Бебеправене, но без много правене

• 43 338
  • 1 022
  •   1
Отговори
# 135
Авторката е изненадана, че няма други като тях….
Има, пълно е, ама всяка си бие камшика и не мисли за бебета.

То като да закусва някой баница с боза и да се шокира ако някой друг закусва плодове или нещо друго.
Има хора не виждат по-далеч от носа си. Щом те правят нещо, значи и  другите трябва да го правят.

# 136
Секс евентуално 4 пъти в месеца, сърди се ако му е предложен... да не е хомосексуален, а брака ви перде за пред близките. Не звучи никак като за бебе ситуацията.

# 137
Минава 17ч. Или сте се прибрали или всеки момент ще се приберете. Мини първо през банята. Направете си заедно салатка и леко мезе. Сипете си чаша вино. Гушнете се на дивана и си говорете приятни неща. Пуснете си лек филм или предаване. И ... леко си пуснете ръце. Не бързайте.

Да не те виждаме във форума тази вечер!!!
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 138
Ма тя не инициира. Защо решихте, че била иницииирала .. то щото голямото сложно, особено в дълга връзка може да си поискаш по всякакви възможни начини, защото се предполага, че си имате доверие. Ама това ако искаш, де. Като знаеш, че ще свърши бързо, ми почни сама, нека те види какво си правиш, барем понаучи нещо. Все едно сте някакви заблудени тинейджъри, честно..

Да, ама това се прави в началото, да му намекнеш, че нещо не си свършил мъжката работа. Ако не стопли тиквата, му казваш директно. Ако съвсем пък не ще егоиста- аре чао.
Пък ако по някакви неведоми тъпи причини трябва да бъде някоя с такъв в дълга връзка, по-добре въобще да не му пуска.
Откъде накъде ще му пуска, само той набързо да свърши, а жената незадоволена.
Аз така бих направила.
Щом няма кеф за мен, не виждам защо трябва за теб да има. Щом аз ще карам ръчно, карай и ти.
Елементарно е.

# 139
  • Плевен
Аз знам само едно-когато искаш нещо,си намираш начини да го направиш/постигнеш.А когато не искаш-си намираш хиляди оправдания и вадиш от сто кладенеца вода защо не може!Така се държите с твоя,сякаш не искате семейство/дете/секс или там каквото не искате.То напасване,то хормони,то цикли,то къпане ?!Що за глупости?Ако се обичате,ще се гоните из стаите и ще го правите навсякъде,няма да ви трябват тестове за овулация.Тя  лесно се познава.Когато си в ову,ще сънуваш секс,ще мислиш за секс,като се прибереш вечер ще го натиснеш на дивана/леглото/земята/в някой ъгъл!И ще го направите!Тя се дърпала без баня/душ преди това,той се дърпал,за какво всъщност и аз не разбрах.Ама разбрах,че се дърпате и двамата.Тогава що се мъчите?Спрете с опитите(то пък едни опити) .Вие на секс 3 пъти за 2(ДВА)месеца,опити ли му викате?Хванете и се н......един път като хората и ще видите как апетита идва с яденето!

# 140
Обичат се бре, като най-добри приятелки явно  Joy

# 141
Ами трябва да се правя на маймуна ли не знам, че да се случват нещата. Смисъл той не е от тоя тип мъже, където веднага ще се навие и такива, даже напротив може да се разсърди, че го притискам. А ако той реши да го правим аз си представям веднага страстта, която я няма и главата ми не може да се отпусне.
От къде започна темата и къде приключи….

А тази страст някога с някой мъж имало ли я е? Или е нещо като цяло имагинерно?

# 142
Не трябва да се правиш на маймуна, но трябва да умееш да предизвикаш желание и страст в отсрещната страна. То на някои и с поглед им се получава, камо ли с действия да не можеш да предизвикаш тоя ефект в един мъж.
Работи върху своята женственост и разчупи малко стереотипите. Научи се да го предизвикваш, да го караш да те желае.

# 143
Авторке, с всяко ваше включване ми се увеличава съмнението, че съм написала правилен коментар. Какви филми, каква страст си представяте като по филмите, какво всъщност ви липсва? По-хубаво е от филм, защото е наистина, не игра. От една целувка всички сме готови, няма мъже, няма жени. Бързият секс също е нещо много хубаво, не знам защо предимно мъжете го осъзнават, а жените някак го отричат. Никакъв проблем нямам аз специално, и той е хубав и вълнуващ, като по-продължителния. Колкото по-бързо свършите, по-бързо ще почнете пак, така де. Сега не се отнася за взаимоотношения като вашите, но за другите, които се поддават на някакви предразсъдъци го пиша. Всичко е хубаво, нали трябва да има разнообразие. Нещо не се желаете, ми се струва, а това е страшно. Тази тръпка я нямате още от началото…не знам, не се наемам да ви определям. Отделят се хормони на щастието при физически допир, то не е случайна тази работа, както и прегръдките, целувките, въобще всички видове докосвания. Нали се обичате, защо не искате да я изразявате тази любов? Толкова е хубаво. Вие усещате ли / и двамата/, че имате любовта; че давате и получавате любов. Отстрани не изглежда така, честно ви казвам. Изглежда като все едно се насилвате да имате брак двамата.

# 144
Чета всички коментари. Вярно е за женската енергия, че явно е нужно да си я повиша и с сме съм така ленива. И да сърдел ми се е като съм настоятелна, ноо просто последно време не ми се занимава.
Днес се прибрах от работа в 19:30, той беше направил вечеря и хапнахме, не ми е ,,любовно” особено ако знам че трябва. Къпането ще е по-късно, твърде съм изморена веднага след работа и не работя на къра а в офис😁.
Писали стр много хубава идея за чаша вино, но избягвам да пия сега (въпреки че това ми помага) защото ако случайно съм забремняла… въпреки чее от нерви пропуших по 2/3 цигари на ден, които трябва са спра!
Ще ви държа в течение

# 145
Може би просто не го обичаш и не си привлечена към него. Едва вторник е, ти си на 28, нямате малки деца, от къде тази умора. Едно вино преди забременяване нищо няма да направи, жените често пият в начална бременност без да знаят, стига си намира извинения. На теб направо цяла бутилка ти трябва, че да се поотпуснеш.

# 146
Може би просто не го обичаш и не си привлечена към него. Едва вторник е, ти си на 28, нямате малки деца, от къде тази умора. Едно вино преди забременяване нищо няма да направи, жените често пият в начална бременност без да знаят, стига си намира извинения. На теб направо цяла бутилка ти трябва, че да се поотпуснеш.
Ами бях пуснала друга тема за която една съфорумка спомена, като цяло чувствам умора и така протече до сега вечерта. Хапнахме, разказахме си за деня, вечер се натъпквам, което не е хубаво и общо взето лягам на дивана с телефона и така до сега. Той също ляга от време на време при мен и гледа нещо телевизор. Гушкаме се, говорим си ама това е

# 147
  • София
Същото тази вечер. Ама с котката…

# 148
  • Berlin
Писали стр много хубава идея за чаша вино, но избягвам да пия сега (въпреки че това ми помага) защото ако случайно съм забремняла…
И какво ще ти стане от чаша вино ако си забременяла? Точно така, нищо.
На всяко решение намираш проблем общо взето.

# 149
  • София
Ох, пак това къпане.
След цял ден в офиса защо не пробваш първо да минеш през банята, да си сложиш домашни дрехи (някоя пижамка с дантели), парфюмче, кремче. Пък легни на дивана и да видиш дали ще има разлика.
И не се натъпквай толкова, ами си нарежете някое плодче, пък си бутайте един на друг в устата парченца, вместо да цъкаш в бг-мама.
И умората може да ти мине даже така.

Общи условия

Активация на акаунт