🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 20 952
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Ехаа! Ама,че серия!!!
Утре ще пиша повече, че вече едва гледам.
Sleeping

# 646
Рейтинг Gaddar
Всичко е малко надолу

# 647
Добро утро на всички!
 Оценката на "Gaddar"  малко ме учуди. Малко е надолу, но  да кажем, че не е лоша. Сериала вече има своята публика и  това се вижда. Беше добър епизод и всички го харесаха, това е важно. Продължавам да казвам,че Чаатай  не е за всеки, така както  не всеки пие шампанско, а само тези, които могат и умеят да го оценят! Grinning

Въпреки че, тази серия беше по-скоро серията на Енвер.

💥Според COX TURKIYE снощният епизод 5 на Gaddar е пред всички със стойност 12,01.  👏👊♥

# 648
Здравейте!

Първо да ви предложа малко гимнастика, като за начало на уикенда.

И после да се впускаме в семейната идилия на Планината, докосната от Блясъка...

# 649
Никой не е перфектен, обичайте ме с моя вина,

Няма тъга няма лек, дай ми лека, спаси ме!

Изгубих се, моля намерете ме!

Няма сила да плаче, ела и ме вземи!

Не мога да крещя, чуйте ме!

В името на влюбените, моля обичайте ме!

Този писък, този копнеж, тази любов ме убива,

Ще приема, обичаш ли ме от разстояние, обичай ме и ти!

Никой не може да живее без надежда,ако е възможно да не обича?

Душата ли си, ела и виж, имам ли я още?

Думите ми са укор, в сърцето ли е или в речта?

Моля, разберете, това сърце ли е в ръцете ви?

Не мога да крещя, чуйте ме!

В името на влюбените, моля обичайте ме!

С  тази песен дойде Енвер. Епизода беше супер добър, Енвер е добър и забавен едновременно,но и опасен!
"Изритах го през вратата и той влезе в морето" 😂😂 Чаатай също има свой собствен хумор ❤️

# 650
Здравейте!

Нези, то вече втора серия е на Енвер. Много противоречива личност. Ту му симпатизираш, ту му се дразниш. Ще злезе май доста зъл. Не очаквах да стигне толкова далеч и да предаде Дахан. Малко се заблудихме за Енвер, че може да ни бъде аверче. Явно, защото в миналия епизод имаше повече екранно време дори и от главните, не че в тая серия беше по-малко.
Явно Енвер и баща му ще са от другата страна на барикадата. Интересно ми е как ще се развият техните отношения помежду си. Много не изяснени са те, кой ще надвие за Ямур. Енвер изглежда наистина много влюбен в Ямур, ама пък баща му не ще и да чуе. Ще видим какво ще ни предложат сценаристите.

# 651
Да,Жаки, съгласна съм. Противоречива личност!
Хареса ми обаче, това,което Енвер им каза накрая. Че всеки ден срещат какви ли не хора, които крадат,мамят, убиват дори, но като видят двата души ,които се целуват и се обичат са много възмутени.
"Да ви.. на фалшивия морал!"
Не очаквах да чуя такова нещо в турски сериал!
Каза и,че ще вдигне сватба  която целия квалтал ще чуе и запомни, а Ямур ще бъде най-елегантната булка ,която  в квартала е имало!
А пък, аби, ако иска да не идва! Joy

# 652
Според информация на GossipPasta Сумейе Айдоган и Атакан Хошгорен
са прекратили връзката си и са изтрили общите си снимки в Instagram.

# 653
Да дам своя принос и аз към раздел Клю - клю

Турските актьори Чаатай Улусой и Енгин Акюрек се появиха с червени ризи. Сега социалните мрежи обсъждат защо това е съвпадение и кой изглежда по-добре. Между другото, само тези, които не знаят, че актьорите имат общ стилист Илкнур Сереф, могат да говорят за съвпадението.

# 654
Друго нещо,което много ми хареса, как ни представиха беше за Айдан и нейното решение.
Продължаваме да не знаем какво е то.
От една страна тя за пореден път се опита да убеди Дахан в чувствата си, но получи и поредния категоричен отказ.
От друга страна майка и, която я умоляваше да приеме предложението и да ги отърве от мизерия живот,който водят.
В крайна сметка видяхме Енвер с нейна снимка в ръка и обещания,че Дахан ще я гледа по списанията...
 Kакво ли решение е взела Айдан?

# 655
Аз останах с убеждението, че не приема. Нали му написа "Гитти"
После с майка й се караха, че е отказала.
Тази снимка, която показа на Дахан, нова ли е? Ще трябва да се гледа с бг. суб.
А Дахан е дърво...

# 656
Жаки, нали имаше втори разговор. Когато Енвер отиде в дома ,където са отседнали.
Там той и предложи да и помогне да стане актриса,звезда...
Тя отказа, но майка и я дръпна настрани и започна да я убеждава да приеме,да я моли да ги отърве от мизерията.
Каза и "ти нали ми обеща,че ще го забравиш"(Дахан).
И после веднага дадоха Енвер със снимката при Дахан.
Затова ние още не знаем дали Айдан се е съгласила, или майка и е замесена.
Още повече, че това се случи след разговора между Айдан и Дахан, в който той и каза,че не може да бъдат заедно.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 12:05 от NeZ_9

# 657
И след като Айдан и Шенгюл се срещнаха на улицата.
Айдан тогава нали й каза нещо, но не се доизказа, защото детето бе с Шенгюл.
Тази с Ш-то ще има да им създава неприятности... Иска тя май Дахан за себе си. Щом започна и с женските трикове...

# 658
Мислиш ли? Не,че е невъзможно Шенгюл да се влюби в Дахан,но той е най-добрия приятел на мъжа и, а и Айдан и е приятелка.
Не искам да влизат в този сценарий, май...

# 659
Това няма да й попречи да се влюби, но според мен Дахан ще я отсвири, но със сигурност ще има някоя сцена, в която Айдан ще ги види и ще има някаква конфронтация.
Да, аз сетих за втората среща, но останах с впечатлението, че го отсвири, но не разбрах каква е снимката, но така казано има нещо, което не знаем.
Горката Айдан, поставена е между майка си и Дахан.

Общи условия

Активация на акаунт