🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 21 070
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Момичетааа, голяма полемика сте заформили  Simple Smile
Това си е Чаатай, дори не ме изненадва вече, но не нисля. , че е меркантилен или лош човек, просто си е самодостатъчен Simple Smile, а аз определено смятам, че има причина....Енгин бей  и Ай Япъм ще направят всичко възможно да бъде там, явно наистина го няма в договора ....
Фокс е ужасна ТВ, тя спира сериалите от "днес за утре" 
Надявам се да успея да ви настигнат и да гледам в петък Simple Smile
Хубав ден, момичета 💐

# 361
Ами, ето Нани ти сама казваш, че Чачо си е самодостатъчен. Аз досега не съм видяла егоист да е добър човек. Но както и да е, няма никой да ме убеди, че това, което направи е правилно. Защото тук не ставаше въпрос за Телевизията, а за самия сериал Gaddar, за представянето му, за подкрепа на колегите му, които се трудят наравно с него.
Та да си кажа, ще се огранича само с продукции, но не и със самия човек Чаатай.

# 362
Не съм съгласна с теб, Цвети, но уважавам мнението ти.
Както и на Жаки и на всички останали.
Различни хора сме и имаме различни усещания за нещата.
Аз лично, не бих определяла хората като добри или лоши само от една тяхна постъпка. Hands V
Сега за "Gaddar "
 В първия епизод Мüdür беше представен като човек, който не прощава (подпалването на  човека) След това просто го виждаме да предава  заповеди на Дахан. Müdür от своя страна е преследван от Енвер, който очевидно  също е голям психопат.
 Вярвам, че безмилостната страна съществува в Дахан и тя ще се прояви още по-конкретно в неговите моменти на гняв и безпомощност.
Но според мен  Мüdür  е усетил  и чувствителната му струна, защото той определено има и такава.
В началото се чудех, как така е избрал точно него. Вярно, това е човек, служил в специалните части и обучен да убива, но сега виждам и нещо друго.
Той се превръща в безмилостен убиец, когато трябва да защити някого.
Точно това използва Müdür в него.
Защото да си наемен убиец, означава  и да не си съвсем  психически здрав човек.  Има множество фактори като справедливост, любов, приятелство, семейство, които могат да го доведат до липса на контрол, гняв, да го карат да  убива.
В такива моменти той може да бъде контролиран само от гласа на любим човек.
Видяхме това и с Айдан, и с баща му, и с Умут. Чаатай Улусой има трудна роля, която интерпретира майсторски. За една секунда той може да се превърне във вулкан, с огън, изливащ се от очите му и за две секунди лицето му може да се смее и очите му да се усмихват или пък да плачат.
Дори и да изглежда свиреп в определени моменти,  той е човек, който страда изключително много.
Много гъвкав във всички движения на тялото, изражението на лицето и изразителността на очите. Забавен е и когато си говори сам като луд.
Оставам с чувството,че Müdür го познава много добре. Както и ,че те двамата си приличат по някакъв начин.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 16:51 от NeZ_9

# 363
Нези, много харесвам тези снимки. На тях не виждам Gaddar-ското обаче.
Според мен мениджърът му избира случаи, които ще задействат желанието му за справедливост. Търговецът търгуваше с уръжие, а то е убивало бойните му другари. Онзи първият, който приятелят му трябваше да убие май с наркотици се занимаваше. Юксел не знам точно с какво го провокира, но 100% знаеше за Айдън и че няма да му се размине.
Сега с този убиец ситуацията явно е същата. Ще иска да го провокира да раздаде справедливост. Това за някого може да е достатъчно, но не и за мен. Ние не можем да сме съдници. Животът ни е построен по съвсем други принципи. Ти сам не можеш да решаваш кой да живее и кой не. За мен това е проблем, което трудно ще преглътна. Не ми е лесно да го разбера. Първият беше при самозащита, но той според мен го очисти още с първия удар. Останалите бяха заради смъртта на Самет. А може и още първият.
За юксел не мога да намеря обяснение защо се съгласи. Ясно ми е с какво го заплашиха, но нали той винаги намира начин. Или поне търси. За търговеца реши да раздаде правосъдие. За брата на Самет също. И накрая отиде при Ендер с цел да го премахне. А се замислих няма ли друг начин.
Не говорим и за онези които е осакатил. Примерно онзи, на който счупи гръбнака при брат си. А на брат му само един пръст счупиха.

# 364
Гери и аз харесвам тези снимки. Те показват и двете му лица.
Още в началото бяхме с нагласата, че Дахан ще бъде жесток (това е името на сериала,все пак), но сега вече  знаем, че той ще ни покаже  и неговата уязвимост и неговите емоции като човек, който живее в постоянен конфликт със себе си.
И той не е жесток по свое собствено решение.Животът го е довел до това.Той е принуден от мафиотска групировка да направи нещо, което не иска да прави, базирайки се на защитата и защитата на семейството, приятелите и любовта си. Той, който е преминал през война, знае какво е да убиваш, без да изпитваш угризения за това, там той не намира границата, която всички човешки същества имат, когато са изправени пред действието на убийството. Сигурен съм, че  няма никакво зло в това, което прави. Досега може да се каже, че стореното от него е извършено при самоотбрана или в защита  на членове на семейството му. Очевидно нищо не го оправдава, но аз така виждам историята, той е жестоко същество, но същевременно е праведен човек.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 15:48 от NeZ_9

# 365
За мен до тук Дахан е не уравновесен, поддаващ се на емоциите човек, не ориентиран в чувствата си. Той и затова е толкова лесно манипулируем от Мениджъра. На моменти е безмилостен, на моменти е като "кученце". Разбирам го, защото го е нямало две години и всичко се е променило. Още не мога да приема, че заради един конкурс и снимка във вестника той заряза любимата си по телефона. Не ми е ясен и проблема между него и баща му, който се е разиграл преди две години и заради който е отишъл войник. Не разбрах и дали е бил платен войник или не, защото то в Турция казармата си е по две години ако не можеш да се откупиш, а той със сигурност не е можел.
Това са все неща, които до този момент трябваше да ни бъдат показани.

Фенски плакати на Gaddar

И плаката на "Легенда за Черното дърво" с Олгуз Шимшек(Мустафа от "Terzi, чиято премиера ще е в петък на 23.02.

# 366
Цвети, според мен той е отишъл в армията,сред това става платен войник в специалнитечасти, а след случката с Айдан е решил да остане  още една година.
Имам чувството, че основата на поведението на Дахан води началото си от армията. Те ни показаха малки части от този период, за да обяснят всичко, през което този  герой е трябвало да премине, за да  се разбере поведението му по-късно. Преживял е смъртта отблизо. Приятелите му от армията умират около него, а  той  е успял да оцелее. В мислите си той преживява това като емоционален товар. Ето защо  е готов на всичко, дори да се изложи на смърт, тъй като няма нищо против да умре, нито има какво да губи, като се има предвид, че дори е загубил любовта на живота си.
Тъй като е отгледан в добро семейство, той има добри ценности, които защитава.
За проблема между него и баща му и аз се чудя. Може би ще го разберем. Не знаем и майката защо не говори с мъжа си.Дали е заради проблемите, които е имал, за които Дахан спомена или е нещо друго?

Гадар в скута на майка си. Blush

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 16:29 от NeZ_9

# 367
И плаката на "Легенда за Черното дърво" с Олгуз Шимшек(Мустафа от "Terzi, чиято премиера ще е в петък на 23.02.

И този ли сериал ще е в петък? Свършиха ли другите дни, та в петък?
Нали са ни малко тия, та още един. Въпреки, че заради Олгуз, ще го погледна, защото направи много силна роля в Терзи и ми е любопитно, да го видя в друга роля.

Цвети, а за Дахан си абсолютно права. Лута се между доброто и злото.
Ама честно да си кажа, не си го представям и само лош.

# 368
Този сериал няма да е по моя вкус.
Прилича ми на тежка турска драма.

4 епизод на "Gaddar" достигна почти 3 млн.гледания за три дни.

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 17:27 от NeZ_9

# 369
Дахан като облече костюма на Стрелата значи отива да раздава справедливост. Вече пореден епизод ще го гледаме с костюм на герой от Марвел.

# 370
Момичета,
Къде сте, Simple Smile
Не се сърдете на Чаатай, ако е трябвало да бъде там е щял да бъде! Няма как да прескочи някои договори.....
Преди много години за сериала Каква е вината на Фатмагюл много момичета не им харесаха сцените на целувките....споделям това за да ви кажа, че няма режисьор който да не върне 101 пъти заснемането на сцената, ако той не е ОК с нея..
Има причина, но надали ще я разберем.....
Иначе, дааа Темерут си е Чачко...

Ноооо уникално готин темерут🫣

# 371
Тази вечер е партито по повод ребрандирането на телевизията.
Хванах едно интервю с Онур Сайлак.

Здравейте!
Добър вечер!
Ново лого, ново име.
Кажете нещо,ако искате за тази хубава вечер.
Онур:
Развълнувани сме, разбира се. Тук сме всички заедно.
Имаме една хубава промяна.(посочва логото на телевизията).
Добре е, забавно е. Надявам се да продължи по същия начин.
Работим. Всички заедно, целия екип. Добре работим.
Имате ли нови проекти?
Естествено, че имам. Искам да кажа, че искам да  продължавам да се занимавам с актьорство.
Много благодаря!
Приятна вечер!

Горе -долу това беше.
И Дуда е споделила малко от атмосферата тази вечер.

Най-хубавото е,че не очакваме Чаатай да е там, но пък ,ако се появи, ще ни изненада много приятно!

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 23:03 от NeZ_9

# 372
Мюге Байрамоглу на партито на ребрандирания FOX сега NOW

# 373
Мюге Байрамоглу на партито на ребрандирания FOX сега NOW

Това деколте не е моето, но иначе е доста по-хубава от сериала.

Аз мисля, че Чаатай няма да е там. Не ми се вярва да се появи с бившата на едно място. То и без нея май не се появява.

# 374
Сумие на премиерата на филма "Hatran Yete"

Общи условия

Активация на акаунт