На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 111
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Преди малко се сети за черен химикал... В понеделник ще купя 20-на  до края на юни ще са нужни у дома.

# 541
Здравейте! Молба към майките на момчета-откъде купихте костюм и всичко необходимо. За София става въпрос. Ще бъда благодарна за всякаква информация.

# 542
  • София
В нашия случай отидохме в Парадайс, обиколихме няколко магазина за мъжка мода и купихме всичко от един от тях.

# 543
  • София
Ние взехме костюм  от Сватбен център My wedding в Младост 4.

# 544
  • София
Взехме всичко за сина ми от Пиротска - от един магазин още в началото срещу Халите

# 545
  • Варна
Ние взехме костюм  от Сватбен център My wedding в Младост 4.
От същият сватбен център, само че от магазина им във Варна купихме костюма.

# 546
  • София
Моят щастлив и доволен от ПИ вчера. Каза, че бил лесен и очаква висок резултат. Ей, така като каже и започвам да се притеснявам. Получавам дежавю от 7 клас. Темата на ЛИС била на Йовков. За есето не съм го питала, защото той на ДЗИ ще избере да пише съчинение.
Костюм и вратовръзка взехме от Кардучи, обувки от Хуманик, риза от Пийк енд Клопенбург, всичко от Сердика.

# 547
  • В средата на времето
Марти, като те чета, все едно не са правили една и съща матура. Моят беше на противоположното мнение и ако се изложи сега, както очаквам, се надявам да получи просветление за собствените си възможности и че се налага да вложи повече усилия. 😡
Костюмът, който е в компкект с папионка, го взехме от едно малко магазинче в началото на Пиротска, от страната на Халите. Довечера ще напиша името като видя визитката. Ризата и колана купихме от Теодор на Витошка.

# 548
Като чета, че повечето младежи са облечени, се плаша, че моят ще отиде гол😂. Отидохме преди седмица в Сердика, пробва с мн мъка някакви дрехи, но единственото което купихме беше кецки и то защото той си ги хареса и ще си ги носи и после.
Минаха пробните, по АЕ е по доволен, по БЕЛ е мъка, МАТ профил е матурата, която пусна Ganis, с една променена задача. Днес и утре най-накрая ваканция! Ура!

# 549
  • София
Izida, вярвам, че ПИ никак не е бил лесен, но когато питам моят как се е справил, винаги казва, че се е представил повече от добре, но всъщност това е далеч от истината. Не случайно казвам, че имам дежавю от 7 клас, защото историята се повтря и след НВО рева със сълзи, като си видя грешките. Надявам се сега да греша и наистина да се е представил добре.

# 550
Като чета, че повечето младежи са облечени, се плаша, че моят ще отиде гол😂. Отидохме преди седмица в Сердика, пробва с мн мъка някакви дрехи, но единственото което купихме беше кецки и то защото той си ги хареса и ще си ги носи и после.
Laughing Stuck Out Tongue Closed Eyes
В този ред на мисли, можете ли да дадете линк към сайт с подходящи дрехи за изпращането /за момичета/.  Може и нещо в Пловдив или Асеновград.    Thinking  Благодаря!

# 551
  • Пловдив
Като чета, че повечето младежи са облечени, се плаша, че моят ще отиде гол😂.
Ааа, няма да се плашиш, и моят още необлечен. Мен и него това не ни напряга, но свекървата вчера ме пита небрежно "Костюмът след бала ли ще го купувате?", и това ме ядоса честно. Няма да останат голи, ще се спретнат

# 552
  • София
ganis, brayan__, благодаря за споделената информация.Flowers Hibiscus
Честно казано, се втрещих още на първата задача от ПИ на 73 СУ. Чак се замислих кога и каква математика съм учила...
Но моите спомени и знания са без значение. Важното е на децата да им е познато.
Дано са се справили добре.

# 553
  • София
Днес не искаше да ходи на училище, но го накарах.
Изпрати ми снимка и ми "благодари", че съм настояла. Учител и двама с***.
Поне на чина пред него се виждаше пробния изпит на ganis и няма да си изгуби съвсем времето.

# 554
  • София
ganis, brayan__, благодаря за споделената информация.Flowers Hibiscus
Честно казано, се втрещих още на първата задача от ПИ на 73 СУ. Чак се замислих кога и каква математика съм учила...
Но моите спомени и знания са без значение. Важното е на децата да им е познато.
Дано са се справили добре.
Основно знание. Вектор, колинеарен на права с уравнение Ax+By+C=0, има координати  (-B;A).

Общи условия

Активация на акаунт