другата повече.

Общи условия

Активация на акаунт