🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 20 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Майка й на Айдан  е голяма сребролюбка, с мания да се издигне, с желание някой да им уреди живота. И на всичко отгоре не я интересуват средствата, с които да стигне до целта. Използва всички най-вече дъщеря си. "Облича" маската на невинна и болна жена, и започва с манипулациите. Дахан не е човека, който ще я измъкне от нищетата, така че не е подходящ за дъщеря й. Той може да бъде пожертван.
А, бе тази жена ако е имала възможност, нямаше да я бърка и мафиот да стане, занимаващ се с наркотици, оръжия, убийства... С бащата на Енвер са си направо лика прилика, да вземат да се вземат накрая.

# 661
За кой сериал се говореше най-много на 16 февруари?

# 662

Момиче в беда да си. Дахан ще дойде и ще те спаси.

По време на живото излъчване си мислех, че и тази бременна мома ще прибере в дома си, както направи с Шенгюл. Добре, че се размина и на нея даде парите, за да започне нов живот.

# 663
Момичета, на първата прожекция вкъщи заспах още на началните кадри. Събудих се в 5 и си викам ще погледам малко, за да заспя. Така ми хвана, че целия си го изгледах. Обаче с този превод имам още неясноти. Добре, че вие преведохте част от разговорите.

Снимката май е от портфолиото на Айдън. Тя май се съгласи да работи и попита за Дахан, а Енвер каза, че нищо не му трябва за него. Той вече е имал видеото явно. За мен Енвер в тази ситуация просто иска да побърка Дахан. Каза му, че ще я гледа по списанията, а него точно това го побъркваше. И без това в затвора ще го вкарва, защо му беше да го дразни не ми е ясно.
Полицайчето ще видим дали не е корумпирано. И фирмата дали ще го защити нашия. Ама този морал техния ме дразни. Постоянно се показва как правосъдие няма и някакви маниаци трябва да трепят хора и това се смята за ОК. Тези размишления са ми още от айлето.

Братчето май много оригинални неща каза пак, но ще трябва с друг превод да го гледам. Руският ми стана първи език покрай тези сериали.

Имаше едно видео в инстаграма на продуцентската фирма. Дахан, брат му и сестра му в един кадър. Те нали всички са техни клиенти. То направо целия актьорски състав накрая ще се окаже.

Ямур си е едно дете и тя. Влюбена и загубена. Срам я било, пък се радва за голямата сватба като говореше Енвер.
Този техния морал наистина е прекалено измислен.

Шенгюл няма и месец откакто е загубила мъжа си, че по други да ходи. Тя се чувства зле, че трябва да разчита на Дахан и семейството и не яде в тях. Яма и на детето не дава. По пейките висят. Разговорът с Айдън май беше малко напук. Не знам какъв им е проблема. Аз не си представям Дахан с Шенгюл. Айдън май просто ревнува.

Айдън за пореден път се унижава да му говори за чувства, а той я реже. Май ще стане задължителна сцена за всяка серия. Той глупости ѝ говори. Като я подпря на пейката точно нещо се беше счупило. Ай де бе. Глупости. Гордостта му се е счупила на него. А той щото като супергерой ходи да трепе хора.

Статистиката ще я дам след следващата прожекция, като си систематизирам и малко мислите.

# 664
Епизод 5 зад кулисите
Светата троица

Цитат
Мениджърът тук даде да се разбере, че той е против несправедливостта и се възползва от компанията, за да прави добро, и че неизвестно лице, за което говори, разкрива всичко и самоличността им, но Кърт го предупреди. Това интересно трио ще развие приятелство, защото ясно е, че имат общи цели и голяма
Да, вече става ясно, че това ще е светата троица. Добре се развиват засега нещата. Явно тази линия ще ни е любима, както предполагахме в началото. Малко се заблудихме за Енвер, че може да ни бъде аверче.

Гери, ако снимката наистина е от портфолиото, значи се е съгласила. Да видим как са я навили, защото това не го видяхме.
Братчето и мен много ме кефи, но направо настръхвам като си помисля, че няма как да не е беля на главата на Дахан.

# 665
Жаки, аз поне мисля, че не е имало време Енвер да я взима, да я снима, грим, прическа, дрехи, че и да разпечата. А мен Енвер ми стана много дребнав. Можеше просто да го вкара в затвора без да го дразни. Ямурчето какви ги забърка. А и той нали много я обича, защо ще я кара да страда, като праща баткото в затвора. Много ме изкефи как му каза, че брата може и да не идва ако не иска😂😂😂
Триото е много готино. Вълчо ми е любимец от първи епизод. Има някаква забавна лудост в него. Дано повече да ги показван

# 666
Е, откъде ще е снимката тогава?
И аз се чудя, защо му е всичко това на Енвер, той от любимец, стана дразнещ, злобен, ама може да не е както изглежда. Отговорите ще ги получим в следващия епизод сигурно.
А Дахан адски ме дразни с отношението си към Айдан.
Тя всячески му показва колко го обича, а той се държи като пън.
И аз се изкефих на това за брата, ако иска да не идва.
А Светата троица, както аз ги наричам, тепърва ще ни влизат под кожата. Явно всичко един подготвен план от началото още. Щом тябва дсе изчистват лошите, Дахан ще съгласен естествено.

# 667
Ендер не случайно каза на Енвер, че той прилича на него. В очите му личало.
А Ендер както видяхме до сега хич не си поплюва, ако не е на неговата. Отмъщенията му са зверски, наказанията също. Енвер това е видял и това прави в момента с Дахан. Проявява истинска жестокост към него, заради не съгласието му по отношение на Ямур. Хич не ми се мисли какъв ще е живота на това момиче с човек като Енвер, защото той в момента може и само да инсценира любов към нея заради бебето си.
Много съм любопитна чии бяха снимките и дрехите в онази стая, в която говориха с баща си. Стана ми ясно само, че се намира в дома на Енвер. А и Ендер видяхме как душеше дрехите, синът му като отиде да види дали Ямур спи.
Тази стая ми е като стая на психопат.

# 668
Ами, ако се окаже някакъв психопат, значи има резон в действията му. Те обикновено са такива...привидно добри и любвеобилни, но после си показват рогата. Ще видим какво ще излезе.

# 669

Излезе превода на Мрачния

GADDAR 1, 2, 3, 4, 5 - BG sub

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 20:40 от cvetansk

# 670
Стаята беше с вещите на майка му. За чиято смърт той обвинява баща си. Поне така разбрах. Енвер няма как да стане добър, поне според мен.
Отношението на Дахан към Айдан и мен че дразни вече. Айдан е приела работата, предложена от Енвер. Така си мисля. И така и трябва. Айде стига се е молила всеки път. Да си оправи живота. Дахан сам ще тича след нея😏

# 671

Еееее, аз го изгледах с руски суб.
Той от миналата седмица започна в събота да го качва.
Все забравям да го изчакам.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 20:44 от jackie.

# 672
Дахан сам ще тича след нея😏

Те нещата в един момент ще се обърнат и да, Дахан ще започне да тича след нея. То и така винаги става в турските сериали.
Дахан много консервативно го раздава, да му се не на чудиш. Имаме си убиец консерватор.

# 673
Ох, как ми се иска Дахан да започне да я гони, да види какво е. То бива, бива, но той прекали.
Сега като започне комисаря да я ухажва, ще го видим наш Даханчо как ще тръчка.

# 674
Всичко изглежда по-добре с котка

Честит ден на котките!

Общи условия

Активация на акаунт