Любители на кучета - 140

• 30 108
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
А може по-натам и бургазлийска среща да направим. По възможност да е като отуча Кастиел да яде всичко по пътя си, че в момента вървим и повтарям като папгал "не, не, не яж", "пусни" и "не може при хората". На всички се радва и след всеки тръгва, ако не е на каишка ще го загубя.

# 256
  • Варна
Само да не е на 08.03 ,че ще е лудница от женоря 🤣🤣
"Мразя" "женоря" без кучета SatisfiedSmileySweat Smile
Приема се, с две думи - само кучешки "майки" в удобен ден Hands Clap Но нека да е топличко, ако може, че да е навън, моля!

# 257
  • Варна
Ооо,и аз предпочитам да е топличко, върл пушач съм 🤣🤣

# 258
Бройте ме и мен Grinning

# 259
А може по-натам и бургазлийска среща да направим. По възможност да е като отуча Кастиел да яде всичко по пътя си, че в момента вървим и повтарям като папгал "не, не, не яж", "пусни" и "не може при хората". На всички се радва и след всеки тръгва, ако не е на каишка ще го загубя.

Лелеее, ама Кастиелчо бургазлия ли е? Само да ми падне в ръчичките! Heart

Нали знаеш, че неговата порода е обременена и подобно на доберманите са предразположени към сърдечни заболявания? Сега от развъдник ли е взет? С тестове, че не е генетично обременен?

Аз повече не бих си взела доберман, ако ще и от най-изрядния развъдник да е и 6000 лв. да струва. Съжалявам, ама си го признавам честно. Днес си приказвах с ветеринаря до нас, той няма луксозен кабинет, нито апаратура, обаче като му разказах колко мъки докато разберем какво й има на Зара, само възкликна "И никой не се сети, че това е синкоп (колапса на задните крака) заради сърцето?" Ами да бях я завела при него, по дяволите, на 50 метра от блока ни е. Обясни ми подробно какъв е проблемът, какво да очаквам, как ще се развият нещата, как действат различните лекарства. Кратко, точно и разбираемо. Това, което кардиологът не направи, при все супер-дупер апаратурата и ценоразписа. Simple Smile

# 260
Vanne Родом е варненец, от варненският развъдник взет, но вече е бургазлия Simple Smile.

Не съм чела темата назад и не знам какво й има на твоята Зара, но имам опит с предишното ми кавалерче, което беше със сърдечен дефект, точно този, към който по принцип са предразположени. Кастиел уж има здрави родители според изследванията, но ще видим какво ще е по-нататък. Предното ми кученце до около 5-тата си годинка с нищо не показваше да има проблеми, после изведнъж тръгна надолу - сърце, колянна става, стеснени ушни канали, артрит, кисти в пикочния мехур, образувание на единия тестис, проблеми с простата.
Влюбена съм в нрава на породата, иначе съм на ясно, че са много болнави. На Кастиел родителите уж са минали офталмогичен, сърдечен и на пателата прегледи и са здрави, но само времето ще покаже.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 16:50 от DreamingOfSummer

# 261
Божеее, гледаш го с любов, грижиш се като член на семейството......за това не исках куче отново. Ама мъжът ми като ми изпрати Арес на снимка от обявата, не устоях. След два дни беше у нас.
С котките е по различно, с дворните има предвид. Въпреки, че Баго(котарака)като не се прибра два дни, така ми бяха потънали гемиите.

# 262
Аз винаги съм знаела, че ще имам куче след Норчето, забавих се във времето, че ми се случиха много тъпотии и нямах време да мисля за домашен любимец. Когато се поуспокоиха около мен нещата знаех, че е време. Около 3 години бях без куче. Нали знаете, че сега искам и вътре да си имам, ама пусто много пари са тия пудели бре!

# 263
# 264
  • Варна
Аз се записвам за варненската среща, с кола съм, явявам се където кажете. Мога да взема 4 дами за компания ако ще е извън града.
Ако ви се бяга от Варна, предлагам и водя на любимо място на балчишката Тузла, ама само петък, събота и неделя работят през зимния сезон.
Една сватбарка да ви покажа - Лара:

# 265
  • под тепетата
Отстъпиха ми място, колкото да приседна на дивана, че е уморен ...

Малеее, как завидях за срещата!

# 266
Да ме пита човек с какъв акъл му купих на Кастиел повод Flexi, изгриза го и сега се разхождаме с една стара обикновена каишка на цветенца. А, и днеска се изака навън, ама акото му е зелено. Thinking

# 267
Да ви покажа колко е отслабнала Зарка за два месеца. Доста намалих количеството, по около 120 гр. гранули сутрин и вечер, а наобяд малко консерва или месо, в които добавям сиропа за ставите. От рибеното масло косъмът лъсна. Определено стана по-активна и подвижна след като отслабна. Сега остава и аз да отслабна, че да я догонвам по-лесно Joy
Скрит текст:

Онзи ден я водихме на плажа в Крайморие. Отваряме й вратата на колата да се качи, тя седна по дупе и отказва да влезе. Милата, помисли че пак ще я водим на доктор! Обаче после се размаза от кеф на плажа. Simple Smile

# 268
Много лъскава Зара!
Манекенка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 269
  • Бургас
Милата Зара. Много е красива!
Да покажем как се пишат домашни. Като дремнеш връз учебника, урокът сам влиза в главата!

Общи условия

Активация на акаунт