Дрескод за рожден ден?

• 8 077
  • 206
  •   1
Отговори
# 120
Aвторката на темата определено има чувство за хумор Simple Smile
Дрес кода е много як и за 50 лева ще облека 3 човека поне.
Най -вероятно тя и мъжа й в ежедневието ходят голи, щом ще дава 300 лева за дрехи Simple Smile И аз се шегувам.
Тъпо е за таква нещо да не отидете на празника на най-добрата приятелка.

# 121
Някъде средата на 90-те е било. Не точно същата прическа, но си завиваха бретоните навътре. Сега ще потърся снимки някъде в нета....
О, лимбата навътре ... и после петлето от 90-те Scream Ужасни!

# 122
А с бибероните какво са правили?

# 123
Биберонките на колие, гривна .. ключодържател. Бяха голям хит.

# 124
Тия биберони още ги има, у нас се появи миналата година от екскурзия на класа.

# 125
  • SF
Винаги можеш да отидеш до втората употреба и да си вземеш всичко за 20-25лв.

Или да отиде в първата употреба и да си купи нещо лъскаво от намаленията, а после да си го носи. Сега е точно същата мода, каквато показахме по примерните картинки. Ако има приятелка, която се облича модерно, може да й услужи с нещо актуално. Пасва на 90-те отвсякъде. Вероятно музиката ще акцентира 90-те, защото дрехите не са чаааак толкова различни.
Аз онзи ден си купих поредната шапка-идиотка. Няма да ви казвам колко пари дадох.
В момента отново са хит.
Много се смях със снимките на моята приятелка. Живее в Нидерландия и на някакво женско парти решили да си сложат ей така без никакъв повод, просто за забавление, дрес код "леопардов принт". Е, много се смях! Толкова сладки, с настроение, креативни... Завидях.

# 126
  • Melmak
Тия биберони аз ги помня от 2000’s и бяха близалки, които боядисваха езика.

# 127
Мен точно това много ме учудва, в момента модата е 1:1 във всичко с 90те. Плавно преливане в 2000та, но още не сме влезли съвсем в повтарянето. Наистина не разбирам какъв е проблемът, освен ината на авторката , опита да принизи другите и да ги манипулира да се съобразят с нея, иначе са маймуни или им липсва емпатия.

Това е прическа от 80те.

# 128
  • SF
В Зара в момента има розови тениски с точно такива ръкави. Намалени са на около 10 лева. Широки, чист памук. Лятото ще ти върши чудесна работа. Аз доста ги позагледах, без да съм на 90's парти. Ако имаше бяла, щях да си я купя. И с едни наситено сини дънки, червени лачени обувки, шалче и едри обици... мммммм! Simple Smile

# 129
Изобщо не е едно към едно. Гледам си клипчета за разликите в обличането днес и 90-те, грима и прическите.  Може много добре да се направи сравнение, като видиш видео с двата периода. Стига сте давали съвети за развлечени тениски, аз за нищо на света няма да облека нещо такова, защо пък и авторката да облича и да не се чувства добре? И те бяха на мода в някакъв ранен период, към 1997-1998 вече ходехме с къси и по-впити тениски.

# 130
  • SF
Vessela Nickolaeva, нали се разбрахме ти да помагаш със стайлинга, щом си толкова навътре в 90-те.
Споко... Ние си плямпаме, защото идеите ни се бият в главите ни, а и използваме, че си нямаме главен редактор, за да ни казва какво да пишем.
Ти дай по-истинските насоки за обличане.

# 131
Авторката ще има бременен корем по времето на партито, така че ще носи развлечени тениски и без да ходи на рожден ден. Да не се окаже, че ще стои вкъщи, облечена деветдесетарски без да иска Joy

# 132
И Гуен Стефани носи рокля на цветенца в клипа на Don't speak, ако става дума, не е само развлечени тениски.
Но пък хубаво се показва, че ако не те кефи, ще извадиш десетки оправдания. Въпросът е защо е нужно да демонстрираш такова отношение.
Мен самата идея, че се пита може ли да не се спази дрескод ме ококорва. Такъв въпрос просто не се задава от сериозни, възпитани хора.

# 133
Ако съм поканена на парти с дрес код се съобразявам с дрес кода. Можете спокойно да облечете нормални дрехи доближаващи се до темата и да подсилите с аксесоари. Факта, че говорите за тематичното парти като за “правене на маймуни” като цяло отразява отношението ви към подобни партита. Забавлението е хубаво нещо!

# 134
Ааа, бяха много модерни и гащеризоните, дънкови и всякакви. Дори беше модерно горната част да си стои откопчана и да виси като престилка Joy Но щеше да е много сладко бременна в гащеризон, представям си Фийби от Приятели.

Общи условия

Активация на акаунт