Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 92

• 62 972
  • 849
  •   1
Отговори
# 600
В зависимост от резултатите от имунологичната биопсия ще те пратят на имунолог, вливки и/или PBMC. Всъщност те вливки препоръчват и при отличен имунен баланс Simple Smile
Хм. Аз съм с индекс 6 и ми казаха, че няма нужда от вливки или каквото и да било.

# 601
И аз бях с 6, но имах вливки преди трансферите. Затова казвам, че зависи от резултатите на имунологичната биопсия - там имах леко завишени НК клетки, както и в кръвта.

# 602
Здравейте прекрасни майки и бъдещи такива! Миналият четвъртък правих биопсия на лигавицата. Излезнали са микробиологичните резултати и ако може някой да ми помогне с разчитането. Чакам втори ден на цикъл да се видя с Персенска да ги разчете, но ми е мн любопитно. Ако може някой да съдейства. Благодаря ви, момичета!

# 603
Здравейте прекрасни майки и бъдещи такива! Миналият четвъртък правих биопсия на лигавицата. Излезнали са микробиологичните резултати и ако може някой да ми помогне с разчитането. Чакам втори ден на цикъл да се видя с Персенска да ги разчете, но ми е мн любопитно. Ако може някой да съдейства. Благодаря ви, момичета!

Имате инфекция с уреаплазма. В таблицата са антибиотиците, от които би се повлияла.

# 604
Благодаря ви, Нала! Значи си чакам среща с Персенска и антибиотик. Дано това не отложи трансфера.

# 605
Благодаря ви, Нала! Значи си чакам среща с Персенска и антибиотик. Дано това не отложи трансфера.
Ще го отложи, трябва да я излекувате.

# 606
Направо звъннете в кол центъра и искайте коментар. Лекарят ще ви напише онлайн рецепта, която можете да видите в профила. В аптеката казвате, че имате онлайн рецепта и с ЕГН те я виждат и можете да си вземете веднага лекарства и да започнете лечение.

# 607
Благодаря ви за отговора! Утре сутринта звънкам на рецепция.

# 608
Здравейте! За първи път ще правя инвитро и имам въпрос отностно обажданията на ембриолозите. Имам един ембрион, който ембриолозите отглеждат в болницата. Има ли някаква тенденция в часовете, в които прозвъняват, за да дават информация? До сега 4 дни ми звъняха все около 10-11 часа, а днес все още нямам обаждане. Според вас това нормално ли е? Благодаря предварително!

# 609
И при мен се е случвало, дори си помислих, че са забравили да ми се обадят. Възможно е ембриончето да се е забавило малко и да го изчакват да се развие за съответния ден. Ще ви се обадят, не се притеснявайте.

Здравейте! За първи път ще правя инвитро и имам въпрос отностно обажданията на ембриолозите. Имам един ембрион, който ембриолозите отглеждат в болницата. Има ли някаква тенденция в часовете, в които прозвъняват, за да дават информация? До сега 4 дни ми звъняха все около 10-11 часа, а днес все още нямам обаждане. Според вас това нормално ли е? Благодаря предварително!

# 610
Ако не се обадят до 17 часа може да звъннете на регистратура и да поискате да Ви свържат с биолозите или да им предадат да Ви се обадят. Винаги са се отзовавали до 10 минути.

# 611
Случвало ми се е и към 18ч да ми се обаждат, няма закономерност в часа. Може да е въпрос на натовареност, а понякога изчакват и развитието на конкретен ембрион допълнителни часове…

# 612
Един път като не ми се обадиха до обяд си помислих, че новините са лоши, но не беше така 🍀

# 613
Момичета, здравейте.
Някой знае ли дали дават болничен след положителен тест за бременност след трансфер?

# 614
Момичета, здравейте.
Някой знае ли дали дават болничен след положителен тест за бременност след трансфер?
На мен ми дадоха, май бяха 15 дни.

Общи условия

Активация на акаунт