Любители на кучета - 140

• 29 988
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • sf
Естела, дано намериш най- безболезнения вариант. Замислих се ако аз бях в такава ситуация, сигурно щях да прежаля срещата с мъжо. 😃

# 616
  • София
Не ми остава време да пиша, но ето малко снимки от най-голямото куче.
Скрит текст:

И познайте къде е кучето?
Скрит текст:

# 617
  • Враца
Здравейте, дами!
На приятелка са и изписали антибиотик Итракназил (за ушичките на кучето и - бултериер).
Няма го никъде , можете ли да помогнете ?

# 618
  • Варна
Естела, дано намериш най- безболезнения вариант. Замислих се ако аз бях в такава ситуация, сигурно щях да прежаля срещата с мъжо. 😃

Донси, ако бях само аз, мен кучета ме яли 😁
Ама иска да гушне малката.

# 619
  • Бургас
Здравейте, дами!
На приятелка са и изписали антибиотик Итракназил (за ушичките на кучето и - бултериер).

Да не е итраконазол? За пиене или за мазане?
Ако е за пиене, може от човешка аптека с електронна рецепта.
https://remedium.bg/itrakonazol-fungizol-kaps-100mg-4br-079379/p

# 620
  • sf

Донси, ако бях само аз, мен кучета ме яли 😁
Ама иска да гушне малката.
И ще мъкнеш хлапето по самолети за една седмица?! 😱И това не бих си причинила. 😆

# 621
  • София
Е стига де, Франция не е Марс.

# 622
  • Враца
Здравейте, дами!

Да не е итраконазол? За пиене или за мазане?
Ако е за пиене, може от човешка аптека с електронна рецепта.
https://remedium.bg/itrakonazol-fungizol-kaps-100mg-4br-079379/p

Благодаря, Tintina!
За пиене, Итраконазол.
Намираме го само в Турция.
Щеше ни се да е по-лесно и по-бързо.

# 623
  • Бургас
В "Ремедиум" го има налично.
Но трябва да имате рецепта.
Скрит текст:
Може и неелектронна, но издадена преди датата на влизане в сила на изискването рецептите да бъдат само електронни

# 624
  • Mediterraneo
Естелка, давай ги на хотела, заведи детето да го нагушка баща му и си живей живота! Кучетата привикват, колкото и да са чешити. Това, че 8 часа не е пило вода, не означава, че цяла седмица няма да пие и ще умре от жажда.
Два пъти сме оставяли моята. Тя е травмирано, малтретирано животно, два пъти осиновявана и връщана в рамките на първите си две години живот. А е толкова нежна душичка, не знам какво не са й харесали. Мисълта ми е, че я оставих много притеснена и цяла седмица я мислих. Беше в отделна стая с дворче отпред, без контакт с други кучета; занесохме й леглото и една тениска на дъщеря ми, за да се чувства по- сигурна. Прибрахме я и след 2 часа забрави. Мислех, че ще цупи дълго време, но тя беше по- щастлива от това, че е отново с нас, отколкото травмирана от престоя си.
Смятам, че не трябва да се лишавам от ценни моменти в живота си, ако успоредно с това на кучето са му осигурени условия да живее десетина дни без нас.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 15:25 от Тарталета

# 625
  • Варна
Благодаря, Тарти ❤️

# 626
Нашето Гери беше на хотел за 12 дни, първите три дни не беше яла и пила вода, тъжила много за нас.  После взела да хапва доста добре и да играе на двора. Такава информация ни дадоха от там. В хотела я оставихме с нейното легло, одеялце, дрешка и играчка. Като си я взехме, от радост не знаеше какво да прави  и много бързо си припомни щурите номера.

# 627
  • Mediterraneo
А пък за Бориса и самолета хич не го и мисли! Бебета летят презокеански полети, Франция е на 2 часа полет.
Ще ги мислиш четирикраките, ясно е, не може да го оставиш и да не го мислиш. Но те ще са добре, а ти ще си видиш мъжа, той- вас.

# 628
  • Варна
Бориса вече веднъж летя с мен за Тунис и нямаше никакви грижи. Спа на отиване един час, а на връщане спа час и половина. Това не ме притеснява. Ще мисля още, една приятелка иска да ги разхожда, но може само вечер. Пратиха ми и два хотела с добри отзиви, Калинка и Верен.

# 629
Здравейте дами, включвам се с питане. Куче нямам, но моя човек има. Полу-хъски, на 1 година. Издирваме треньор в Пловдив или кучешко училище, защото някъде бъркаме в подхода и обучението и нещата ексалират. Дали сте ползвали нечии услуги и можете да съдействате?
Държим да е на живо, иначе вече разгледахме курсовете на "Моето куче" и още милион и едно видеа из YouTube.

Общи условия

Активация на акаунт