Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 922
  • 803
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Възникна ми една чуденка - може и да сте писали, но не съм запомнила - на вотри модул по математика, чертежът (, ако има) задължително ли трябва да бъде начертан с молив и линия? Идеята ми е, че ако времето не стига, много по-бързо би било с химикал на ръка.

# 391
  • София
Моето момиче вчера беше сутринта на олимпиада по биология, следобед - по география. Хубавото беше, че от първата олимпиада беше претръпнала, и за втората притеснението беше изчезнало. Но за мен беше лудост, може ли да не съобразят датите.

# 392
Има ли мами на деца ходили на областния кръг на олимпиадата по биология? Какво споделят? Дъщеря ми казва, че е била много по трудна, сравнена с други години.....

# 393
И другата събота и неделя е подобно. Всяка година олимпиадите на ниво областен кръг са така, сутрин и следобед събота и неделя.

# 394
За чертеж линията е задължителна. Ако е с химикал няма как да си коригира,  ако се наложи.

# 395
  • у дома
На 2 модул се чертае с линия и молив-не винаги,но понякога дават 1т за достоверен чертеж.

# 396
И другата събота и неделя е подобно. Всяка година олимпиадите на ниво областен кръг са така, сутрин и следобед събота и неделя.
И в различни училища за по-лесно.
А най-тъпо е, когато две състезания са по едно и също време в различни градове, при положение, че с просто око се вижда, че повечето състезатели ходят и на двете.

# 397
Само олимпиадите не трябва да съвпадат като часове. За другите състезания, които не са към МОН, няма такива правила.
Кои състезания са в различни градове по едно и също време?

# 398
Успех на децата на пробните и олимпиадите днес!

# 399
Има ли мами на деца ходили на областния кръг на олимпиадата по биология? Какво споделят? Дъщеря ми казва, че е била много по трудна, сравнена с други години.....
Дъщеря ми каза, че е била трудна олимпиадата. Имало е неща, които в училище не са ги учили.

# 400
Само олимпиадите не трябва да съвпадат като часове. За другите състезания, които не са към МОН, няма такива правила.
Кои състезания са в различни градове по едно и също време?
Миналата година националните кръгове на БЕЛ и математиката бяха в един и същи уикенд. Имаше деца, които в събота бяха на математика  в София, и в неделя във Велинград на БЕЛ, като математиката беше в събота и неделя, ако не ме лъже паметта или нещо  подобно беше.

# 401
  • София
И по химия, и по биология е имало неща, които още не са взели. Имало някои много лесни въпроси, други - трудни. В нашето училище учителките се опитаха извън часовете да предадат допълнително материал на децата, за да имат шанс.

# 402
Здравейте, за олимпиадата по физика, моето дете е разпределно във Втора английска, но не виждам разпределение по стаи. Ще съм благодарна, ако някой намери информация с разпределение по стаи, да сподели линка. Хубав ден и успех на всички деца!

# 403
  • София
Няма как да няма непредадени неща - седми и осми клас са в една състезателна група! След това си има отделно класиране на седмокласници и осмокласници, но тестът е еднакъв. И преди писах, областния кръг е за деца, които имат дългосрочен интерес и се готвят по предмета извън училище.

# 404
Здравейте, за олимпиадата по физика, моето дете е разпределно във Втора английска, но не виждам разпределение по стаи. Ще съм благодарна, ако някой намери информация с разпределение по стаи, да сподели линка. Хубав ден и успех на всички деца!
Нямаме разпределение и ние. Не забравяйте личната карта.

Общи условия

Активация на акаунт