Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 806
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
И аз не съм имала. Да не кажа, че се научих доста добре да го поставям. Само под 45 градуса го слагах аз.
Здравейте. Наистина ли такъв кошмар е пролутекса.
До организъм е. Аз нямам никакви проблеми с него.

# 406
Както казах и аз в началото нямах проблем с пролутекса. Наболяваше ме кажи-речи 12 часа, малко зачервяване, но нищо драматично. Ама вече като няма здраво място по корема е различно. Мисля, че бях споделила, че от старта на прогестерона до датата, която ми беше определена за тест трябваше да сложа точно 60 инжекции. Сега ще са "само" 56 за 15 дни. Не е изненада, че изведнъж стана зор боденето.
Наистина не знам другите момичета с подобна терапия как се справят.

# 407
Боец си ти, момиче. Много се натъжих и от твоят резултат, та си поревах и за двете. Надявам се следващият път да има шанс да си на глобули.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 22:34 от Пълнолуние

# 408
И аз сложих около 60 бройки и бонус фраксипарин също в корема.
Разбира се, че при всеки е различно. Аз леко стисках кожата под пъпа и бода.
Желая на всички ни скоро щастие 🍀
Както казах и аз в началото нямах проблем с пролутекса. Наболяваше ме кажи-речи 12 часа, малко зачервяване, но нищо драматично. Ама вече като няма здраво място по корема е различно. Мисля, че бях споделила, че от старта на прогестерона до датата, която ми беше определена за тест трябваше да сложа точно 60 инжекции. Сега ще са "само" 56 за 15 дни. Не е изненада, че изведнъж стана зор боденето.
Наистина не знам другите момичета с подобна терапия как се справят.

# 409
2402, съжалявам за резултата и ти стискам палци за следващия път Hug моят опит с пролутекса - най-тънката игла за коремно поставяне, натискам силно иглата към спринцовката, 2 мл. спринцовки, поставям под 90 градуса в кожна гънка, която е на три или повече пръста от пъпа...за мен клексана беше по-болезнената инжекция

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 17:32 от Amelin

# 410
Диди Пусна ли тест днес? Стискам палци да е положителен.

# 411
Момичета, тези от вас , които са стигнали до положителен резултат, имали ли са усещане за имплантацията?
Кафе пиете ли, цитрусови плодове ядете ли?

# 412
Мога само за цитрусовите плодове да се изкажа. Аз бих ограничавала приема. Освен източник на витамин Ц са и източник на много захар и фруктоза.

# 413
Момичета, тези от вас , които са стигнали до положителен резултат, имали ли са усещане за имплантацията?
Не знам дали ми се струваше,но на третия и четвъртия ден имах доста силни менструални болки.Освен това,се чувствах все едно ме шият отвътре.Някакво периодично уреждане.Кафе пиех и пия.По две на ден,само че много слаби.

# 414
MariyaMS, не съм имала усещане за имплантацията, само някъде около 8-9ти ден помня, че имах болки, подобни на менструални и пих но шпа. Кафето и чая ми бяха забранени след трансфера, едва след края на 12 гс започнах пак да пия по малко кафе. Колкото до цитрусите - ядях си до момента, в който не започна да ми става лошо от тях, но това беше чак в 6 гс.
Успех! Simple Smile

# 415
И аз си ям цитруси - портокали и мандарини, салати и др. плодове. Кафе не пия изобщо. Усещане за имплантация - не знам. Имах разни болки в корема, но не мога да опредаля дали са ми носили някаква подсказка, и червата може да са били.

Аз мисля, че успешният трансфер се познава още преди трансфера, още като влезеш в клиниката същия ден. Някак си всичко ще бъде така магически подредено и идеално, че ще го запомниш за цял живот. И най-вече няма да се смущаваш от голотата си и, че "целия град" е край теб и може би те гледа. Relaxed

Скрит текст:
И докато лежах разкрачена си мислих, "ето виж сега като не искаш мъж да те ******, "стой си разкрачена тук" Laughing

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 15:26 от Фрида

# 416
Благодаря Ви момичета, че споделихте опита си! Аз от деня на трансфера имам леки болки. Пия 3×2 но шпа, така ми ги изписа Доки. Но днес ми е малко подут корема и ме боли малко повече. Яде ми се много помело и мисля малко да си хапна.
Фрида, денят на трансфера наистина ми беше магически.

# 417
Аз лично никакви болки и никакви усещания не съм имала, нито преди положителния резултат, нито след него. Само някакво леко усещане за разпъване, но е пренебрежимо малко. Мисля, че и по-бързо се измарям, но не съм сигурна за това, защото не се движа много-много.
Цитросови плодове не ям много-много по принцип, а кафе само 3 в 1 по 1 бр. на ден пия.

# 418
Момичета тази сутрин препишках два тест за отскок на деня 😁
И ето и кръвния резултата на 7ми ден. 🥰 Направо не мога да повярвам! Ходих и при личната за този задух каза че нищо ми нямало и да съм се успокоила, сигурно било от нерви и хормони.

# 419
Имах лека болка там, където докторът постави ембриона, и много често боли леко целия корем, сякаш ще ми дойде цикъла.
Никога не съм пила кафе, но цял живот пия черен чай сутрин. Спрях го малко преди трансфера, защото започна да ми се гади много от него. Оттогава всеки ден пия обикновен билков чай.
Ядох портокали, мандарини, сладкиши, и всичко друго, което исках. Ядох и шоколад няколко пъти (и се обринах от него няколко пъти).
Има и други хранителни особености при мен, но дали помагат или вредят, нямам идея. С инсеминация два пъти не стана, иначе това ми е първо ин витро, засега е успешно, и се надявам да е последно.

Общи условия

Активация на акаунт