🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Разкажи за най-големия си грях.
Какъв грях? Ти, какво? Да не си свещеник, приятел?
Скоро ще се оженя за Ямур. Този тип трябва да спре да се навърта наоколо.
Как може този тип да потъпче думата ми?
Как?!
Ямур?
Какво си направил, татко? Какво си направил? Къде е Ямур?
Няма я вече.
Убили са таксиметровия шофьор в нашия квартал. Сигурно си чул.
Познавам го. Брат Рустам.
Той имаше две деца. Ще се заемеш ли?

Ето и още един вариант на превода.

# 331
Ани, забавянето е заради новото име на телевизията., което го смениха преди час.
Искали са да бъде под новото лого.

Възможно е и това да е.
В минали продукции, които съм следяла, се е получавало такова забавяне на фрагмани, когато снимат епизодите непосредствено преди излъчването им. Първите 3-4 епизода ги заснемат предварително и следят как ще тръгне и как ще се приеме.
Ама де да ги знам де. Може и заради името да са го забавили малко.
Не бих се учудила тези да са убити на сватбата. Това да гардовете. В Чукур, в края на 1ви сезон, на сватбата затриха половината фамилия😀
Game of thrones беше вече брутален😱

# 332
Аз по време на кървавата сватба в гейм ъв тронс бях доста бременна вече. И никой не ме предупреди да не я гледам. Казаха страшна е, но хубава тази серия.
Тук ако го направят повече ще го преживявам, защото тук хората са ми толкова истински. А онова си беше фантасмагория. Тук ако пуснат истински дракони ще го гледам само на инат.

# 333
По повод новата шапка на NOW, мисля, че Чаатай има право да откаже да се снима. Има представители от сериала. Едва ли всички актьори, от всички сериали ,които се излъчват сега по NOW са се снимали.
Той не е лице на телевизията.
Със сигурност има клауза в договора, която му позволява това.
А и не си го представям да танцува така Grinning

# 334
Ани, в Чукур в последния епизод на първи сезон като ги изпозастреляха и си викам, какъв втори сезон, той ще е с нови герои сигурно, но във втори сезон голямата част оживяха (точно като за турски сериал).

Новите главни герои на сериала..

Момичета, благодаря ви за бързия превод!

# 335
Благодаря за превода, момичета.

Нези, не го извинявай. Всички главни герои на другите сериали бяха там. Както си го гледала да танцува в Йешилчам, така щеше да е и тук и то само за няколко секунди. Другите актьори не са нито по- прости от него, нито пък да нямат достойнство. Аз оправдания не приемам, освен ако не ми покажат оригиналния договор, а не предположения на фенове какво може да пише в него.

# 336
Абсолютно съм съгласна с Цвети.
Оправдание няма, неуважение има!

Първият трейлър, който увеличава вълнението от 5-ия епизод на #Gaddar , продуциран от Ay Yapım и излъчен по FOX,  беше пуснат. Макар да е забележително в трейлъра, че мениджърът (Onur Saylak) идва при Dağhan (Çağatay Ulusoy) с различно предложение този път, Ekrem Baba (Erdal Özyağcılar) ще направи всичко възможно, за да предотврати Енвер (Alper Çankaya) и Yağmur (Itır Esen) ) от сключване на брак.

# 337
Корекция от фенове - Фен клуб Чаатай Улусой

# 338
Благодаря за превода, момичета.

Нези, не го извинявай. Всички главни герои на другите сериали бяха там. Както си го гледала да танцува в Йешилчам, така щеше да е и тук и то само за няколко секунди. Другите актьори не са нито по- прости от него, нито пък да нямат достойнство. Аз оправдания не приемам, освен ако не ми покажат оригиналния договор, а не предположения на фенове какво може да пише в него.
Цвети, не го извинявам. Опитвам се да разсъждавам разумно. Без емоции.( аз също много бих искала да го видя)
Но, това, че телевизията сменя името си по какъв начин засяга актьорите? Те не са лица на тази телевизия, не са на щат в телевизията. Утре сериала ще свърши, а него ще го свързват с тази телевизия.
Най- вероятно той не иска това.
Казвам само,че със сигурност е изпипано документално.
Може би останалите актьори,които са се снимали нямат нищо против.
Не знам и колко време ще се върти тази шапка ли е, реклама ли е?
Според мен в нея участие трябваше да вземат само лицата на телевизията, водещите на предавания, новини и т.н.
Помня едно време,като започна Нова ТВ, имаше едно много сладко клипче с всички лица на телевизията и певци,които пеят песента.

Не познавам всичките актьори, видях някои познати лица. Това актьорите от всички сериали на NOW ли са?

# 339
Нези, те са лица на сериалите, които телевизията е купила, така че трябва да прояви уважение към телевизията, която е дала пари за заплатата му даже.
Всяка телевизия в началото на сезона прави промо клип на сериали и винаги са участвали главните герои. Сега телевизията прави промо клип заради новото име и е нормално да е с лицата на сегашните сериали.
Ясно е , че му търсиш оправдание, но няма, освен ако няма втори клип, в който участва.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 22:02 от jackie.

# 340
Не съм наясно, Жаки. Просто разсъждавам.
Не знам дори кой му плаща заплатата. Телевизията или компанията, която продуцира филма. Не познавам и актьорите по физиономия, за това попитах дали са от всички сериали. Малко ми се струват, но може и да греша.
Чачо си е такъв, той не се снима в такива неща. Труден е. Приели сме го вече.
Ето и вчера в предаването "Зад камера " нямаше интервю с него.
След" Айле" имаше клипчета с почти  всички актьори ,които говореха за филма. С Къванч нямаше...

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 22:15 от NeZ_9

# 341
Не познавам всичките актьори, видях някои познати лица. Това актьорите от всички сериали на NOW ли са?
Всичките главни актьори на сериалите и водещи на програми.

Продуцентите плащат заплати, но телевизията им плаща епизодите.
Малко ти се струват, защото са само главните.
Няма смисъл да задълбаваш, за да му търсиш оправдание...излагацията си е негова.

От многото хейт по него е влезнал в тренда....Забавление . Дневен ред

# 342
От Бирсен:

Според информация, изтекла от бекстейджа, Чаатай Улусой не е искал да отиде на промоционалните снимки на канала Now, казвайки: "Не е в моето споразумение“ Не даде резултат и настояването на продуцентската компания. (Бирсен Алтунташ)

И Дуда я нямаше.  Нали и тя се снима във филм, излъчван по NOW. Grinning
Съвсем честно ви казвам ,аз изобщо не се ядосвам. И никак не съм учудена.
Hands V
Обаче Сумие много се забавлява.
Харесва ми!

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 22:22 от NeZ_9

# 343
От Бирсен:

Според информация, изтекла от бекстейджа, Чаатай Улусой не е искал да отиде на промоционалните снимки на канала Now, казвайки: "Не е в моето споразумение“ Не даде резултат и настояването на продуцентската компания. (Бирсен Алтунташ)

Hands V
Обаче Сумие много се забавлява.
Харесва ми!

Ето това обяснява всичко. Не иска.
Аз съм сигурно най-пресният фен тук. И винаги искам още. На мен 13 серии не ми стигат. Обаче съм приело, че той си е темерут и не прави нещата заради феновете си. Нито един проект не е заради нас. Ако беше така още колко бози като Ферия щеше да снима само. Щеше да редува боза, екшън, боза, екшън. Да редува реклама на бира, реклама на дънки, реклама на сандвичи, реклама на Топлофикация Истанбул. Обаче това не е той. Не знам защо да му се сърдим. Той играе заради себе си. И това го прави толкова добър в ролите, които избира.

# 344
От Бирсен:

Hands V

Нези, Дуда не е главен герой, кой ще я викне нея.
А ако това е вярно, което пише Бирсен, още по-лошо говори за него.
Аз пък съм много разочарована, защото дори и да го няма в договора като задължение, той бе длъжен да подкрепи колегите си и сериала. После търси рейтинг, ами грам не си мърда пръста за това.
Нима на другите в договора е писано, че трябва да участват?
За мен той е неуважителен към фенове и колеги, а същевременно и меркантилен.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 22:50 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт