Любители на кучета - 140

• 30 027
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Мисля,че при трима.Само първия път му правиха снимки и изследвания,кръвните показатели бяха абсолютно в норма.Съответно на снимката няма никакво изменение.Може би на ЯМР щеше да излезе нещо,но не са правили.В началото кучето беше отпуснато и вяло,след лекарствата и инфекциите се оправи,с изключение на краката.43 кг. е,на 3 години.

# 556
Горкото животинче Cry
То и куче да си, не си ли с късмет.....
Дано се оправи, стискам палци!

# 557
  • Бургас
Освен да посъветвам да се консултират с Ветеринарната клиника на Тракийския университет в Стара Загора, не се сещам за друго. Стискам палци да се оправи!

# 558
  • София
Милото. Та то е още бебе. Правили ли са екг? Много неща могат да доведат до частична парализа. Нека повторят изследванията. Къде са? Ваксинирано ли е? Абе тук трудно ще го диагностицираме.

# 559
  • под тепетата
Абсолютно съм съгласна с Tintina и Reunion! Дано намерят точния лекар и се оправи кучо! Много млад е още!

# 560
  • София
Той е тежък, та може и ставен проблем да има,  но на x-ray ще се види.

# 561
Благодаря Ви!Ще предам на хората за клиниката в Тракийския университет.Дано да се оправи😇

# 562
По принцип може да са много неща, добре са ви посъветвали за Стара Загора. Бъбреците му как са? Сърцето? Имах куче, което така преди години от веднъж загуби чувствителност и на двата задни крака, но то беше болно от рак - остеосарком и имаше разсейки по гръбначният стълб. Дано се оправи кученцето, но трябва да действат бързо, защото мускулите атрофират.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 16:48 от DreamingOfSummer

# 563
И аз бих препоръчала клиниката към Тракийски университет,но не при кой да е лекар,запазете час при някой опитен лекар, аз съм доволна от проф.Чапръзов, доста се чака за часове при него така може да кажете ,че е спешно като се обадите на регистратура за записване на час, ако сте настоятелни ще ви вместят, професорът преди години помогна на кучето ми след като двама лекари почти го осъкатиха след неправилно лечение и грешна диагноза.

# 564
За парализираното куче залагам на неврологичен проблем. Дано има късмет, толкова младо куче!

Една днешна Зарка, цяла седмица бях на работа през деня и днес за първи ден излязохме наобяд, беше на седмото небе от щастие.
Козината й стана страхотна от рибеното масло, благодаря на Reunion за съвета!

Да покажем и големите зъбаци Joy

...

# 565
Ау, каква лъскава красавица Green Heart

# 566
  • София
Верно е много лъскава. Ротвайлърката на сина ми е такава. Направо и лъщи козинката.

# 567
Ване, и вие сте с клоните Joy При нас е нова мода при всяка разходка. Нали сега е сезон с резитби, та клони навсякъде около нас. Всеки ден се прибираме с дървета и ги складира. Ще отваряме борса за дървен материал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 568
Как и по колко се дава рибено масло?
За Берга питам. Подходящо ли е за едногодишно куче?

# 569
Как и по колко се дава рибено масло?
За Берга питам. Подходящо ли е за едногодишно куче?

Аз давам по една перличка всеки ден от това, според мен няма проблем да даваш и на Берга.

Общи условия

Активация на акаунт