Енвер някъде вътре в дълбоко е много добър човек. Той определено обича Ямур и детето, което чакат. Но не мисля, че той самият е видял много любов в този живот. Това че той също е бил в кучешката колеба не го разбрах много, добре, че обсъждаме, защото аз много неща пропускам иначе. Разбрах, че баща му е направил нещо с колата на майка му, която е умряла. Той не иска вече да убие Дахан, защото обеща на Ямур. Обаче иска да го вкара в затвора, за да не му се пречка. Засега определено не се харесват.
Колкото за стрелбата по човека в колибката, за мен това беше едновременно милосърдие и хладнокръвие. Показа на баща си, че не го е страх да извърши убийство и да си изцапа ръцете. Също така избави човекът от мъките му. Предполагам, че той щеше да свърши така рано или късно. За мен има съд и правосъдие и аз не приемам убийствата. Дори и тези, които Дахан извършва. Това е филм и ми е интересно как можеш да попаднеш в ситуация, в която да се превърнеш в убиец. Би ми била интересна и вътрешната му борба със съвестта му, нея не ни я показват много. Баща му му каза, че за него спасение или прошка няма, защото не съзнава какво е направил и намира оправдание за това. Не цитирам, по памет каза нещо такова, когато откарваше първата цел от мениджъра.