Любители на кучета - 140

• 30 051
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • под тепетата
Ох, че е сладък сред цветовете !
 Още един цветар

# 496
Черната муцунка е много сладичка 🥰 Аз предлагам Дрийм, сега когато Емералд написа за нейния Дрийм и просто се сетих за черното пуделче.
Безчувствени хора колкото щеш, аз хич не им се впрягам вече. Обаче аз пък съм другата крайност за другите много се радвам и страдам. За животинките също що рев съм изревала. Когато предишното хъски почина се бях зарекла повече куче не именно защото много страдах за нея. Ама пък съдбата се намеси и се появи този ужасяващ страх от кучета при дъщерята и моя мъж взе едно кутре от някъде си/ беше изненада/, но и то нямаше късмет и почина. Него също много го изстрадах и пак си бях казала повече куче не. Не ама да. По време когато имахме куче малката не я беше страх, но след това страха се върна и то доста зле и така след доста търсене и чудене какво и как си имаме вече Съни.

# 497
Винаги ще давам за пример зълва ми. Предишното им куче беше доведено в клиниката за евтаназия, защото било агресивно. Тя разправя.. гледам младо, здраво, красиво куче, абе как ще евтаназирам такова куче, трябва да съм луда, казах на собственика.. да да, оставете го, аз ще се оправя. И си го гледаха до дълбока старост, беше страхотно семейно куче, не знам каква порода, но дългокосместо бяло-кафяво беше. Наистина беше леко враждебен към хора и животни, но се справяха с този проблем.

# 498
  • Бургас
И аз съм враждебна към хора.
А с годините все по-враждебна ставам, особено към простите хора:)
После се чудя Елза на кого прилича и защо не ще да е дружелюбна с хората. И аз не ща.

# 499
Мда, и аз съм алергична към прости хора. Ама Кастиел обича всички.

# 500
  • Варна
Грях ми е на душата, но няма да спра, да повтарям, че за да имаш домашен любимец си трябва психотест, много сериозен при това. Същото е и за децата.

# 501
Естела преди децата психотеста щеше да ми е перфектен ама след децата/особено второто/,кучета и котки вече съм си за жълта книжка,усмирителна риза и стени с матраци 😃. А отделно че работя всеки ден с деца.

# 502
  • Варна
Хахаха, и аз натам вървя 🤣🤣

# 503
Какво ще кажете тази събота да се видим около обяд или ранния следобед някъде по центъра във Варна?

# 504
  • София
Реа, извинявай, че ще питам, но каква е причината да искаш пуделче за вътре, а Берга да гледаш навън?

# 505
  • Варна
Какво ще кажете тази събота да се видим около обяд или ранния следобед някъде по центъра във Варна?

Аз мога през седмицата, събота трябва да дойда с Бориса, което означава, че няма да си говорим. 🤣🤣

# 506
Реа, извинявай, че ще питам, но каква е причината да искаш пуделче за вътре, а Берга да гледаш навън?
Берга й е добре на вън, когато я вкарам вътре постоянно обикаля, нервничи, катери се да гледа през прозореца, скимти да излиза и подобни неща. Бях планувала да я гледам вътре, но самата тя искаше да е навън. Сега като влизам вътре и тя дори не иска да идва след мен или ако влезе, прави едно кръгче и газ навън. Понякога искам да си лежим на дивана или просто да си правим компания, но тя иска навън. Винаги съм си мечтала за още едно куче и винаги съм си мечтала за пудел, но най вероятно скоро няма да се осъществи мечтата ми.

Аз мога през седмицата, събота трябва да дойда с Бориса, което означава, че няма да си говорим. 🤣🤣

Добре и през седмицата става, аз съм до 17 ч. на работа. Предложете ако сте навити тогава ден.

# 507
Аз ще чакам снимки с нетърпение ❤️

# 508
  • Бургас
Когато сме на вилата, Елза също не иска да влиза вътре. По същия начин като Берга е неспокойна и иска в двора. Преди две седмици все пак склони да влезе през нощта да спи, че беше много студено. И като съмне, в 5 часа пак иска навън.
А вкъщи по цял ден спи на дивана и е много спокойна.

# 509
Когато сме на вилата, Елза също не иска да влиза вътре. По същия начин като Берга е неспокойна и иска в двора. Преди две седмици все пак склони да влезе през нощта да спи, че беше много студено. И като съмне, в 5 часа пак иска навън.
А вкъщи по цял ден спи на дивана и е много спокойна.
Да не би да приемат за територия на глутницата и двора и да искат да са там, за да охраняват? Ако сме в стая с тераса, Дрийм често ходи до вратата към терасата и проверява. Simple Smile И е винаги много възмутен на хората в коридора/на площадката пред входната врата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт