На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Beki8, искрено ме разсмя… ами няма по-подходяща в случая! А можеше да имаш дори и рокля …?

# 196
Beki8, искрено ме разсмя… ами няма по-подходяща в случая! А можеше да имаш дори и рокля …?
Топ коментар! Satisfied

# 197
  • Sofia
Ах, момичета, аз съм виновна за цяла страница в темата - сгънах и прибрах, без да Я прегледам внимателно. Само потърсих място на провеждане на ДЗИ, не видях и реших, че това ще стане ясно по-нататък. Сега пак я отворих пустата бележка - няма и онзи номер, под който се водят на ДЗИ-то.
toni1, детето (и не само твоето) е разбрало добре явно Revolving Hearts

# 198
Посмях се момичета.
Тук е весело и като се замисля и в 7 клас беше така.
В седмокласната е едно напрежение..

# 199
Посмях се момичета.
Тук е весело и като се замисля и в 7 клас беше така.
В седмокласната е едно напрежение..
Как няма да е, нали е един път в живота. При това на живот и смърт Rolling Eyes Поне така проповядваше г-жата в у-ще.
Бележка имаме, прибрал я младежа. При това на видно място, без да я е захвърлил. Чак ме учуди приятно. Значи можело.... Днес се събуди с крампа на крака. Хем е вече почти на 19, хем го мисля като 5 годишен. То проблема е в моята глава.
За бала купихме слънчеви очила, нищо че няма риза. Важен е детайла Joy

# 200
Някой сподели за липса на гадже и самочувствие. Има време за всичко.  На нас не ни липсва гадже, но само си измисля причина да излиза, за да не й дудня , че подготовката изостава. Не знам как ще се справи с държавния изпит. Притеснена съм, но на нея не и пука.

# 201
  • София
Beki8- подсети ме за моя бал.И аз настоявах гаджето да е с мен, ама не купувах костюм.Само куверта платих. Още съжалявам, че го влачих с мен/не беше от моя клас/- така и не успях да се отпусна. На синчето настоящото гадже е от класа му- та аз съм на прИмоция- няма да плащам нищо Satisfied

щастлива мама- забравих ,че искаше слънчеви очила и моето! Има ли някъде още намаления или ги изпуснах?

Добре ,че сте вие да ме подсетите..... Rolling Eyes

# 202
  • София
beki8, рано, рано ме разсмя Laughing. Ех, ако беше купила рокля и ако беше платила куверта за ресторанта, щеше да ти е пълна програмата.
Ние пък имаме черни чорапи Satisfied, но май ще ги сменяме, защото се прокрадва идеята костюма да е светло бежов.
На синчето настоящото гадже е от класа му- та аз съм на прИмоция- няма да плащам нищо Satisfied
И у нас е така. Smile

Izida, останах с впечатление, че на всички паралелки ще им раздават бележките във вторник.

# 203
Има намаления. Ние ги поръчахме на сляпо, онлайн от една Видинска оптика -sunglasses shop. Но има и в другите по известни оптики.

# 204
  • София
Беки, с глас се смях... благодаря ти! Имах нужда.

Защото, както каза J_M_M, в седмокласната не е весело. И съм съгласна, че с този набор, дори и седми клас беше весел, а темата ми беше спасението да не полудея.
Щастлива мама, кажи на госпожата ви, че хич не е веднъж в живота. Де да беше.

Марти, чорапите са важни. И са едно добро начало!

# 205
Минало е вече, беше относно  НВО 7 клас. Лошо няма де, всички родители бяхме стресирани и силно мотивирани за частни уроци. Точно този випуск и в частност нашия клас вкара нашето провинциално квартално училище в топ10 за гр.Варна.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 18:58 от щастлива мама

# 206
  • у дома с любимите си хора
Бележка - има.

Гадже - има, но няма да идва на бала
Скрит текст:
по това време има състезание за покриване на нормативи за Олимпиада и ще гони квота

Костюм - има от миналогодишния бал на гаджето, но ще смени ризата и аксесоарите, че бяха подбрани да са в тон с роклята тогава. Не се вълнува с какво ще отиде - цитирам "може и по халат- все ми е тази"(видя каква е суета миналата година и определено не е неговото - пълна лудница - събиране с родата, събиране с приятелите,абе три дена яли,пили и се веселили - все едно сватба). Аз също не се вълнувам от бала.

Абсолютно! Joy

# 207
  • В средата на времето
Марти, синът ми каза, че вчера я е получил. Успокоих душа дет се вика. 😂Ей така като кажете, че някъде нещо е дадено или трябва да се подаде и голямо стресиране пада, защото все последна научавам. 😂

# 208
Ама пък и продължавайте  да споделяте, че да не изпуснем нещо Simple Smile

Ох, така ми е приятно тук, в седмокласната нещо се напрягам, навремето такава разтуха ми беше, ама пък и повече наблягахме на белото май.

# 209
Aаа, белото го бяха изпили от горния набор: за нас не остана….

Общи условия

Активация на акаунт