Любители на кучета - 140

• 30 004
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
А някоя котка да ги носи? Или птици?

# 586
О, за това не се бях сетила. Ще се надявам да е това! Котки и птици имаме много.

# 587
При нас редовно мъкнат котките и птиците някакви боклуци я пред входовете, я по тревата наоколо и предишния ми кавалерчо все намираше кокали. Този още не се е осетил и дано така да си остане.

# 588
Здравейте! Имам нужда от помощ. Търся треньор, психолог или някой, който да се занимава с проблемни кучета. Нашият Арес е на три години и от няколко месеца много вие, когато остане сам. И преди го е правил, но в последно време явно е нетърпимо, защото съседите вече ни пращат писма. Ние не можем да се справим сами с това. Моля за съдействие, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем. Благодаря предварително!
За кой град питате?

# 589
  • под тепетата
Реа, защо не сложиш камера, за да разбереш откъде се взимат кокалите?

# 590
  • София
Ани Дойчева, за София

# 591
  • под тепетата
whitefang, как си? Липсвате ни!

# 592
А, добро утро!

# 593
Котка може да донесе умряла мишка или змия. Абсурд котка да носи пресни кокали от котлети. Някой хвърля кокали през оградата, но предполагам от желание да поглези Берга, защото я харесва. Та тя е такова прекрасно куче!

# 594
  • Бургас
Официално обявявам сезона на кърлежите за открит.
Вчера скъсах един, докато го измъквах и още два свалих цели.

# 595
Добре сте вие с белите кучета, ама питате ли ни нас с черните Joy
Кърлежите ги виждам чак като хукнат из къщи или по мен. В началото се тресях от ужас, ама явно с всяко нещо се свиква с времето.

# 596
  • Бургас
Освен това новоизлюпените кърлежи са толкова микроскопични, че ги помислих за бълхи.
Днес поръчах от Зооовет Фарма хапчета и пипети за цяла година, че нашите са на свършване. Особено Фиприста, лятото изтрепахме с него хлебарки в два апартамента и офиси, хората благославят мен и Елза Simple Smile

# 597
Котка може да донесе умряла мишка или змия. Абсурд котка да носи пресни кокали от котлети. Някой хвърля кокали през оградата, но предполагам от желание да поглези Берга, защото я харесва. Та тя е такова прекрасно куче!
То може като е донесено да е имало месо, ама в последствие да са останали само кокалите.

# 598
  • София
Аз съм виждала плъх, голям колкото котка, гордо да носи кокал.

# 599
Значи има вероятност Берга да се е сприятелила с някой голям плъх и той да й носи кокали Joy
Наистина всичко е възможно. Аз лично ще чакам Реа да пише развръзката!

Днес наобяд чакам автобуса на една спирка, слушам музика, зяпам в краката си и по едно време минават едни големи сенки, два пъти, три пъти.. в един момент вече си викам.. ай стига бе, какво става.. поглеждам небето и ехаааа цяло ято щъркели кръжи горе! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт