Пъзели 63

• 31 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Записвам те и добре, че не бързаш, че идея нямам кога ще стигна до него, но ще гледам да е тази година Relaxed

# 121
Ами ... няма как да не споделя. Развълнувах се.
Vox, изключително ти благодаря за прекрасния подарък! Много красиво, трогната съм! Heart
Скрит текст:

Като емоционален инвалид и ужасно капризна на подаръци, не мога да изразя това, което чувствам наистина. Много ми хареса, много! Не знам как го правиш, но хващаш винаги душевността на човека в най-яркия детайл. Точно като за мен е и винаги ще му се усмихвам виждайки го.

# 122
evencee, радвам се, че съм те докоснала. Не е възможно "емоционален инвалид" да пише така въздействащо.
Благодаря ти за хубавите думи! Heart Eyes

# 123
  • София
А аз си замълчах за изненадата и Евенце на спокойствие да се развълнува.
Редя на Клементони Дисни с оркестъра.

# 124
За първи път редя Alipson. Качеството е добро, но доста хлабава сглобка. Отразява се светлината, но нямам хубава естествена Светлина за съжаление и снимката е на лампа.

# 125
  • София, България
Преди малко взех 40 лева от 4 пъзела и веднага ги опуках в сайта на Уайкики.
Всъщност исках да ви кажа, че има добри намаления в сайта им и е с безплатна доставка.

# 126
  • София
.... всичко заминава след редене, така че, ако го искаш, ще ти го запазя.
Което ме подсети, че имаше един на heye, 500 части със сърчица. Ако не си е намерил нов собственик, с удоволствие ще го взема Simple Smile

# 127
  • Варна
Аз си взех ето тези.

# 128
Красиви и трудни изглеждат:)

# 129
  • Варна
Ще видя като стигна до тях Simple Smile

# 130
  • София
HighSpeed, благородно ти завиждам за Enjoy, сигурна съм, че ще е наслада реденето му. Мисля само как да отида в Турция с една раница багаж и да напълня колата с пъзели, произведени там.

# 131
  • София
От мен една Магнолия с Жената чудо

# 132
  • Варна
Друго си е да снимаш на дневна светлина Simple Smile

# 133
Сътворението, Микеланджело 1000 Bluebird

Много приятен за редене, благодаря anp.

# 134
  • Варна
Броих си колекцията, вече минават 200 бройки. А дамата, от която взех вчерашните две кутии, направо ме срина като сподели, че имала вече 400+

То моето направо на състезание мяза вече, да трупам и трупам колкото мога повече, но от друга страна 90% от тях не смятам да ги продавам, адски ми харесват, а е супер да имаш толкова голям избор като ти се дореди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт