На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз се чудя на дъщерята 2010 г., която за час започващ в 7:30, тръгва в и 35 Angry, а то имало деградация по набори. И с мързела е така, задмина брат си юнашки.
Ние с баща й сме педантично точни.

# 376
  • София
Викате от поколението е, да не се карам с ММ, че неговото ДНК е виновно Wink
Моите ми бяха казали, че ще излизат в 6:55 сутрин и аз имах навита аларма за 6.50, за да им кажа едно чао (и балгоразумно да изключа зарязаните отопление и осветление  по стаите). Да ама постепено взеха да излизат първо в 7:00, после в 7:03, 7:05, 7:08, днес поставиха рекорд 7:10. Ама за 20 мин. будуване аз се разсънвам и не мога да си доспя после.

# 377
Значи  аз ли съм най-заблудената!? Всяка сутрин ставам 45 минути преди той да тръгне, за да приготвя и сервирам закуска … 🤷♀

# 378
  • София
Това са големи хора, ще се справят. Я си поспете сутрин.

# 379
  • София
Сервирам закуска и  будя само първокласничката.
Брат ѝ има напляскани 7 закъснения и постоянно му се чудя как няма никакви угризения за това.

# 380
  • София
На моите сутрин им е много рано за хранене и пропускат. По-малката я будех първия срок, защото ако трябваше да се събужда сама щеше да стига в училище за 4-5 час. Не че и на мен ми е лесно ставането. Нагласила съм два телефона с три аларми, но понякога и те не стигат, за да ме събудят  Sweat Smile

# 381
Ето в колко ставам по принцип. Понякога правя закуска друг път не. Понеже пътуваме 20 км се съобразяваме с  транспорта. С колата тръгваме 6:45, когато 12-ка е първа смяна. За втора си става сам и си хваща автобус. Днес е събота, нямам аларма и пак съм будна ..

# 382
Ставам всяка сутрин в 5. Какво е това доспиване?
Децата излизат 1 смяна 6:50, стават в 6
Понякога правя закуска, не винаги. Излизам в 7, работя на 40км.
Уикендите ставам в 6. Тук работата е физическа от 8 😉

# 383
  • София
Ако за някой е интересно- представяне на NABA на 20.03. в Милениум хотел
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17385401

# 384
  • София
За пореден път съм благодарна, че ви има, защото от вас разбирам за снимките за дипломата. Вярно, че в началото на учебната година ни споменаха на РС, но там си е останало. Дано да се е снимал и да е дал снимките без аз да разбера, но като го знам едва ли 🙄
У нас също работата се отлага до последния момент. И двамата процедират по този начин от както се помнят. Правят го по същата причина по която го прави девойката на Горги. И не, СМГ, не успя да пречупи моята девойка в това отношение. Има цял следобед на разположение, но тя сяда да учи към 22 часа и учи до 2 - 3 през нощта. Спи по 3 - 4 часа. През уикенда си наваксва със съня.
Сутрин с ММ ставаме към 5:30 часа, а те двамата към 6:10. Закуски правя предната вечер, сутрин рано никой не закусва. При нас най - проблемно е ползването на банята сутрин и понякога стават и караници за нея. Излизаме всички в 7 часа и ММ ни кара до гимназиите и мен до работа.

# 385
Моите са в 7 и 12 клас, закуски правя през уикенда, по-скоро за разкош и за собствено удоволствие, отколкото по необходимост. През седмицата закусват в голямото междучасие, сутрин не са гладни. Не си носят храна, ходят в компания на съученици да закусват. И двете си стават сами от 4-5 клас, не помня точно. На училище си ходят сами.

# 386
Моята дъщеря винаги сутрин си закусва вкъщи,  закуската се уточнява от вечерта. Сутрин всеки си има собствена аларма за ставане. Тя не закъснява за училище, за разлика от съучениците си, и ангажиментите си ги подготвя навреме. Засега се справя без излишно напрежение около себе си.
За снимки още не са им казали, но аз прочетох тук и и казах за това:)

# 387
  • София
Чета какво сте писали, гледам едни снимки паспортен формат на които тя е пети клас, които се появиха върху един шкаф преди около две седмици и ме е  страх да отида да попитам...Rolling Eyes

# 388
  • София
Ставам всяка сутрин в 5. Какво е това доспиване?....
Звъни първата аларма и ти я изключваш, предремваш петнадесетина минути до втората. Така си с усещането, че си я надхитрил и цял ден си доволна. 😜
А твоето ставане в 5 часа какво е? Ти петлите ли будиш?

Не зная сови ли са, чучулиги ли, но са много различни.
Дете 1 се буди с няколко аларми, доспива, додремва, често закъснява. Понякога го сръчквам, излизайки за работа.
Дете 2 е изключително отговорно и дисциплинирано. Възхищавам й се как може да си наложи да свърши и неприятните неща. Аз кръшкам повече.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 12:18 от Спунк

# 389
Ми никой не будя, имам си работа. И малко време за мен си с чаша кафе, преди населението да се е събудило... ММ и той става в 5 и разхожда кучата...
Така е от амнайсет години, ставането де. Не ми е драма.

Общи условия

Активация на акаунт