🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, недейте така. Ние тук си пишем и си говорим,но едва ли сме наясно с всичко.
Това, че ребрандирането на една  телевизия съвпада с излъчването на сериал,в който някой актьор участва, не го задължава да се включва в  клипове за това.
Чаатай до сега не е рекламирал нито една телевизия, може би не иска да го прави за първи път точно за Фокс(Now), която даже не е най- добрата в Турция.(до колкото знам)
Мисля, че това, което дължи на феновете си, а именно качествена продукция, добри роли, емоции и послания,  той го прави по най-добрия начин. Останалото е само в сферата на нашите желания и фантазии.(Признавам си, и аз ги имам!)
Но, както каза и малкия във Gaddar- " и ти си човек", а ние често забравяме това.
До сега не съм чула от един колега на Чаатай да се изкаже негативно за него, камо ли пък, че е неуважителен.
Щом той е могъл да откаже, със сигурност и другите са могли. Просто не са искали.
Всеки си знае интересите и си ги гони.
Да ви кажа честно намирам я за малко инфантилна тази реклама.
Всичко изглежда като евтина игра предвид възрастта на много от актьорите.  Младите, разбирам...Наистина не си представям Чачо да подскача така там.  Във филм е едно, но тук...не ми се връзва.
Но пък новия фраг е доста  обещаващ. Вече чакам петък с нетърпение.

# 346
Нези, само не знам защо вадиш от девет кладенци вода да оправдаваш поведение, което е недопустимо. Те другите, за разлика от него не са меркантилни, а отиват и вършат и неговата работа. Интереса на всички е сериала да върви и да има рейтинг, а той с какво допринася за това.  Айде сега, за какво подскачане говорим. Другите са някакви маймуни, а наш Чачко го раздава тежко

# 347
Здравейте, момичета!!!

Опааа… татенцето май ще затрива Ямур и ми се струва, че тук пак ще имаме обединение Енвер-Дахан

Таксиметровият шофьор май е поръчката от Енвер, за да вкарат в затвора Дахан, така го усетих…

Интересно какво ли ще е новото предложение на Мениджъра, абее все въпроси

По повод “рекламата” същото мисля за неуважително да си главен герой и да не отидеш да снимаш с колегите ти, нещо, което в момента вълнува феновете

Имайте спокойна вечер!

# 348
Рони, нищо чудно, има логика за таксиметровия шофьор.
Ами бащата на Енвер отвлече Аймур, Дахан и Енвер сигурно ще се съюзят срещу него, докато я търсят и така лека полека да станат близки. Или прекалено много искаме да се случи този тандем и си правим наш сценарии.
Истината е, че е крайно време да му причислят един приятел на Дахан в сериала, който да е коренно различен от него за колорит. Трябва да има някой, който да му помага, да му е дясната ръка дет се вика. Той досега, след първи епизод е пълен единак.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 09:10 от jackie.

# 349
Добро утро! Coffee
Жаки, само казах какво мисля. Hands V
Разграничавам нещата. Това не е реклама на "Gaddar", а на телевизията.
Мисля,че всичко, което касае сериала, той го прави.
А от NOW пък сякаш много си мръднаха пръста ,за да го рекламират!
И не е като да не участва в нищо.

Рони, мислиш,че ще натопят Дахан за убийството на таксиметрови шофьор ли?

# 350
Тук никой не говори за реклама на Гадар.
Тук се говори за елементарно отношение към колеги, фенове и работодатели....ами сори, ама много меркантилно.

# 351
Това, което ми направи впечатление в новия фраг е,че този път Мüdür дойде със съвсем различно предложение към Дахан.
Поне на мен така ми прозвуча.

Жаки, понеже ти спомена "Интереса на всички е сериала да върви и да има рейтинг, а той с какво допринася за това", за това го казах .
Аз предлагам да приключим вече с тази тема.
Съжалявам, че за пореден път Чаатай разочарова феновете си! Confused

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 09:18 от NeZ_9

# 352
С нищо не допринася.
За мен Чачо е много добър актьор, но като човек... не.
Пълен саможивляк.

Седмичен график на сериалите за периода от 12 до 18 февруари
Четвъртък и петък са най-натоварените дни.

# 353
Класация на IMDB Starmetre Türkiye тази седмица

Хубава четворка!
Утре излиза филм с Tuba
Büyüküstün.
 Гледала съм я само в "Маслиново дърво" и  много ми хареса.
Мисля да гледам и този филм.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 11:29 от NeZ_9

# 354
С нищо не допринася.
За мен Чачо е много добър актьор, но като човек... не.
Пълен саможивляк.

Седмичен график на сериалите за периода от 12 до 18 февруари
Четвъртък и петък са най-натоварените дни.

Като гледам на фокс програмата нищо няма да преместят. Направят ли го ще прецакат друг сериал. Остава мъжете да почнат да гледат. Явно ние тук сме предимно мъжки момичета.

# 355
Ново от Erdal Özyağcılar
Колко е усмихнат тук, а колко зловещ е в сериала!

# 356
Ново от Erdal Özyağcılar
Колко е усмихнат тук, а колко зловещ е в сериала!
Прощавайте за глупавия въпрос, но този актьор едно око ли има или играе?

# 357
Не знам ,Гери...
На тази снимка ми изглежда съвсем нормално.
Може и да играе!

# 358
Здравейте!

Музиката към героя Ekber Baltacı, истинския безмилостен в сериала.

Erdal Özyağcılar си е съвсем нормален, така с едното притворено око, тип все едно липсва е част от играта и ролята му. Аз съм го гледала в няколко продукции и ми харесва майсторлъка в играта му.

Тук е от "Балканска приспивна", тук участва с един друг мой любимец - Емре Бей

В "Шампион"

# 359
Добро утро! Coffee
Жаки, само казах какво мисля. Hands V
Разграничавам нещата. Това не е реклама на "Gaddar", а на телевизията.
Мисля,че всичко, което касае сериала, той го прави.
А от NOW пък сякаш много си мръднаха пръста ,за да го рекламират!
И не е като да не участва в нищо.

Рони, мислиш,че ще натопят Дахан за убийството на таксиметрови шофьор ли?

Ами, нали Ендер има такъв план за него, да му дадат задача, те да го снимат и да го вкарат в затвора, просто от фрага ми се стори, че затова го споменават, тъй като май трябваше да изберат някакъв обикновен човек или поне така разбрах в предишната серия

Общи условия

Активация на акаунт