На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
В нашето училище е същата работа - постоянно губят часове или не се ходи изобщо на училище. И това не е от сега. Това ми е първата дванадесетокласничка и се питам какъв изобщо е смисълът от този последен клас?

# 556
Май беше първият облечен, но имаме проблем няма дрехи за изпращането. Ако оставя на него ще отиде с костюма за бала, поне това повтаря от месец ...Снощи му препратих темата за есе. Все пак намери химикали при това два... Днес само пробния по БЕЛ е в програмата им. Спомена  че има съученици, които не са подали заявления за пробен.

# 557
Много благодаря на всички майки за отговорите. Ще погледнем в тези магазини. Успех на вашите деца!

# 558
Есето днес - Простата сложност на живота.

# 559
Божеее, как ги измислят тези есета бе …? Ами то, ако се падне “Ноев ковчег” или “Честен кръст” май за простата сложност по-добре да пише 🤦🏻♀

# 560
  • София
В нашето училище е същата работа - постоянно губят часове или не се ходи изобщо на училище.
Точно мислех да ви питам дали е масово така. При набора - понеделник и вторник пробни по БЕЛ и АЕ, вчера и днес уж учат, ама имат по 2-3ч. и са по 10ина в клас. Той ми казва, че основно заради предварителните в ТУ и СУ се отсъства. Всички се готвели. Днес и той с пробния от Ганис (благодаря Flowers Hibiscus) уплътнявал часовете. А новата директорка май ще се опита да стегне учителите като за финал. Минавала на проверки по стаите. Mrs Jan, при вас имаш ли инфо дали е минавала също?
По БЕЛ - ЛИС - Спасова могила на Елин Пелин
Есе - Европейци сме, ама все не дотам.. - не цитирам точно, но от Бай Ганьо е цитатът.

# 561
Нашите си бяха трите дни плътно, ама те си имат само специални предмети и си се готвят за изпита по професията. Реално имат точно три седмици на училище. Май са на производствена практика.

# 562
  • София
А новата директорка май ще се опита да стегне учителите като за финал. Минавала на проверки по стаите. Mrs Jan, при вас имаш ли инфо дали е минавала също?
Нямам представа. Както бях писала, добре че е форума, за да разбера какво става в училище. Моите с "маловажни" неща не ме занимават. Както ми казва № 2 "Аз откъде да зная, че те интересува, за да ти кажа". Не зная и дали е останал след първия час. За днешното камерно присъствие разбрах само защото беше недоволен, че съм го накарала да отиде на училище.

# 563
  • София/Велико Търново
Здравейте! Молба към майките на момчета-откъде купихте костюм и всичко необходимо. За София става въпрос. Ще бъда благодарна за всякаква информация.
Всичко взехме от Andrews в Парадайс, включително и обувки. Направиха ни 40 % отстъпка за пълното обзавеждане. Там има и моделиер, към който се бяхме запътили, защото единственото условие на моят син беше панталонът да е широк и нещата отиваха към поръчка. За щастие намерихме костюм с панталон. За останалото нямаше претенции и взехме всичко от там.

# 564
  • София
Бе, кой ходи на училище в 12-ти клас? Тя тази година е предвидена за подготовка за кандидатстудентските изпити. Joy

# 565
  • Варна
Класната пишела отсъствията, за да разберели тези от МОН, че 12-ти клас никакви не се появяват и нямало смисъл.. В понеделник са били 6 човека, в нейните профили по 4-5. Така или иначе, ще ходи още седмица да се дооформи, в началото на май има състезание и тъкмо ще се върне за изпращането.

# 566
  • София
При нас всички са били. Иначе сряда и четвъртък само АЕ и БЕЛ, свършват в 12.00. Моята е доволна от двете проби, на АЕ има над 90 точки, БЕЛ -а не е готов още.

# 567
  • София
Бе, кой ходи на училище в 12-ти клас? Тя тази година е предвидена за подготовка за кандидатстудентските изпити. Joy
Някои ходят,а и ги проверяват и пишат отсъствия.😉

# 568
Днес почти никой не е бил, но досега си ходят редовно, доколкото знам.

# 569
  • Sofia
Тази семдица беше леко безсмислена - посветиха я на ПИ-та. Иначе ходят редовно, предават домашни, готвят презентации. По профилите все още няма оценки по всичко. Дано до края на април напишат, че през май учебните дни се броят на пръстите на едната ръка. Днес ще намилам за едно домашно по история (n-айсе страници да се изчетат и да се отг.на една камара въпроси :persevere).

Изчистихме визията за облеклото и даже поръчах риза, вратовръзка, тиранти и обувки (налични само онлайн). Като ги съберем и паснат, отиваме на живо за костюм. Нищо общо с първоначалния план, но този аутфит повече ми допада. Не съм му казала, че и за "изпращането"  бг-мамите купуват тоалети. Сигурно ще ме отсвири. Той си има панталони с ръб, все ще измисли какво да облече. Не знам коя ще му ги пере и глади тия панталони, като ѝ го предам.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 08:49 от aniK

Общи условия

Активация на акаунт