На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 086
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Тази седмица и при  набора беше с ПИ 2x2; по АЕ -добре, ама по БЕЛ резултата -малко под 5. Е, поне да нямам големи очаквания, макар че аз от 4 години съм вече приземена 😁 Оценките са кът още по повечето неща: явно ще наскачат в последния момент!

# 571
  • Пловдив
Ани, и аз не смея да кажа, че и за изпращането има тоалети Grin Направо си представям физиономията, с която ще ме погледне...
Тази седмица само "испанците" ходеха на училище при нас. Испанецът, който им е на профила, мноооооого държи на присъствие и даже това влияя на крайния резултат в оценяването. То моя си позволи да отсъства само вчера. Тъй като всички приятели са му от немските класове, каза че те цяла седмица са си взели.

# 572
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тази седмица ходи само за първи и втори час във вторник-класна по МАТ. И в сряда на ПИ по философия. Толкоз.
Сега хукна с приятелките си на поход във Витоша. Утре е на работа, вечерта на РД, в неделя от 7 отново на работа. Може и да не ляга. "Добре, че е понеделник и не ходим на училище". А това се случва вече от месец. Тогава са ФЕ и ИИ и ходят само тези, които ще се явяват на ДЗИ.

# 573
  • В средата на времето
Моят ходи до училището понеделник и вторник, но за колко часа и по кое време - не знам. Щом в понеделник си беше правил закуска вкъщи и тогава заминал, си го представям предиобедно да е стигнал 🙄. Отсъствия в школо тази седмица не са се появявали. Като се сетя в 12-ти клас колко ходехме на училище, не ме изненадва сегашната ситуация.
За изпращането - има един панталон и риза от предишно събитие, та не смятам да купувам нищо. Само да му станат де.

Saffron, толкова бързо ли са излезли резултатите от ПИ по БЕЛ при вас?

# 574
  • София
Моят тази година стриктно си ходи на училище, защото така иска, а освен това учителите им пишат и отсъствия. Изминалата седмица във вторник беше на едно събитие и не беше на училище и въпреки, че тогава са правили само подготовка за ПИ БЕЛ, в Школо цъфнаха 6 отсъствия. ,
Има предмети по които все още няма никакви оценки и се чудя кога и как ще ги оформят, като имат 20 - ина учебни дни.

# 575
Marti, Izida - ама вашите наистина все едно са в различни училища …😁 Бързи са в неговия случай, защото са камерен клас. Мисля си, че няма шанс да падне под 15т на ЛИС, защото добре се изразява, макар и да не спазва формата, но класната го е шамаросала с 10. На 1 и 2 модул е добре, не че е отлично де …

# 576
  • нейде там, където ....
За другите - не знам, но и моят е от постоянното присъствие. Има две отсъствия, които били нанесени грешно. Чакам да си ги оправи. Казах му, че ако станат повече и ми спрат детските, ще му спра джобните Laughing . Като цяло, чакам с нетърпение да приключа отношенията си с МОН.

Гледах матурата по математика, гледах и не разбрах нещо. Каква е разликата между колинеарен и успореден?

# 577
  • София
Казваме успоредни прави и колинеарни вектори. Два вектора са колинеарни, ако лежат на една права или на успоредни прави. Вектор е колинеарен на права, ако лежи на нея или на права,  успоредна на дадената. Това е терминология.

# 578
  • Бг-мама
Дами някоя от вас да е успяла да се добере до състезателни балове от минали години за Технически университет Пловдив по специалности? Май твърде секретна информация искам.

# 579
  • София
Май не само за ТУ Пловдив е секретна тази информация.
Ако на някой му се чете:
https://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2024/03/10/4587634_minimal … niversitetite_ne/

# 580
И аз се опитах да намеря за МГУ и не открих.
Обаче разбрах, че  юли ще е интересен месец... Едното ще кандидатства за гимназия, другото се надявам да чака класиране и записване.

# 581
  • София
Аз няма да откажа баловете на ТУ - София. Да си похваля детето - на предварителния изпит резултата му е в графа отличен.

# 582
  • София
Днес стана ясно, че наборката със сигурност ще замине есента. И аз хем се радвам за нея, хем сърцето ми се е свила и очите ми са пълни със сълзи.
Засега е приета във Vrije. Чакаме KUL, който е голямата цел.

Иначе ходенето на училище тази седмица беше чиста пародия и тя след сряда се отказа.... и учителите са хора, и те искаха ваканция.

# 583
Честито, Етомира! Сега чакането ще е по-леко. Успех!

# 584
Честито, браво!

Общи условия

Активация на акаунт