Подготовка за малкия човек - тема 25

• 47 706
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
Аз взех на Кика,но ръчна
Предната ми беше подарена пак ръчна и не помня даже марката

# 136
Аз да попитам от кой термометър сте доволни за новородено? Четох за този на Лидл, но докато го пуснат отново ще мине време.

# 137
  • София
Аз да попитам от кой термометър сте доволни за новородено? Четох за този на Лидл, но докато го пуснат отново ще мине време.
Микролайф (за чело/ухо)

# 138
Microlife за чело. В интерес на истината не го използваме само за децата, а като цяло за всички вкъщи.

# 139
Доволни ли сте от измивания гел на мустела за бебета?
https://shop.lillydrogerie.bg/mustela-nezhen-izmivasch-gel-za-ko … eca-750-ml-539354

# 140
  • София
+1 глас за Микролайф. Никога не ми е давал отклонение при правилно замерване по инструкции, засичан е с галиев и живачен. Всички вкъщи него ползваме.

Аз Мустела взимах веднъж. Свърши светкавично бързо и за мен лично имаше много силен мирис в сравнение с Биодерма, Юриаж, А-дерма, Хип, които съм ползвала за малкия.

# 141
  • София, България
Честно казано препоръчвах Микролайф навсякъде, но фактът е че не ми се беше налагало да меря температурата на баткото докато е бил малко бебе.
И сега когато ми се наложи да меря на бебе, което все още няма добре развита терморегулация се оказа, че е тотално неадекватен. На челото показваше по 38.5-6 (аз знам как се мери с него, винаги само него съм ползвала) хвърли ме в паника, звънях на педиатър и ме нахокаха, че на толкова малко бебе меря на чело. Казаха ми в дупето, но не всеки иска да го прави. Оказа се че детето няма температура, но на моменти дори в спокойно състояние безконтактния при бебето отчиташе по над 38.
При баткото обаче е безпогрешен Микролайф Wink

# 142
https://shop.lillydrogerie.bg/mustela-nezhen-izmivasch-gel-za-ko … eca-750-ml-539354
Не харесвам Мустела изобщо. Нито пък цената на продуктите им.

# 143
  • София

. Казаха ми в дупето, но не всеки иска да го прави. Оказа се че детето няма температура, но на моменти дори в спокойно състояние безконтактния при бебето отчиташе по над 38.

Под мишничка с обикновен електронен Омрон, получава се.Гушкам и притискам.Да,  е чакам след звуковия сигнал, както е по условие,но добивам представа какво се случва и в момента на изпискването.
Никога не съм мерила в дупето, имам един на PIC за чело, който е абсурден.

По темата с козметиката , с баткото до миналата година ползвахме все "медицински", минали сме ги всичките 😁
 Фаворити са ми A derma и Bioderma.И вероятно някой от тях двата ще взема за бебето, като и Wooden Spoon са ми в списъка.Много харесвам продуктите им от известно време,мисля си и за бебето да взема.
Mustella,Weleda серията с невен,Uriage ми миришат много силно.
Hipp и Здраве бебе съм взимала да имаме за път,че другите са в големи опаковки, също ми харесват.
 НО тук е важно да кажа,че това дете дори и с веро да го измия, нищо няма да му стане.Вече се къпе сам и му взимам Тео Кидс, едно флаконче за две седмици отива.

# 144
Използвам няколко продукта на Мустела, от които реално нямам оплаквания. Относно измивния гел и шампоан, откакто се е родила използвам:
Измивен гел  на серията Alverde на DM:

И шампоан против крусти на VZK от Дрогерии "Лили":

Сега, факт е, че бебка не е с проблемна кожа и нямаше обилно количество крусти. Като цяло обаче нямам никакви оплаквания и от двата продукта.

# 145
Не харесвам Мустела и аз, използваме едно мляко за тяло, нищо кой знае какво, дмското за 3 лв се справя по - добре.
С дъщеря ми ползвах Хип, за близнаците не знам какво ще взимам.

# 146
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате лека количка, от която сте доволни, без значение е бюджета. Става въпрос за системите - 2в1 или 3в1.

# 147
  • Варна
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате лека количка, от която сте доволни, без значение е бюджета. Става въпрос за системите - 2в1 или 3в1.

Може да погледнете Inglesina Electa, теглото и е 8.7 кг.

# 148
  • София, България
Вече върху голяма част от летните колички може да се постави и кош за новородено със съответните адаптери. Сайбекс имат такива колички - Melio (доста лека 6.1 кг), Eezy S Twist 2 (8кг.),  Ергобейби Метро (много известна и харесвана количка). Аз имам Mast m2x , върху нея също може да се монтира кош за новородено.

# 149
Този термометър е на промо в Кауфланд тази седмица. Някой използва ли го и дали би бил подходящ за новородено?

Общи условия

Активация на акаунт