Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 922
  • 803
  •   1
Отговори
# 465
Дъщеря ми е външен ученик, беше на 4ти. Ще изчакаме още малко, но вече и тя е нетърпелива  😁

# 466
Да, и моят син беше на 5.02 (външен) в Междучасие по БЕЛ, постоянно ме пита "Има ли резултати?"

# 467
Моят беше на 4ти февруари. Получила съм преди 3 часа имейла. Той ходи на курсове в Междучасие и още в събота се върна с работите си по двата предмета. Качвам пробния  по БЕЛ в пощата.

# 468
За децата които са на курсове, на място им дават работите. Моя по-късно се яви на математика и съответно имаме само резултата по БЕЛ, 87 т.
Мейл нямам.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 16:42 от second

# 469
  • София, Лагера
Моят е в Регалия, още няма резултати от БЕЛ на 11 Фев Rolling Eyes. Звънях днес, казаха ми, че по-късно тази седмица ще има и ще ми изпратят мейл. След това трябва лично да отида да взема работата му от офиса им. Ми хич не ми е удобно, то ми е на другия край на София...

# 470
Някой има ли отговорите на пробния по математика от неделя на Регалия. На мейла ли ще ни ги изпратят или как?

# 471
  • София
Утре в профила ни на сайта на Регалия ще има видеа с отговори и коментари, както беше за пробния по Бел.

# 472
Благодаря, верно че така беше и по БЕЛ, моят ходи и на други пробни и съвсем се омотах. 😉🙂

# 473
Моят беше на 4ти февруари. Получила съм преди 3 часа имейла. Той ходи на курсове в Междучасие и още в събота се върна с работите си по двата предмета. Качвам пробния  по БЕЛ в пощата.
Може ли да ми изпратите пробния по Български език?
Предварително благодаря!

# 474
Може ли да ми изпратите пробния по Български език?
Предварително благодаря!
Може ли и на мен да изпратите пробния изпит по БЕЛ? Благодаря предварително!

# 475
Дами, има ли някое дете в Междучасие което е на математика при Т.Илиева? Търся отзиви за нея

# 476
Т. Илиева е много млада и затова не смее още да поеме 7клас. Но тя самата е завършила СМГ. Мила, много отговорна и не се уморява да помага, ако и е поискана помощ. Аз съм най-големият и фен!

# 477
Получих имейл с отговорите по математика на Регалия.

# 478

Ако е удобно, бихте ли ми го изпратили, нямам достъп до общата поща. Благодаря ви

# 479
  • София
Т. Илиева е много млада и затова не смее още да поеме 7клас. Но тя самата е завършила СМГ. Мила, много отговорна и не се уморява да помага, ако и е поискана помощ. Аз съм най-големият и фен!
Скрит текст:
Дали е  на 23-24, знаеш ли? Ако да, с това име и инфото, че е е  завършила СМГ, си мисля, че е съученичка на  децата ми от основното училище. Мило дете си беше и тогава Heart

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 11:10 от пенсионирана русалка

Общи условия

Активация на акаунт