На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 071
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Etomira и от мен честито!
Да осъществи и голямата си цел-KUL.
За другото-свиква се с времето.Не напълно,но все пак…Личен опит.В началото е по-тежко и сълзливо и очакваш датата на завръщане.После заминаване,пак връщане и в един прекрасен ден осъзнаваш,че “детето” завършва.

# 586
  • Sofia
etomira, на късмет да ѝ е! Flowers Four Leaf Clover И KUL да се случи, щом това иска Hands V

Получихме пратка - обувките - големи, тирантите - на кантар дали да е с тиранти, засега само вратовръзката е ОК Laughing Чакаме и ризата тази седмица, да видим нея дали сме уцелили.

# 587
  • София
Благодаря ви!

AniK, аз много обичам тиранти!!! Да ги слага!!! Много са шик!

Аз досега се мотах по Пиротска и пред очите ми два абитуриентка се сдобива с обувки. Само моята кокона си няма.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 20:00 от etomira

# 588
  • В средата на времето
etomira, браво на момичето! 😊 Пожелавам и да я приемат и там, където най-много иска!🍀
 Mrs Jan, поздравления и за отличната оценка на детето! 😊

Наборът ходи днес  с баща си да купуват обувки за бала. Взели са някакви, които хич не ми харесват, но... Поне мога да кажа, че вече е обзаведен с всичко.

# 589
  • Разпиляна във въображението
etomira, честито!

# 590
  • София
etomira, браво на дъщеря ти! Да бъде здрава и доволна от избора си!

# 591
Честито, Етомира! Само успехи да има!

# 592
  • Sofia
Възникна ми следното чудене и преди да питам, подгледнах във файла с балообразуване на СУ,  но не намерих информация. Ако например оценката по немски език е балообразуваща, а той има предмет немски и профил немски, коя оценка се взима Thinking

# 593
Влизам с питане някой знае ли каква е скалата за оценяване за изпита по математика  СУ.

# 594
  • Варна
И аз това исках да питам, излезли са отговорите, без точкуване.

# 595
  • Варна
А какво мислят за трудността? Синът ми каза, че е променен формата от миналата година, сигурно затова няма точкуване.

# 596
  • София
Ноември, разпечатвах оня ден миналогодишните теми за тренировка и беше същата структура. Вече за трудността нищо не мога да кажа. Може би, когато бяха Математика I  и Математика II да е бил по-различен форматът.
AniK може би да попиташ "колежките" от набор 2004. И на мен ми се вижда странно, че не е уточнено. Има яснота при ДЗИ и оценка от диплома, но някак са изпуснали този казус, за който питаш. Аз тези дни се ровя в старите им теми, че миналата година като хвърлях по едно око, вариант СУ още не беше на масата и нищо не съм следила. Та ако попадна на инфо, ще споделя.
На точкуване и аз бих се зарадвала. Поне каква е тежестта на задачите с разписване..., но май и миналогодишните не знаят точно. Те са си видели оценките в профила. Едва ли някой си е видял проверена работата.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 19:23 от Jiema

# 597
  • София
СУ нямат официални критерии за изпита по математика.

# 598
Аник логиката води към основния предмет по съответния език вместо средната оценка от профилите по езика, ама знае ли човек…?

# 599
Въпрос малко различен от дискусията в момента: кога, как и за кой период трябва да платим здравните осигуровки на младежите, ако ще са студенти от края на септември?

Общи условия

Активация на акаунт