Пъзели 63

• 31 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Ravensburger, 500 части🧩

# 106
  • София, България
Съмър ме разби, кога го взе, кога го подреди.
Аз продадох сигурно 25 пъзела и заклевам се, няма никаква разлика и подобрение в натурията вкъщи, отчаяна съм.

# 107
Мона Лиза, при мен са наред тези, които сега купувам😁 Това ми беше целта;)

# 108
Един много сладък и приятен Eurographics от мен 🍩

# 109
Прекрасен и труден

# 110
  • София
Още един страхотен до последното парче

# 111
  • Варна
Йоана, този каква марка е? Загледах го сякаш...

# 112
Аууу, Йоанка, разкошен е. И мен ме чака някой ден, но с 1500 части, ще е по-голямо предизвикателство. Relaxed

Ииии, последният от пътешествието е готов, Австралия и Океания. Определено беше най-лесният от всички, даже рамката ми вървеше бързо и го наредих на едно сядане, а хич не ми се искаше да свършва Weary

Ето го и целия в пълния му блясък. Излишно е да казвам, че на живо е в пъти по красив.
Успях да го събера в стаята на детето, но повече време ми отне да събирам лего от земята, отколкото да сглобя частите SmileySmiley Момчета, какво да ги правиш!!!

The Journey of a Thousand Miles, Trefl 13 500

Ако имах толкова голяма стена, с кеф бих го сложила, но и за килим би свършил работа SatisfiedSatisfied
Скрит текст:

# 113
  • София
Ади страхотен е! Ще го дебна няма ли пак да го заредят Simple Smile само да наредя обещаните пъзели и мисля да направя поне моя дето е 13200

# 114
Мечо Пух 500

Наистина е много красив, Трефла, и аз бих го редила с удоволствие.

# 115
Йоана, този каква марка е? Загледах го сякаш...
Графика е марката, но го няма наличен в 1000 части, само в 1500 в момента
https://www.ozone.bg/product/pazel-grafika-ot-1000-chasti-the-untold-story/
https://www.ozone.bg/product/pazel-grafika-ot-1500-chasti-joseph … the-untold-story/

Аз съм го обещала на Зори, не знам дали тя ги продава после. Наистина е много красив на живо

# 116
Мона Лиза, благодаря за съвета. Интересно, с лекота оставям книга, която не ми харесва, а защо толкова време се мъчих с този пъзел? Всъщност, имам отговор, не обичам да се предавам да се отказвам при трудности.
Прибрах в различни торбички частите, справих се с една стограмка - млечен шоколад с лешници и ми мина. Blush

Ако ми попадне снимка на нареден този пъзел, може пак да се опитам. Дотогава ще стои в шкафа наказан.
И на мен напоследък никак не ми върви реденето. Започнах да редя един на Маппи /с доста прегънати парчета, вероятно при рязането/сглобих рамката донякъде и го зарязах, само, че нямам намерение да го редя и смятам да го разпродам, с още някои на символична сума... И реших, че следващия, който купя ще е изпитан и може би под 1000 части!

# 117
  • Варна
Аз съм го обещала на Зори, не знам дали тя ги продава после. Наистина е много красив на живо

Аз знам, тя е като мен, не продава Simple Smile Но това не е проблем. Ако чак толкова ми легне на сърце, ще си го взема и в 1500 части, мерси за линковете Simple Smile

# 118
Еве, кой е твоят от 13200, че ми стана любопитно? Wink

HighSpeed, аз го имам с 1500 части и всичко заминава след редене, така че, ако го искаш, ще ти го запазя.

# 119
  • Варна
HighSpeed, аз го имам с 1500 части и всичко заминава след редене, така че, ако го искаш, ще ти го запазя.

Сякаш съм навита, да. Не бързам. Само ми го запиши и ми напомни, че аз със сигурност ще забравя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт