Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 325
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
Ами и аз от всичко, което чета съм останала с впечатление, че се гледат и двете неща ако не са ок се отива на ЗЕТ. Нещо, научено от форума, не от доктори.
После се почва едно чудене, ама защо бил неуспешен трансфера на ембрион с отлично качество. Ами ако е бил трансфериран на тънка лигавица или на прекалено нисък/висок прогестерон, то ето ти причина защо не е стнало. Аз затова и този опит съм го поотписала, от което ми е много тъжно.

# 121
Лунатичка, това зачервяване от прогестерона ли е? Според мен прилича на алергична реакция. Ако е това трябва да използваш друг вид прогестерон.
Само да доизясня. Тези зачервявания и сърбежи са ти почти постоянни така ли?

Едит - пак прочетох какво си написала. Според мен си развила някаква по-остра непоносимост сега. Това е мое мнение, не е лекарско. Кога ще правиш тест?

Иначе четох, че се препоръчва крем с арника срещу синините.

Не отписвайте нищо! Моят прогестерон в деня на трансфера беше повече от 60 нг/мл. и в четвъртък беше толкова.
Не знам как скача толкова. Преди да започна приема му е 0,1нг/мл. Много лесно се надрусвам значи Satisfied

При първият ми трансфер в болница Надежда, прогестеронът ми пак така беше над 60, използвах 2 по 400мг циклогест. Реших да спомена това на доктора да видя дали ще отмени трансфера. Ами, той каза, че е така, защото съм след пункция, а не заради голямата доза, ха ха. Между другото, тогава аз сама си отписах трансфера, заради резултата ми от това изследване, а то излезе, че при мен друг е бил проблема.

Хайде, чакам ви скоро да се похвалите! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 13:59 от Фрида

# 122
Фрида,благодаря ти😘.Или във вторник или в сряда ще правя тест
По-добре е в сряда,защото ако е нещо различно от 0,в петък и без това ще пускам за фонда,та да го проследя.Аз съм си една такава съобразителна и не ми е удобно да притеснявам док или акушерката в почивни дни.
Черно куче,я не отписвай нищо.Дано ти се получат нещата вече.
Не съм вярваща,но в такива ситуации се убеждавам съвсем,че Господ няма.
Не гледа ли как се мъчим не за богатство,слава имоти,а за едно детенце.
Тези,които не могат да ги гледат и се издържат от тях(детски и пр),имат по 5,а ние по едно не можем да имаме.

# 123
Аз бях вярваща до скоро .. напоследък вече и аз съм в твоята крайност. Хората си изневерят с по 5 човека и накрая имат деца от първи опит естествено, че даже и непланувани такива, развеждат се, размятат ги после по баби и дядовци, а ние сме посветили живота си един на друг и минаваме 9те кръга на Ада без резултат

Фрида,благодаря ти😘.Или във вторник или в сряда ще правя тест
По-добре е в сряда,защото ако е нещо различно от 0,в петък и без това ще пускам за фонда,та да го проследя.Аз съм си една такава съобразителна и не ми е удобно да притеснявам док или акушерката в почивни дни.
Черно куче,я не отписвай нищо.Дано ти се получат нещата вече.
Не съм вярваща,но в такива ситуации се убеждавам съвсем,че Господ няма.
Не гледа ли как се мъчим не за богатство,слава имоти,а за едно детенце.
Тези,които не могат да ги гледат и се издържат от тях(детски и пр),имат по 5,а ние по едно не можем да имаме.

# 124
Хора, не богохулствайте, вярвайте и благодарете на Бог, че медицината е толкова напреднала и може да се правят инвитро процедури, терапии, да се виждат реалните проблеми на двойките. Помислете само до преди 20 години, това беше тема табу, инвитрото беше срамно и най-вече жената беше виновна. Благодарение на медицината се разбра, че не винаги проблема е в жената. Казваха хората жената е безплодна, ялова и сега ги има такива, не признават, че и при мъжа може да е проблема. За съжаление свекър и свекърва ми са част от тези хора. В момента не поддържаме връзка с никой от семейството на мъжа ми, защото ме обиждат и наричат ялова, безплодна, въпреки че мъжа ми им казва, че проблема е при него. Това е преди години, сега вече и аз съм на 36 и имам проблеми. Тогава нямах и той въпреки всичко се съгласи да ходим по лекари, не се подведе по родителите си. Толкова го обичам заради това, защото избра да ме има, да ме прави щастлива, въпреки трудностите, че нямаме деца и непрекъснатите въпроси защо нямате деца още, какво чакате. Хора, да знаете има и много млади, които не се съобразяват.
Бог направи знанието да бъде тук на нашата земя, за да може да имаме надежда, че чудото ще се случи или да имаме утехата, че сме опитали. Вярвайте! На мен самата ми е трудно на моменти да вярвам, но идва утрото, идва някой, който ти се усмихва и ти казва добра дума. Нима е случайност това? Бог му е вложил в сърцето да дойде и да ви каже това, защото така показва великата си любов! Всички ще имаме деца, кой собствени, кой осиновени, но няма да останете без.
Всичко води към добро! Всяка процедура при нас водеше към следващия открит и решен проблем. Лекарите не са гадатели, не могат да се сетят за всичко, но е важно да не са безразлични и да мислят какво още може да се направи! А Бог ги води!

# 125
Мики цялото ми сърце и душа искат да си права🙏🏻😞❤

# 126
Срам,не срам,чух се с акушерката.Най-вероятно е алергична реакция.Спря ми Пролутекса и добави Дуфастон 3×1  + Утрогестан 3×1 орално.

# 127
Най-накрая дойде и моя ред да се запиша в редиците на чакащите, 11месеца след последния ми трансфер. Прибрах си едно ембрионче, имам ударна терапия с 4 вида инжекции + перорално лекарства и след 12 дни тест. Надявам се този път нещата да се стекат по-добре от последния.

Честито на момичетата с плюсчета, да е до финал! На чакащите - успех!

miki, уважавам вярвания на всеки, но всеки човек има различна история и понякога няма как човек да имам каквато и да е вяра в Бог. Нещата, които съм преживяла няма кой да ме убеди, че са прелюдия към нещо по-добре или пък самите те са били за добро. Така че призовавам всеки да уважава виждания и вярвания на другите.

# 128
Miki, напълно подкрепям казаното ☺️🍀☀️Не губете вяра, молитвите се чуват и се сбъдват рано или късно! ❤️
2402, стискам палци и на краката! Много се радвам, че успяхте да направите трансфера и те чакам с хубаво ЧХГ и здраво бебче на финал! ☀️🍀☺️❤️🫶
Чакам и Пълнолуние да се запише тези дни ☺️❤️

# 129
2402, кая е 4тата инжекция. Да не са ти изписали зарзио?

# 130
Да - Зарзио, Прегнил, Фраксипарин и продължавам (очаквано) пролутекса.

Прегнил даваше ли отражение на ЧХГ, че досега такова не съм била, а теста ми е ден след последната инжекция прегнил?

кактус Heart

# 131
Ами казват, че до 5 единици отклонение може да има.

# 132
Прегнил е в нищожна доза и не дава никакво отклонение в кръвния тест. Поне при мен си е бил в повечето случаи 0 или макс 4,9.

# 133
2402 много ти стискм палци 🍀 🤞!
При теб Фраксипарина заради мутации ли е или за всеки случай? Съжалявам за инвазивния въпрос, но от както ми изписаха "за всеки случай", събирам информация дали това е практика.

# 134
Поне при нас,в Плевен,изписват Фраксипарин на всички след пункцията.

Общи условия

Активация на акаунт