На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 062
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
https://www.facebook.com/share/v/HnjC5ZstV1WmGdt4/
Хахахахах, да се посмеем малко Simple Smile

# 661
Това дали е поръчка от МОН 🤣…?

# 662
  • София
Готино е, ама младежта дали е фен на "Под прикритие"? Или е адресирано до нас, пък ние да натиснем по веригата. 🤣

Аз съм твърдо решена да ида да я изложа на изпращането. Имам да й връщам.
Само "напредничавото" ФЕГско ръководство да не ни спретнем номер, че нямаме време пак да търсим медиите.

По въпроса за потниците и аз ще се включа. 😁
Чела съм, че в някакъв филм от първата половина на 20 век един от големите актьори сваля ризата си и ... о, боже, отдолу е гол. Тутакси потникът става низвергнат.

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 00:01 от Спунк

# 663
  • София
Спунк, фенове са на "Под прикритие". Даже някои са го гледали по няколко пъти. 😉
Момичета, много се смях с  дискусията от последните страници. Само да вметна, че раздаването на дипломите е след бала. Моят младеж използва ризата от бала + изчистен панталон с по-спортна кройка. Сако категорично отказа, но в края на юни в аулата на СУ не си е и за сако. 😂😥

# 664
  • София
Аз не знам дали има официално раздаване на дипломите при моя син. 🤔
Izida, може и да знаеш вече, вчера са им казали, че дипломирането ще бъде на 20.06 от 19 часа в голямата аула на СУ.

# 665
Цялото семейство сме фенове на този сериал. А на Джаро сме мега фенове Simple Smile
И аз чух заветното: мамо, трябва са търсим костюм вече. Охххх, доживях! Сваля килограми обаче в момента, та за месец и половина може да свали още и да стесняваме.
Разпрарих поканите за бала на роднините. Ще бъдем у нас, както бяхме и с каката. Започваме в 10:30 (младежът още няма да е облечен) с кафе, ликьорче, коняче и слдкиши. Към 12:00 пристига хапването (хапки, солени палачинки, за нещо като обяд, ама не точно) с винце. Младежът отива да се облича. Към 13 всички са похапнали, младежът е облечен и започват снимките на двора (живеем в къща) и към 14:30-15:00 тръгва към училище. Там каквото става, става и потеглят към ресторанта. Ние с ММ ще сме в отделна кола до училище, където ще се включим активно в дейностите. Приятели сме със съучениците му и семействата им, та там, в училище, ще се видим, че се снимаме групово и ще си поплачем. После ги пускаме да летят.
Такъв е планът!

# 666
  • В средата на времето
Izida, може и да знаеш вече, вчера са им казали, че дипломирането ще бъде на 20.06 от 19 часа в голямата аула на СУ.
А, знам, ти пък! Почти всичко научавам от тук. 😊 Благодаря ти за инфото! 🌹

Поне снощи се разбрахме, че няма против да дойда на изпращането в училище. 😁

# 667
  • Plovdiv
Привет, момичета, не съм писала не помня от кога, Joy истината е, че не ми остава време, което не е добре.
Последният ден в училище на големия не успях да посетя, но сега много ми се иска да се вмъкна, почти невидима за него, на изпращането на малкия. На последната родителска форевър Joy, както се казва, с няколко майки се уговорихме да се съберем и отидем на изпращането, може и да играем фикуса в ъгъла, но да сме там.
Облекло за бала купихме, бързо беше, не е това, което се искаше, но така се получи.
Дипломите мислех, че ще раздават юни, но класният спомена юли и ме изуми.
viara_iv, браво на децата, класната ви по какво преподава, не мога да се сетя, а съм я виждала.
Ани, сигурна към, че скоро ще открие, точно преди дни си говорихме с позната за нейното дете, 2004 набор, и той до последно сменял решения и се лутал, но когато решил накрая, бил сигурен и сега е много доволен от това.
Просто им трябва време и по този повод, наборът винаги е казвал: " Защо никой в училище не ни помага да вземем това решение, още от 10 клас, да говорим, да проучваме, да обсъждаме и така всеки за себе си ще разбере какво иска да работи, какво иска да бъде. Как е възможно да вземеш такова решение от днес за утре и да си доволен от него цял живот."
BoeL, проверете в НАП с ПИК, за да сте сигурни, че е регистриран договор и има осигуровки. Когато напусне, трябва да подадете Декларация 7, пак с ПИК в НАП и след като се декларира, започват да и излизат задължение за плащане на осигуровки. Когато отново започне работа или стане студент в България, автоматично се плащат вече от тях. Като при студентите е до навършване на 26 години.
За допълнителна подготовка по ДЗИ не му остава време, дано се справи.
Госпожа Рада, не мога да намеря тестовете на СУ, явно не се публикуват. Ще разпитам. Стискам палци.Kissing Heart

# 668
  • Пловдив
Niya, къде се загуби? Изобщо на Пловдивския фронт, не стига че сме малко, ами и често отсъствате. Класната е по философия, от 8-ми клас ни е тя.
Ninab, благодаря!
AniK, аз първо получих клипче само с песента, докато чакат класната. В първия момент си викам, те пък баш с Роси Кирилова-класика в жанра, но после и аз много се умилих, наистина си е класика, пък и тази класна наистина и отива тази песен. И изобщо Училището, хубаво, лошо си остава Институция, добре е преди всичко да се уважава!

# 669
  • Plovdiv
Niya, къде се загуби? Изобщо на Пловдивския фронт, не стига че сме малко, ами и често отсъствате. Класната е по философия, от 8-ми клас ни е тя.

Загубих се, по пътя някъде. Joy
А, вярно, наборът я харесваше като преподавател и съжаляваше, че приключиха при нея. От 9, нали?
За дата на дипломирането коментирахте ли при вас?

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 11:22 от N i y a

# 670
  • Пловдив
Нищо не знам за дипломиране, нито за изпращане-ще има, но кога, как, той е над нещата. Снимки от тук разбрах, но той знаеше, не че се е снимал де. Иначе нашият клас е един от малкото, които още от 8-ми са с тази класна.

# 671
  • София
kassii на връчването на дипломите родителите нали сме канени?
Сега записвах час за ортодонт за малкия и докато намеря свободен ден през май направо ми се изправиха косите. Не че не очакваме и неочаквани събития...

# 672
Привет от още една изгубила се напоследък. Правя, струвам - във всяка тема успявам да се включа само по веднъж, ама така - накрая, та да изпусна новата Simple Smile
За бала сме готови почти напълно (да не повярваш), само за почерпката с гостите все още се двоумим дали да е в същия ден или два дни по-рано. Май ще е в същия ден, което направо не знам как ще стане, но девойката е оптимист. Ще я послушам - денят си е неин все пак, пък каквото стане.
ДЗИ-тата са само обсъждана тема у дома, подготовка не виждам кой знае каква, направо не ми се говори. На пробните в училище нещата не са чак толкова плачевни, ама то и в седмокласната година беше така, пък баш на изпитите - МайкоМила! Та сега съм лееееко скептична по темата.

Изчетох цялата тема до тук, но не намерих отговор на един въпрос, който ме мъчи: Девойката ще държи задължителната матура по БЕЛ и задължителната по профилиран АЕ. Като разглеждам балообразуването за СУ ми прави впечатление, че се прави разлика между ДЗИ по АЕ и ДЗИ по АЕ (профилирана подготовка), като за някои специалности балообразуваща е оценката от ДЗИ АЕ (която дъщеря ми няма да има в дипломата). Та се зачудих дали това няма да е пречка за кандидатстване по тези специалности. Нещо не мога да се ориентирам правилно, май. Ако някой е по-наясно - моля да разясни.

# 673
  • София
Ще я има. Ако не е уточнено коя ДЗИ с какъв коефициент се взима, всики ДЗИ АЕ /независимо дали е ПП или не/ се взимат с еднаква тежест.

# 674
kassii на връчването на дипломите родителите нали сме канени?
Сега записвах час за ортодонт за малкия и докато намеря свободен ден през май направо ми се изправиха косите. Не че не очакваме и неочаквани събития...
Да, поканени сме, ама аз нямам още покана за 21.05. Аз казвам, че И на 26.05 ще отидем с ММ Wink

Общи условия

Активация на акаунт