Любители на кучета - 140

• 30 106
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Искам да му давам сок защото кучето е възрастно с калцирано образование на долната челюст което не подлежи на операция и трудно се храни затова искам да разнообразя течната храна със сок, прясно изцеден с преобладаващ морков и малко ябълка,москам да знам дали би му навредил.

Правила съм за десерт и е много вкусно. В средата на ябълката се прави дупка, но дъното й остава. Разбиват се яйце и крема сирене. С тази смес се пълнят ябълките и се пекат. После я намачкваш хубаво и даваш на кучинка.

Днес разхождахме Зара час и половина. Купих й дълъг повод, а утре идват лакомствата (1 кг. бисквитки кокалчета и други неща) и ще се учим на послушание. Вече не се страхува от кучета. За кратко "игра" с немска овчарка, която настигнахме на връщане. Овчарката 2-3 пъти я перна с дебелата си лапа и Зарето, нали е крехка мадама се отърколи на асфалта. Но не губеше кураж, веднага се изправя и пак се закача. Едно дребно я нападна и не съм сигурна дали не я ухапа, а тя не знае как да реагира. Cry

# 271
Зара наистина като манекенка. Страхотна е.
Аз вчера се борих с домашните любимци. Котките ги реших с гребена за въшки/ благодаря Vanne за идеята/. Мисля да поръчам някой спрей с етерични масла и да ги пръскам. Прегледах Съни и Бела/ външната котка/ те бълхи нямат. Борих се със Съни да я реша ама наполовина свършихме работа, децата се прибраха и край с решенето.
Ето го диването седи и чака от любимите солети.

# 272
Мамо, малка съм, дай да дремна ей тук, върху теб.

# 273
  • под тепетата
Добре ли е вече девойката?

# 274
Днес ще ходим да й махат конците , седмица мина. Струва ми се рано, ама док така каза.
Играе й се, но бързо сякаш се изморява.
Притесняваме обаче , че където е шева , от едната страна има по-подуто. Миже би там са вътрешните шевове, не знам. Но днес ще го отбележа и това при док.

# 275
  • Бургас
Нормални са тези удебеления, с времето изчезват. След година няма да се вижда никакъв белег.

# 276
И при Съни беше удебелено като подутина около шева и се бях стресирала дали няма инфекция или някакъв проблем,но бързо спадна и сега няма и следа от шева. При нея даже се беше отворил малко шева/от "мирно" седене" и ходихме при вета го промива и й слага антибиотик.

# 277
Сутрин без и със куче!

# 278
  • гр.Варна
Привет банда.Варненките ей ,тука съм и аз.Където и когато кажете съм на линия.С кучета ,без кучета,все тая.

# 279
Минавам да й видите белият косъм над веждата. От една седмица е. Иде ми да взема пинсетка и да го премахна хъхъхъ, та тя няма още годинка, а вече бял косъм Joy

Скрит текст:
Вчера вечерта по тъмно пак избяга докато бях с нея в двора, тръгна да тича след на дъщеря ми колата и както си тичаше около оградата, стигна до на съседа оградата - покатери се през оградата и газ след колата, аз викам, крещя....ефект 0. Тя я видяла някъде по пътя, прибрала я и я върна. Тоз номер за втори път го прави. Трябва да дигам оградата още нагоре, а уж я оправихме и смятах, че с това сме приключили сагата, но уви, не!

# 280
Берга бегълката Simple Smile
Белият косъм аз бих го оставила за късмет!
Зара е хапана като бебе (преди да я взема) и има три места около едното ухо с бели снопчета козина. По това бих я познала навсякъде.

Мислех да не го споделям, ама онзи ден ММ се върна от сутрешна разходка без куче. Направо ми спря сърцето, помислих или инфаркт или я блъсна кола. Не, избягала и отказала да дойде да я върже. И нашият я зарязал на поляната и се прибрал. Можете ли да си представите! Той че трудно я изтрайва, знам... ама чак такова нещо не вярвах, че е способен да направи и му го казах.
Слизам по най-бързия начин, тя стои като замръзнала на поляната. Извиках я и дойде веднага. Ама беше много уплашена. Оттогава като я извикаме и идва веднага, ще видим докога... Simple Smile

# 281
Каква хубава беладжийка ❤️

# 282
  • Варна
Минавам да й видите белият косъм над веждата. От една седмица е. Иде ми да взема пинсетка и да го премахна хъхъхъ, та тя няма още годинка, а вече бял косъм Joy
Трябва да дигам оградата още нагоре, а уж я оправихме и смятах, че с това сме приключили сагата, но уви, не![/spoiler]
Еййййййй, побеля му "косата" на добичето от вас... Stuck Out Tongue Closed EyesSweat Smile

# 283
  • sf
Едно клюкарче
Скрит текст:

# 284
Котарана наби Кастиел днес. Тя си спеше сутринта на нейния си стол в другата стая и аз отидох да я погаля, ама този малкият се катери по мен да види и той, изсъска му и се дръпна уж. Тръгвам аз към тоалетната и той върви след мен. Тъкмо седнах и се чува от другата стая как тя съска два пъти, после нададе вой и после той изквича. Нищо му няма иначе, не е пуснала нокти явно, но тичах със свалени гащи да видя какво става. Тя по принцип и предишното ми куче шамаросваше, когато я закачаше докато спи, ама не му хъскаше никога. А Кастиел цяла сутрин го беше стах да влезе в тая стая.

Общи условия

Активация на акаунт