🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 118
  • 739
  •   1
Отговори
# 225

💥Gaddar епизод 4, измерен от CoxTurkiye
 е номер 1 във вчерашната класация.  ♥👏
  CoxTurkey: Телевизионните рейтинги достигат 22 милиона зрители на 8 цифрови платформи и 2 услуги за сателитно излъчване и модулационни системи.

Браво на нашето момче!

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 16:23 от NeZ_9

# 226

Браво на нашето момче!

Малеее, какъв е тоя голям билборд!
Леле, ако си жена шофьор!

# 227
Катастрофираш! Joy

Рейтингът за повторението на Gaddar се появи.

Той се е увеличил много от последния път, знак, че публиката започва да се движи. Поздравления за целия екип на "Gaddar", защото заслугата принадлежи на всички и не на последно място на феномена Чаатай Улусой, който демонстрира за пореден път какво означава да си актьор в истинския смисъл на думата 👑👏👏👏❤️

П.с. Слагам и снимките с рейтинга  на всеки епизод, за да видим, че расте !

# 228
Права си,Гери!
Но има и такива майки  все пак, не е единствената. А в Турция някои все още смятат,че дъщерята трябва да се ожени добре. Не е нужно да е учила и да има професия.
След сцената с ръцете, подадени от килиите, още една много трогателна сцена.

Явно това беше сцената с ревността от озета… еми не я разбрах честно, ясно е от втори епизод, че Дахан няма да зареже семейството на Самет, не е да е хванал да се жени за жена му, не ми хареса това… хем тръгнаха да се търсят взаимно, хем Дахан й тръшна вратата под носа, някой беше писал за кимането на главата на Шегюн (нз дали така се казваше) аууу колко ме подразни и мен…
Гледайки сутринта Енвер пред колибата и как стреля в нея си помислих - браво бе спаси човека… и си викам какви глупости мисля, уби човек, но сега виждам, че има и други, които мислят като мен
Не бих казала, че ми беше скучна серията, по-скоро ми липсваха сцени с Мениджъра
И друго нали Енвер измисли как ще се отърве от Дахан още при следващата задача, която му поставят, откъде се взе и това да намери майката на Айдан да й предлага коли, къщи и пари, доста глупаво ще е Айдан да се съгласи с предложението му само заради това, че е видяла, че Дахан прибира семейството на Самет…
Е малко дълго стана, извинявам се

# 229
Рони, привет! Hug
Според мен, тя не ревнува от Шенгюл като жена, а от ситуацията като цяло.
Да ги види заедно, хванати за ръка, като едно семейство, за нея беше шокиращо.
Тя наистина преодоля гордостта си, даже не веднъж, но не получи нищо...
Кимването на Шенгюл, погледа на Дахан и вратата, която се затвори пред нея ,бяха много тежък удар.
Не знам...И аз не вярвам тя да го предаде, но може и да ни  изненада.
Аз друго се питам. В сцената на пейката, когато се прегърнаха, той защо си тръгна?
Заради нея, заради себе си, заради ината си, или заради отгорностите, които има?
Вие как мислите?
Аз още се опитвам да си обясня неговата реакция.

И още нещо? Този конкурс не е ли свършил? Защо майка и каза: Дъщеря ми ще спечели, ще стане мис Вселена "

# 230
Нези, да пропуснах да спомена и това с пейката силна сцена, казаха се много неща, но той стана и тръгна… абе типично за консервативна турска култура, просто напоследък сме свикнали да гледаме други отношения… защото чак да я мрази заради един конкурс, според мен ще се окаже, че и други неща е правила заради майка си Sad

# 231
Според мен си тръгна заради всичко, но най-вече заради семейството. Той после нали каза, че тя е била права. Ама после пак и затръшна вратата.

# 232
А защо трябваше да си тръгне?
Имам предвид  от нея? Очевидно я обича!
Това е въпроса,който си задавам.
От Сумие:

И много ми харесва този ходещ Чачо!

# 233
Заради телешката си глава инатлива

# 234
💥Според измерването на Мevkut Bilgi  най-споменаваните  герои за седмицата (1-07 февруари)са :

💖Dağhan /Cagatayulusoy е 4-ти 💖

Заради телешката си глава инатлива

Дааа...май точно заради това!

# 235
Предателството расте тихо в почвата, в която е посадено - Гадар

Гадар - преведени епизоди
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/01/blog-post_20.html? … PrWJJnyeSRy3xdTOk

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 19:27 от jackie.

# 236
Конкурса е свършил. Тя не е спечелила, явно заради него и, защото той я е изоставил. Иначе майка й казва, че е най-красивата в цялата вселена и щяла да спечели, ако не е бил той. Поне така разбрах от превода.
Иначе не съм сигурна кой е по-лош- Енвер или баща му? Бащата и него е затварял така в кучешка колиба. Може би за това Енвер уби човека там, за да докаже на баща си, че вече няма контрол над него. Като си говореха двамата, бащата му каза, че да се занимава с наркотици не е добре, защото вреди и убива невинни хора, а този в колибата си е заслужил наказанието. За Енвер обаче наркотиците и оръжията правят пари и хората сами си решавали къде да си дават парите и дари ще умрат от наркотици. Дали този син няма да се окаже твърде деформиран и да се окаже по-лош дори от баща си?
А дали този Директор (Онур) е наясно с капана, който готвят на Дахан с последната поръчка? Той по принцип изглежда, че е наясно с всичко за всеки. И дали ще успеят да го осъществят този капан и да вкара Енвер Дахан в затвора? И каква е тази компания и началник, който седи над Онур и нарежда задачите?
Много въпроси стават и със сигурност има накъде да се развива сюжета🤔

# 237
Наистина много въпроси, много навързани неща, ама за да има повече серии,
трябва да ги навържат, за да има какво да отвържат после.

Обещайте мъже, че няма да се убивате един друг - Гадар

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 20:08 от jackie.

# 238
Мда. Аз вече много неща искам да ми се разплетат. Къде ходи бащата? На кой е дал парите? Ще се обади ли Планината на Луната? На Айдън каква ѝ е останалата част от историята? Тя каза на майка му, че е излизала с други. Да видим дали е грешка в превода или е нещо друго. Искам да разбера какво стана с последната поръчка. Изобщо защо не почне да му праща вече? Какво още дължи? С Ендер ще се разберат ли? Айдън ще докладва ли? Амур ще разбере ли, че този е мафиот? Няма да е в следващата серия, но се надявам да не ме държат дълго в напрежение.

# 239
Гери, Дахан вече каза на Ямур, че Енвер е мафиот. Разказа и с какво се занимава. Котато отиде в дома им и каза да се огледа и да види къде живее, с всичките тези въоръжени мъже наоколо.(импровизирам, не цитирам)
Но тя каза, че той скоро ще е съпругът и и бащата на сина и.
Колкото до Енвер, Йоана е права. Има някои неща ,които може би са му повлияли негативно и не се знае къде и кога ще избие.

Общи условия

Активация на акаунт