Това, че ребрандирането на една телевизия съвпада с излъчването на сериал,в който някой актьор участва, не го задължава да се включва в клипове за това.
Чаатай до сега не е рекламирал нито една телевизия, може би не иска да го прави за първи път точно за Фокс(Now), която даже не е най- добрата в Турция.(до колкото знам)
Мисля, че това, което дължи на феновете си, а именно качествена продукция, добри роли, емоции и послания, той го прави по най-добрия начин. Останалото е само в сферата на нашите желания и фантазии.(Признавам си, и аз ги имам!)
Но, както каза и малкия във Gaddar- " и ти си човек", а ние често забравяме това.
До сега не съм чула от един колега на Чаатай да се изкаже негативно за него, камо ли пък, че е неуважителен.
Щом той е могъл да откаже, със сигурност и другите са могли. Просто не са искали.
Всеки си знае интересите и си ги гони.
Да ви кажа честно намирам я за малко инфантилна тази реклама.
Всичко изглежда като евтина игра предвид възрастта на много от актьорите. Младите, разбирам...Наистина не си представям Чачо да подскача така там. Във филм е едно, но тук...не ми се връзва.
Но пък новия фраг е доста обещаващ. Вече чакам петък с нетърпение.