🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 58 596
  • 811
  •   1
Отговори
# 780
Естествено, че Чарлийз Терон е много по-красива от Кристен Стюарт, която не може да си затваря устата и винаги се виждат два зъба, като на заек.

# 781
  • София
Е, и Джулия Робъртс е по-красива от Лили Колинс в "Огледалце, огледалце".

# 782
И двете не са нещо особено. Ако Джулия Робъртс не беше станала известна с Хубава жена, едва ли щеше да се смята за истинска красавица.

# 783
  • Галифрей
Ол не ми напомняте за Снежанка и ловеца 😁   Гледах го преди години този филм заради Чарлиз и яката песен на Флорънс ❤
Всички актриси игращи Злата кралица са по-красиви. Сещам за Лана Парлила ( знам,че е сериал) направи феноменална  роля.

# 784
  • София
James Cameron reveals he is working on a new ‘TERMINATOR’ project.

“It’s totally classified”

I'll be back

# 785
Доста смътна перспектива.
Цялото интервю, готино е
https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/james-camero … orers-1235972175/

# 786
  • в сърцето на един мъж...
Малко ми е странно, че Злата кралица е по-красива от Снежанка Simple Smile

И във версията с Чарлийз Терон злата кралица ми беше по-красива:).

Мда, и на мен Simple Smile

# 787
Мис Израел , ревнува от Лорд Фаркуад !! 🙄🙄  Тези мисли ми минаха през  главата , докато гледах трейлъра . А джуджетата бяха пълен потрес .. Мисля да се спестя гледането .. ☹️☹️

# 788
  • София
Девойчето е хубаво, ама.... seriously bro Grinning

# 789
  • Галифрей
Кажете някой хубав филм с Колин Фарел ❤

# 790
  • София
Веднага се сещам за Фермата.

# 791
Днес четох за сина му, не му е лесно.
Първо се сетих за онзи филм за Александър Велики, в който Анджелина Джоли му е майка. Обаче филмът не е много добър (гледала съм го веднъж, отдавна - не ми хареса).

# 792
  • Галифрей
Аз днеска случайно попаднах на неговото интервю където говореше за сина му Джеймс. Със сълзи разказваше трудностите, детето му има синдром на Анжелман. Много добре го разбирам и знам как се чувства  ❤

# 793
Аз днеска случайно попаднах на неговото интервю където говореше за сина му Джеймс. Със сълзи разказваше трудностите, детето му има синдром на Анжелман. Много добре го разбирам и знам как се чувства  ❤
Сещам се за “Питай прахта “ с Колин Фарел и Салма Хаек . Веднага ми дойде наум и мисля че ще ти хареса .  Фермата също не е лош . RelaxedRelaxed . Като заговорихме за Колин Фарел , септември месец излиза “ Пингвинът “  Колин е в главната роля , не знам кой е гримьорът но той е неузнаваем . RelaxedRelaxed

# 794
Той има богата филмография.
Баншите, В Брюж, Ондин, 7-те психопата, Новият свят, Спасяването на мистър Банкс,...

Абе, доста са.

Общи условия

Активация на акаунт