🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 127
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Ето и другата екшън сцена
"Демонстрация на паркиране"

# 196
На разходка с Мрачния

# 197
Нези, аннето още от предната серия ме дразни. Много ми е мазна вече. Братчето на нея прилича.
От всички май Луната най-много ми харесва и още не ме е подразнила. Даже Дахан имам за какво да го критикувам. Ама затова сме хора, не сме само бели или черни. А и на него му прощавам.

Аз днес, докато гледах, се замислих, че на Дахан всички проблеми са му заради другите. Всички ме създават проблеми, той сам един не е сътворил. Приятелят му, който не беше от най-умните. Сега и малкият Умут. Брат му, баща му. Сестра му най-вече. Майката го скарва с любимата в момента и поддържа сестрата. За Айдън да не говорим. И той наистина като един рицар трябва да спаси всички.

Някой разбра ли каква е новата поръчка? Тази кола много здрава излезе, през витрини минава, мятат хора по нея, тя е като нова. И защо я заряза в нищото? Или ще ми кажете да не го мисля толкова.

# 198
Най-точно е последното изречение
И мен майката ме дразни още от предишната серия. С нищо не мога да я оправдая.
А и майката на Айдан излезе гадна....аман от тези майки.

# 199
Колата ще да е от продуктовото позициониране. Да видим колко е здрава и остава невредима при всякакви ситуации. Направо крещи "купете ме''.

# 200
Той точно това каза и на Айдан - всички заедно ще ме побъркате! Вече се чуди на кой по-напред проблемите да оправя.
А когато си говореха с малкия беше много сладко,когато малкия му каза - и ти си човек или нещо подобно.
Grinning

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 00:36 от NeZ_9

# 201
Добро утро! Coffee

Рейтинга се е повишил и в трите категории

Да започнем деня с Дахан!

Ние сме една стъпка по-близо до промяната. Последните 2 дни! 🎉СЕГА

# 202
Добро утро! Coffee
Тъкмо идвах с рейтинга!
Браво! Доволна съм! И  така да си остане е супер!
На мен серията вчера ми хареса.
Не мисля, че екшъна е малко. Нещата са доста балансирани. Все пак той не живее в изолирана среда, има хора около него, а и всички проблеми,които се струпват на главата му са факторите,  които малко по малко го променят.
Още съвсем в началото, с първия фраг беше казано " Ben Gaddar değilim, çevrem kötü!"
И сега виждаме точно това.
Айдан иска от него да бъде поне малко егоист и да не е толкова съвестен, но той не може да бъде друг.

Вчера някой спомена какво е това семейство,  което се крепи на единия син?
Моите наблюдения върху турците са, че ролята на големия син в семейството е наистина голяма.
В къмпинга,в който ходим, семейството има три деца, точно като Дахан, Ямур и Рюзгяр.
И този, с най-многото отговорности е големият брат. На него се крепят всички неща в семейството.
Така че, в този смисъл аз не съм учудена, че и тук е така.
Той знае тази своя отговорност и я носи на плещите си. Не може да ги остави, още повече сега,след като е видял как всичко се разпада в негово отсъствие.
Страда, защото семейството се  е разпаднало и не може да се събере отново.
Много хубави бяха моментите със сестра му в болницата. Прегърна я, въпреки яда си към нея.

Майка му уж му е опора, а сега и тя допълнително му усложнява живота и го разочарова!

Сега и семейството на Самет се прибави към грижите му.
Не я разбирам Шенгюл- не може ли да си намери работа! Просто излезна на улицата с покъщнината и седна да чака...
Нямала вече очи да погледне Дахан! Ами да направи нещо!
Айдан и е приятелка, а тя просто я отмина и влезна в къщата с Дахан...
В момента е сам сред всички - в пряк и преносен смисъл.

Защо не вижда, че единственият човек, който е истински до него е Айдан?
Защо се бори със чувствата си?

Снощи изгледах края в ютюб отново.
Всъщност Енвер иска от Айдан да му сътрудничи, като му сподели някаква тайна за Дахан, нещо, с което да може да го държи.
От майка и е разбрал, че тя иска да стане актриса. Обеща и най-добрата агенция, обеща и пари, коли...само да му помогне да се справи с Дахан, който е токсичен и за нея, и за неговата връзка с Ямур.
Интересно ще е как ще постъпи тя!

# 203
Вече е излезнал с руски субтитри

https://turkrutv.tv/besposhchadnyy-4-seriya.html

# 204
Gaddar номер едно в тренда в Турция.

Противно на очакванията, някои хора смятат,че :
"Тъй като дозата насилие в Gaddar
беше леко намалена, а сцените в
#АyDаg се увеличиха, рейтингът също
се увеличи.
Предишните епизоди бяха само сцени на бой"

Може и да е така .
Все пак тези моменти бяха предварително загатнати и се очакваха.
Вие как мислите?

# 205
Нези, екшъна беше посредата, но аз пак ще се повторя, Дахан го представят като кеч звезда. Това още в първата серия го забелязах. И винаги добавят хумор като ще се бие с хората на Ендер. Традиция им стана.
Айдън иска той да е егоист, но той вече веднъж е постъпил егоистично, когато е останал в армията и сега съжаляваше. Нали затова говореше си говореше, че той е виновен за всичко и тн. Сега беше почти премислил пак да си тръгне, защото бащата му дойде в повече, но отново се изправи пред "задълженията си". Обещал е да се грижи за детето.
Шенгюл не подмина Айдън на улицата, дори и кимна с глава и мен това повече ме подразни. Тя май е на страната на майка му на Дахан и дори имаще нещо пренебрежително с погледа и. Поне според мен. На Айдън и стана ясно, че Дахан няма да остави детето. В тази серия той два пъти я заряза.

Колкото за насилието и рейтинга, аз мога да гледам и с много насилие ако филма ми харесва, така и без грам екшън пак по същата причина. Според мен тийзърите също са привлякли зрители.

Аз стнощи съм заспала след средата и още не съм гледала финала с превод, та после продължавам.

# 206
Рейтингите се влияят от различни аспекти
Първо, хората харесали предишният епизод, решават да загледат следващия,
второто важно нещо е,  фраговете дали ще заинтригуват публиката,
третото много важно е рекламата, което в този сериал липсва и от продукция, и от главните герои.
Повечето мнения са негативни на първо четене, но ако си върне човек лентата, ще види че имаше от всичко и то доста балансирано. Чета ги в Туитър, че серията била кратка....ами хора епизода вървеше толкова динамично, че времето минава неусетно. Така ги виждам аз нещата.

# 207
Здравейте!

От днес започва годината на Дракона и както Нези уточни тази година ще сме под знака зеления Дракон.

Още не съм се разсънила, така че за серията... след кафето.

# 208
Новият епизод на "Зад кулисите“ ще включва интервюта с Онур Сайлак и Сумейе Айдоган,
актьори от популярния сериал на FOX Безмилостен.
Нов епизод на "Зад кулисите" се излъчва по FOX в събота от 12:15 ч.(11.15ч. наше време)

https://www.fox.com.tr/canli-yayin

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 10:55 от jackie.

# 209
Припадъка на Ямур успя да обедини Дахан и Енвер в притеснението.
Надявам се, че по нататък ще станат добри приятели и Енвер да стане "Санчо Панса" за Планината.

Общи условия

Активация на акаунт