🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 58 926
  • 811
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Снощи, търсейки нещо друго, попаднах на ,,Джулс"2023. Много приятен филм. Бен Кингсли с коса е ...ммм!   Wink

# 796
  • IC 1101,Abell 2029
Още един глас за "Фермата".Не само не е лош,ами си е супер филма.Още един много добър с него от същата година е S.W.A.T.-Специален отряд.

# 797
Той има богата филмография.
Баншите, В Брюж, Ондин, 7-те психопата, Новият свят, Спасяването на мистър Банкс,...

Абе, доста са.
Доста са да . Аз се сетих и за Александър , но този филм на мен не ми хареса . Обожавам исторически филми но този специално не . Neutral FaceNeutral Face Колин е много добър актьор , на времето беше и уникално красив. Аз се сетих и за“ Fright night “  , готина хорър комедия , там играеше вампир , филмът е римейк на версията от 85 година , но римейка повече ми харесва .

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 11:49 от Жасмина 94

# 798
  • IC 1101,Abell 2029
И още един за препоръчване с него..."Специален доклад" (2002),където е заедно с Том Круз.

# 799
Аз честно казано вече чакам “ Пингвина “ . Трансформацията е просто уникална . Ако не знаех че играе Колин , нямаше да го позная .. FlushedFlushed

# 800
Има и сериал от тази година с него - Sugar на Apple TV+. Много е хубав там, както винаги.

Първият ми ясен спомен за него е Daredevil.

# 801
Ето ви още един филм който очаквам , по книга е на Колийн Хувър . Аз я харесвам като автор , имам няколко нейни книги , но Никога повече не съм я чела . Но ще изгледам филма който е по книгата . Харесвам Блейк Лайвли не от Клюкарката а от Вечната Аделайн .Blush
BlushBlush

# 802
Посредствен филм по още по-слаб роман.

# 803
  • Карлово
Кажете някой хубав филм с Колин Фарел ❤
Баншите от Инишерин
Омарът / The Lobster
Телефонна клопка

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 20:20 от ДамаТрефа

# 804
Някой знае ли каква е цялата тази караница покрай It ends with us?

# 805
Случайно в Инстаграм видях дискусия (под снимки от рекламния тур на Блейк), че тя и режисьорът се опитвали да промотират филма, все едно е филма Барби (не буквално - има се предвид поведението им на интервютата, предполагам), а основната тема е тормоз, така че поведението им изглежда неуместно.
Има разнопосочни мнения.

Между другото, тази розова рокля, с която се беше пременила Блейк, прилича на кичозен комбинезон с вграден корсаж, много грозно. Нямам нищо против нея и по принцип не се интересувам много от маркови дрехи, нямам представа чий модел е това нещо. Просто наистина ми изглежда грозно.

# 806
Случайно в Инстаграм видях дискусия (под снимки от рекламния тур на Блейк), че тя и режисьорът се опитвали да промотират филма, все едно е филма Барби (не буквално - има се предвид поведението им на интервютата, предполагам), а основната тема е тормоз, така че поведението им изглежда неуместно.
Има разнопосочни мнения.

Между другото, тази розова рокля, с която се беше пременила Блейк, прилича на кичозен комбинезон с вграден корсаж, много грозно. Нямам нищо против нея и по принцип не се интересувам много от маркови дрехи, нямам представа чий модел е това нещо. Просто наистина ми изглежда грозно.
Това че една дреха е маркова , не значи че е хубава . Виждала съм и аз такива боклуци който са безбожно скъпи но видиш ли че са на Долче и Габана или Прада трябва ди ги носиш . Да се върнем на филма , основната тема очевидно е тормоза и насилието , харесвам авторката и мисля да го гледам . Не съм най големият фен на Блейк Лайви , но не мога да отрека че е добра актриса , аз много я хересах във Вечната Аделайн . RelaxedRelaxed . Като образ ми напомни на Брад Пит в  Странният случай с Бенджамин Бътън . BlushBlush .

# 807
  • София
Четох и, че Райън Рейнолдс е написал важна сцена от филма, а пък сценаристите не били съгласни, че това е вярно. Някакви такива патардии.

# 808
  • Berlin
И че промотират отделно филма, няма ги заедно по премиери Блейк и партньорът й (екранният).

# 809
Явно звездната двойка си мисли , че може да коли и беси в Холивуд.
Човекът си купил правата на книгата, седем години пише сценария и се подготвя за филма. За да му натресат накрая продуцентите тая некадърница, и нейният мъж, който се мисли за вездесъщ. Толкова да ми падна в очите Райънчо.🥹

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 17:20 от FBID10206456949248728

Общи условия

Активация на акаунт