🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 103
  • 739
  •   1
Отговори
# 285

Нези, тази чайка е същата като от Gaddar. Тя ми е от любимите образи.

Гери, ние имаме чайка, която там ни е като домашен любимец. Не се шегувам. Вече трета година я храним и тя не дава на нито една друга чайка да се приближи до нашата каравана.
Скрит текст:

Чачо тук много ми харесва!

# 286
Йони(може ли така да те наричам), споко не се извинявай, всеки пише каквото вижда. Няма как да няма такива епизоди, все пак трябва да ни представят героите и линиите за развитие.
Този сериал на Бадемджи не съм го гледала и не знаех, че може да пее.
Дай малко инфо за този сериал, заслужава ли си, че много го харесвам този актьор.
В Терзи направи феноменална роля.
Може да ми казваш, както поискаш, аз нямам против. Близките ми казват Ани от детството, но приемам всякакви кратки форми 😀
Ами по принцип Клубът е много различен сериал. Развива се през 50те години в Истанбул. Във втори сезон по време на размирици. Ролята на Салих е като доста екстравагантен певец, някои може да го определят за обратен, но не се споменава в сериала точно. Добра душа го играе, но умира във втори сезон. Толкова е автентичен обаче, толкова добре играе. А после в Терзи го видяхме пък в съвсем друга светлина. И той много експериментира и е наистина много талантлив.
Пускам линк, ако ви е интересно за този сериал🙂

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 21:30 от YoanaIv.

# 287

Вярно, близнаци са.

# 288

Нези признай си, че ти си им го дала под наем

# 289
Нашата Айдан нещо се възмути... Сигурно, защото на 23.02./петък/ по TRT ще пускат нов сериал с Олгун Шимшек(бащата на Пеями) в главната роля - "Kara Ağaç"/"Черно дърво"

# 290
Нашата Айдан нещо се възмути... Сигурно, защото на 23.02./петък/ по TRT ще пускат нов сериал с Олгун Шимшек(бащата на Пеями) в главната роля - "Kara Ağaç"/"Черно дърво"

Сигурно има за какво да се стряска, този сериал ми изглежда, техен тип.
Може и да вземе нещичко от нашия рейтинг.
Тия турци, не се спряха да бълват нови сериали.

# 291
Тия турци, не се спряха да бълват нови сериали.
Казано в тема, в която всички са искали нов сериал с Чаатай. Stuck Out Tongue Closed Eyes И другите искат сериал с техния любимец като нас. И като не ги събират в един се налага много нови. Вече обсъдихме какъв би бил перфектния актьорски състав. Жаки, твоят човек да не си разваля визията за следващия сериал с нашия човек.

# 292
И аз чакам сериали с Биркан и Ебру. Ето ви още два нови сериала. Но този сезон няма да ги видя, дано поне в следващия.., макар че като гледам и двамата ми любимеца са се ориентирали към платформи.

Между другото от това, което видях във трейлъра на Черното дърво е доста обещаващо, а е сниман и в Кападокия, което придава неземна атмосфера.

# 293
Като стана дума за турците и сериалите им, те не излъчват други филми по телевизията, нали? Само турски.
Представяте ли си това каква жестока конкуренция е?
И, за да е успешен един актьор е съвкупност от много неща.
Разбира се, талант, външен вид също, макар че това не е толкова важно,защото там всякакви вървят, сценариите, рекламата....
Нещата наистина са много. Чаатай до сега успява да се задържи, макар и да е загубил голяма част от почитателите си в собствената си страна.
Пак се сещам за това
Напразни ли са битките на Дахан?

Много ми се иска завръщането му да не е било напразно. Confused

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 08:15 от NeZ_9

# 294
Жаки, твоят човек да не си разваля визията за следващия сериал с нашия човек.
Ами моя човек след един месец заминава да снима Сандокан, който ще е шест серии май, значи сигурно до есента ще е слаб и после като ги съберем с Чачо, не ми се мисли за техните килограми, защото и той е чревоугодник, сам си готви и яде.
С Чачо ще са неочаквано добра комбинация

Вижте каква професионална скара си има в къщи

# 295
И една статия, по повод на разговора за сериалите и турския зрител.
Дълга е,за това я слагам в скрит текст.

https://www.gazeteduvar.com.tr/gaddar-izleyicisini-ariyor-erkekl … de-makale-1668429

Скрит текст:
Грим търси своята публика: Къде са мъжете?

Докато „Gaddar“ продължава със средни рейтинги, изглежда, че все още не е достигнал броя на зрителите, които заслужава. Все още има време да опитате да публикувате срещу различни конкуренти в различни дни. Или следващият ни въпрос ще бъде дали ерата на звездните играчи е към своя край.

Неделя, 11 февруари 2024 г. Час: 00:00

Çağatay Ulusoy дойде както на цифровите, така и на телевизионните екрани с два нови сериала през последните седмици. Тъй като той си взе дълга пауза от телевизионния екран, не беше изненадващо, че феновете на Улусой чакаха с вълнение сериала и говореха за него в социалните мрежи. Сериалът „Gaddar“, продуциран от Ay Yapım и излъчен по Fox TV, привлече вниманието с интересните си рекламни видеа. Особено надписите, които гледахме с първия епизод на сериала, и музиката на сериала бяха изящни. „Gaddar“ беше на екрана тази седмица със своя 4-ти епизод, но целевата аудитория не гледа „Gaddar“ на екрана. Очевидно е, че „Gaddar“ е насочен към мъжката аудитория, наследена от сериалите „Çukur“ и „İçerde“, в различни дни, по различни канали, но с една и съща продуцентска компания (Ay Yapım). Мъжете зрители обаче не фигурират в рейтингите на „Gaddar“. Е, къде са тези мъже зрители?

Пред телевизионния екран са предимно жени. Ако жените над 45 години харесват особено сериали, пътят до екрана е дълъг. Въпреки че неизвестните в системата за измерване на аудиторията продължават, единственият критерий за отправна точка в триъгълника рекламодател-канал-производител са рейтинговите резултати. В рейтинговите отчети каналите и продуцентските компании виждат какво са гледали зрителите, които имат измервателно устройство у дома (пийпълметър), измерват минута по минута, кога са го гледали, колко са го гледали и кой го е гледал. Съответно се знае кой в ​​кои провинции и в коя възрастова група е пред телевизионния екран. Въпреки това, позволете ми да добавя, че Kantar Media измерва аудиторията си в 40 провинции в Турция.

И така, ако жените са истинските шефове на телевизионния екран, къде са мъжете зрители? Казвам, че жените са истинските шефове, но Tuğrul Eryılmaz наскоро каза в предаване по Medyascope, че пенсионираните мъже също гледат телевизия. Разбира се, Тугрул Ходжа е прав; Телевизия гледат жени, мъже, деца и в малка степен младежи. Говорихме за това как дистанционното управление на телевизора беше в ръцете на мъжете в продължение на години, така че как мъжете загубиха контрола върху телевизора в полза на жените? С навлизането на втория екран в живота ни, дистанционното управление премина в ръцете на жените, а мъжете започнаха да обръщат внимание на екраните на мобилните си телефони едновременно пред телевизора. Това не променя факта, че мъжете също гледат много сериали.

Тенденцията към мъжката аудитория, която беше уловена с „İçerde“ и „Çukur“ по Show TV в понеделник вечер преди няколко сезона, присъства и в „Diriliş Ertuğrul“ и „Payitaht Abdülhamit“. Сред сериалите, излъчени през този сезон, сериали като „Teşkilat“, „Establishment Osman“, „Selahaddin Eyyubi“, „Ben Bu Cihana Sığmazam“ не е изненадващо, че са предпочитани от мъжката аудитория. Въпреки че някои телевизионни сериали не са насочени към мъже, има примери, в които рейтингът на мъжката аудитория е доста висок; Като „Pearls“, „Heart Mountain“ и „Red Buds“. Ако зададем въпроса по различен начин и попитаме кои са телевизионните сериали с най-висок процент зрители от мъжки пол, попадаме на сериалите „Teşkilat“, „Kuruluş Osman“, „Gaddar“, „Ben Bu Cihana Sığmazam“ и „Jerusalem Fatihi“. Селахадин Еюби. В "Моят великолепен живот" и "Sandık Kokusu" почти няма мъжка аудитория.
Публиката следи любимите си истории на телевизионния екран, където се излъчват около 30 сериала седмично и конкуренцията е голяма. По този начин конкурентни телевизионни сериали, излъчени същата вечер, могат да продължат излъчването си с достатъчни (разбира се, достатъчните са относителни) рейтингови резултати. Понякога вечер, когато конкуренцията е силна, се излъчва нов сериал и той достига до „достатъчно“ зрители. Това показва, че има публика пред телевизията и че не сме се отказали от телевизията. Това, което телевизионните канали и продуцентите не трябва да забравят тук, е, че да накараш публиката да пусне телевизора и да седне пред екрана е също толкова важна част от работата, колкото и привличането на публиката, която вече е пред телевизора, към собствените си екрани .

Докато „Gaddar“ продължава със средни рейтинги, изглежда, че все още не е достигнал броя на зрителите, които заслужава. Все още има време да опитате да публикувате срещу различни конкуренти в различни дни. Или следващият ни въпрос ще бъде дали ерата на звездните играчи е към своя край. Зададохме подобен въпрос в резултатите от рейтинга на телевизионния сериал „Aile“, с участието на Kıvanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya, след като завърши 30 епизода.
Ами не знам защо всички решиха,че Gaddar e насочен предимно към мъжката аудитория...Thinking

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 23:40 от NeZ_9

# 296
Успях, изчетох ви 🫣,
Момичета нямате стигане, като ме завъртат задачите, и не успея да ви прочета, става страшно Simple Smile

Всичко което видях и прочетох ми харесва, а Чачко е все по готин на кадрите които видях, радвам се за по високия рейтинг, и нарастващите последователи в И.
Аз няма да меънкам за нищо, радвам се, че Чачо ми е пред очите всяка седмица Simple Smile

Истинска наслада Simple Smile))

Жаки, ама Джан е изваял  плочките Simple Smile
Съвсем различен е от Птичката....там направи истински фурор 😉

# 297
Нании,специално за теб!

# 298
Добро утро! Coffee
Ами не знам защо всички решиха, че Gaddar e насочен предимно към мъжката аудитория...Thinking
Да, бе! Ние също сме извадка от гледащите Гадар, а сме само жени. На мъжете им дайте мачове.

4 епизод на Гадар е с над 2.3 милиона гледания, като за Турция и близкия изток е блокиран.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт