Любители на кучета - 140

• 29 990
  • 729
  •   1
Отговори
# 600

Tari, на мен за пътуване ми трябва. Не повръща, но е супер неспокоен и стресиран.

Билянка,все изпускам да питам доволна ли си от хапче път?
Как беше Ози?Може да си споделила,но да съм изпуснала.Лори също започна с годинките да се поизнервя и да ни ,,пее" и мрънка на път.На рождения ден на кака си,избра да наблюдава от балкона.Не обича суетене и шум.         

# 601
Vanne, леле това много гадно звучи - плъх! Бъррррр, бъърррр! Ако разбера що е то, ще споделя.

# 602
Ее, изтървала съм щъркелите днес значи.

# 603
  • под тепетата
RooRoo, до последно не беше сигурно кога ще тръгнем и изпуснах момента да му дам навреме хапчето. Дадох му го час преди тръгване и пак беше супер неспокоен. Пътува в багажника, а той е голям и свободен. Мъжът ми направи преграда и въпреки това , намери си пролука и изгриза възглавницата на едната седалка. Спирахме на всеки паркинг по магистралата и накрая го взех при мен отпред. Дадох му още една доза и го виждах, как клюма и му се доспива , но не ляга, магарето му с магаре. Може би трябва да се почне от предния ден, като за неговите килограми трябва 3×1. Пак ще пробвам.
 А, сезона на кърлежите го открихме още на 2 март.

# 604
  • Варна
Мацки, трябва да отида до Франсето, да видя любимия, но имам проблем, Бизу и Каду някой трябва да се грижи за тях. Дайте читав кучешки хотел във Варна, истински читав, моите са заядливи.

# 605
Естела, освен да ги взема у нас, ама и те момчета.....дали ще станат на кълбо

# 606
Мацки, трябва да отида до Франсето, да видя любимия, но имам проблем, Бизу и Каду някой трябва да се грижи за тях. Дайте читав кучешки хотел във Варна, истински читав, моите са заядливи.
Хотел Калинка, хотел Верен.Добри домове за кучета.🙂

# 607
  • Варна
Изпробвани ли са? Много ми е важно.

Каду е мехмем, обаче Бизу е огън момче 😁

# 608
Изпробвани ли са? Много ми е важно.

Каду е мехмем, обаче Бизу е огън момче 😁
От мен лично не.Но от мои близки да. Инак аз моето куче не бих го поверила на хотели...Късмет!

# 609
Ние сме ги оставали в Калинка, не е имало проблеми. Човека е много разбран, не събира кучетата заедно, разхождат се отделно, имат си отделни стаички. Във всяка има климатик (ние сме северни души и предпочетохме да не го пускат), легълце, водичка. Може и двете ти да са в една стая или отделно, според предпочитанията. Храните си ги занесохме разпределени, измерени в малки пликчета за всяко хранене.

# 610
Една колежа беше си оставила кучето в хотел Верен, много доволна беше останала.

# 611
Естела,като са заедно Каду и Бизу в една стаичка ще са си дружинка и по-леко ще минат дните.Ние кандидатствахме за кучешки хотел,в Мюнхен.То бяха документи,въпросници...изисквания.Дадоха ни дата за пробен ден/ дали ще харесат Лори.Прекрасни условия,гледачи...Но,си я взехме след престой от 8 часа ужасно изплашена и стресирана.Не беше пишкала,яла,само е плакала и се е опитвала да си го изкарва на съквартирантчетата.Любезно ни обясниха,че не е одобрена и не се чувства добре.Беше по-уплашена от каргото на самолета.И така,тази опция при нас отпадна категорично...

# 612
  • Варна
Не съм сигурна дали ще ги оставя в хотел още мисля. Не знам кой ще се ангажира с тях, това е цяла седмица. Оф.

# 613
  • София
Ру, това ми е и моята драма. Той, когато го оставяме сам в къщи не яде и не пие вода, докато не се приберем.
Много е ограничаващо, защото обичаме да пътуваме, а сега не мога да ангажирам децата. Търсиме вариант някой техен приятел да живее с него и да го гледа, докато пътуваме. Няма как да го вземем с нас, защото плануват далечни дестинации.

# 614
На антибиотик, капки, Фамотидин и позене на леглото, това е резултата след ходенето до вилата.
То не беше ядене на боклуци от чуждите дворове и за капак два кърлежа се забили един до друг зад ухото. Късно разбрахме за тях защото беше скъсала телата от чесане, но главите са останали в нея.

Общи условия

Активация на акаунт