🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 4

• 20 977
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Първата част на серията бе интересна и динамична, с неочаквани моменти. Втората част се въртя все около сестрата и провалената сватба, както и опитите на Енвер да си я вземе, с добро, с лошо без значение как.
Флашката и аз мисля, че ще отиде при Мениджъра. Гьокан ми се струва, че не би я изхвърлил доброволно. Останах с впечатлението, че е влюбен в Айдан и Дахан му е пречка. Би предпочел да го види в затвора, за да не му се вре из краката.

# 631
Голям смях с тия тримата

# 632
Донеси ми крекерите, нещо се случва.

# 633
Защо така се бавят тази вечер с епизода???
Качиха го най-накрая!

# 634
Ето Нези, заповядай!

# 635
Фенска реакция

Стой далеч от Шенгюл Даган, ще издълбая тези твои очи

# 636
Сцената в клуба с Дахан и Курт, събра най-много харесвания в Инстаграм. Хората са в екстаз от тяхното взаимодействие, искат и повече😀🤩 Като цяло масово апелират за повече сцени с Дахан, Онур и Курт (за мен той си е Кемал от Чукур😀). И по-малко Сюнгюл и драма. Като цяло добри отзиви за серията. Има и мрънкащи хора, покрай семейната сага, ама дано рейтингите утре са по-добри и от миналата седмица! На мен серията ми хареса, а аз съм си от капризните😀

# 637
Фенска реакция

Стой далеч от Шенгюл Даган, ще издълбая тези твои очи

Оффф, тая ще създава проблеми, дано Дахан да й сложи някаква граница, че много ще ни лази по нервите.

# 638
Нещо средно между Батман и Стрелата, по-скоро Стрелата.

# 639
След излъчения тази вечер пети епизод от сериала Gaddar,
" Gaddar " и " Dağhan " влязоха в дневния ред на Турция.

# 640
Какво ще направи Гюркан с информацията от флашката?

# 641
Какво ще направи Гюркан с информацията от флашката?

Ще я предаде на Мениджъра

# 642
Пакта бе сключен. Солетите споделени...

# 643
Ама виж, кой е емблематичен Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой е най-емблематичният герой?

# 644
Енвер заплашва да взриви магазина

Цитат
Пак казвам, след Емир Козджуолу, Енвер Балтаджъ е вторият лош герой в индустрията, от който съм впечатлен.

Това е едно от многото подобни фенски мнения. Мога да кажа, че съм съгласна с него на този етап от сериала. Нямам идея как ще развият героя по нататък, но до този момент ми е най-интересен.

Общи условия

Активация на акаунт