Бебеправене, но без много правене

• 43 315
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 120
За всяко нещо  в тоя живот, човек ако не се потруди и не вложи всичко от себе си , не стават нещата.
Авторката изобщо не мисля, че го желае толкова силно, затова и резутата такъв.

# 121
Детето се прави с любов или поне така се очаква. Не знам защо във връзка без любов, защото ако я имаше, щеше да има и страст и желание, искате да вкарате дете.

# 122
Ами трябва да се правя на маймуна ли не знам, че да се случват нещата. Смисъл той не е от тоя тип мъже, където веднага ще се навие и такива, даже напротив може да се разсърди, че го притискам. А ако той реши да го правим аз си представям веднага страстта, която я няма и главата ми не може да се отпусне.
От къде започна темата и къде приключи….

# 123
За всяко нещо  в тоя живот, човек ако не се потруди и не вложи всичко от себе си , не стават нещата.
Авторката изобщо не мисля, че го желае толкова силно, затова и резутата такъв.

Цялата тема се резюмира с "искам, ама нямам желание"...

# 124
За първи път чувам мъж да се разсърди като съпругата му го натиска за секс. Я пробвай да видим дали ще се разсърди или само си търсиш извинение. Той всъщност сърдил ли ти се е досега като си инициирала?

# 125
Е, ако му се натисне докато неговият отбор ще бие дузпа може и да се разсърди, но по принцип мисля, че си права Simple Smile

# 126
  • Washington,USA
Бабини зъби. Чай - сутрин, обед и вечер. И ти пий.

# 127
И аз за първи път чувам за здрав прав мъж, дето щял да се разсърди, ако жена му го натисне. Обикновено се радват и възползват. Момиче, не ти трябва бебе с този, друго ти трябва....

# 128
  • Washington,USA
И аз за първи път чувам за здрав прав мъж, дето щял да се разсърди, ако жена му го натисне. Обикновено се радват и възползват. Момиче, не ти трябва бебе с този, друго ти трябва....

Бабини зъби.

# 129
Като за начало Бабини зъби 😀
Аз друго имах предвид, но може и да се появи след Бабините зъби, знам ли...

# 130
Авторке, в началото на връзката защо не си казала на мъжа ти, че не стигаш до оргазъм, че не може 3 минути само, че трябва да се постарае повече?

# 131
  • София
За първи път чувам мъж да се разсърди като съпругата му го натиска за секс. Я пробвай да видим дали ще се разсърди или само си търсиш извинение. Той всъщност сърдил ли ти се е досега като си инициирала?

...и то, при положение че не трябва да го вади.
Не е за вярване, наистина.

# 132
  • София
Авторката е изненадана, че няма други като тях….
Има, пълно е, ама всяка си бие камшика и не мисли за бебета.

# 133
Ами трябва да се правя на маймуна ли не знам, че да се случват нещата. Смисъл той не е от тоя тип мъже, където веднага ще се навие и такива, даже напротив може да се разсърди, че го притискам. А ако той реши да го правим аз си представям веднага страстта, която я няма и главата ми не може да се отпусне.
От къде започна темата и къде приключи….

Точно това е проблемът, когато се опитваш да направиш нещо приятно, по дяволите за повечето хора това е най-хубавото усещане, той се дърпа... Разбирам че нямаш желание.

Не мисля, че бих искала да прекарам живота си с такъв партньор... Още по-малко дете.

Но ако така си решила, плануване и това е .

# 134
Ма тя не инициира. Защо решихте, че била иницииирала .. то щото голямото сложно, особено в дълга връзка може да си поискаш по всякакви възможни начини, защото се предполага, че си имате доверие. Ама това ако искаш, де. Като знаеш, че ще свърши бързо, ми почни сама, нека те види какво си правиш, барем понаучи нещо. Все едно сте някакви заблудени тинейджъри, честно..

Общи условия

Активация на акаунт