Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 887
  • 803
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Има и биолози, уж. Но наистина как се коментират толкова въпроси. Само за видоизмененото стъбло чух, че трябвало да е грудка или картоф, но го е объркала девойката. Трудна е била олипиадата, според нея.

# 436
Ми, не се е справила на БЕЛ на Регалия. Допускала е глупави грешки на неща, които знае. Объркала е времето на преразказа - писала си е опорните точки в сегашно историческо, после е написала целия преразказ в минало време. Питам я - Е, как да не знаеш къде се развива действието на "Косачи"?! - На полето. Ами защо не си писала нищо - ами, явно тогава не съм се сетила. Изобщо, имам чувство, че акълът ѝ някъде другаде е бил. 78 точки, а досега все е била над 85 в училище Anguished

Кога получихте резултатите по БЕЛ на регалия? Синът ми беше миналата неделя, но още нямаме резултат. Трябва да получим мейл, нали?

# 437
Върнали са ги вчера, на самото занятие.

# 438
Днес след пробния по МАТ са му дали резултата. Не посещава тяхната школа, явява се като външен ученик.

# 439
Има и биолози, уж. Но наистина как се коментират толкова въпроси. Само за видоизмененото стъбло чух, че трябвало да е грудка или картоф, но го е объркала девойката. Трудна е била олипиадата, според нея.
И аз слушах за този картоф...който очевидно е стъбло Simple Smile Слушам и за някаква картинка на медуза, чиито части е трябвало да бъдат означени с термини, които не е чувала (тоест различни от ектодерма, ендодерма и тн) Кога чакаме резултати? Знам, че миналата година само едно дете е влязло с олимпиада

# 440
И на моето дете днес са я върнали, като се е явявала по математика. И тя е външен ученик. За съжаление след 89 по БЕЛ, математиката ще е зле- има 5 грешни задачи само на първи модул и всички са от недочитане. Не знам как да се справя с това бързане, недоглеждане, недочотане- по всички предмети се случва, в чудо съм се видяла. Сяда вкъщи, давам пробен изпит и първата час е без грешка, отива на пробен и супер тъпи грешки. В рамките на 2 дни имаше пробен по мат и в училище, и в школата- 75 в училище, 94 в школата. Даже не знам на какво да наблегна, защото реално няма пропуски, а разсеяност, как се оправя това?

# 441
Картоф, морков, ряпа, целина не са ли кореноплодни?

# 442
Картоф, морков, ряпа, целина не са ли кореноплодни?
Кореноплоди са, а картофът е стъблен клубен. Някой нещо да споделя за означенията на тази медуза във въпросите от група В?

# 443
  • София
Кога чакаме резултати? Знам, че миналата година само едно дете е влязло с олимпиада
Хах, май и тази година ще е така. Резултати трябва да излязат 10 дни преди Национален кръг /не видях работни ли/, което е около 12.03.
Не й се коментират медузи, били на поне две места.

# 444
Кога чакаме резултати? Знам, че миналата година само едно дете е влязло с олимпиада
Хах, май и тази година ще е така. Резултати трябва да излязат 10 дни преди Национален кръг /не видях работни ли/, което е около 12.03.
Не й се коментират медузи, били на поне две места.
Вие само с биология ли ще опитвате или и химия?

# 445
  • София
И химия.

# 446
Браво на децата, за които е било лесно на оли по физика. Според моето - пробният по мат. бил лесен, а олимпиадата - трудна, но да видим резултатите.

# 447
И за моята олимпиадата по физика е била трудна.

# 448
Скрит текст:
И аз слушах за този картоф...който очевидно е стъбло Simple Smile Слушам и за някаква картинка на медуза, чиито части е трябвало да бъдат означени с термини, които не е чувала (тоест различни от ектодерма, ендодерма и тн) Кога чакаме резултати?
Знам, че миналата година само едно дете е влязло с олимпиада
О, това е интересно! В смисъл резултатите от Чакалов са били много по-високи от тези на олимпиадата? То не се ли взимаше процент от най-високия резултат?

# 449
  • София
Резултатите миналата година са излезли около първите  десетина дни на  март за повечето олимпиади. Моето момиче ходи по химия, биология  и география. По география било най-лесно, ядосваше се, че там почти не учи заради биологията, която й е на сърце.

Общи условия

Активация на акаунт