Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 811
  • 773
  •   2
Отговори
# 390
2402, и аз съм за това да си направиш тест днес. Ако е 10 ти ден няма начин да не покаже. Няма никакъв смисъл да се мъчиш повече.

# 391
Боже момичета, чета и се чудя аз как ще издържа 10 дни. Днес е втори ден след трансфера и вече го мисля теста!
Пожелавам на всички сила и много късмет!
Аз инжекции не слагам. Само хапчета и свещички.

# 392
Блек дог,кога си на преглед?Би трябвало да си малко преди мен.

# 393
Здравейте, момичета. Тъй като си бях обещала, ако трансфера е успешен ще напиша този пост за всички момичета, които чакат с нетърпвние деня на теста и търсят симптоми на успешна инплантация.
Моят трансфер беше на 23.01 от там започна дългото чакане и непрекъснатото четенв из форума, какво да очаквам. До датата на теста имах само леко напрегнати гърди и нищо повече. На 6-ти ден от трансфера през целият ден усещах ПМБ и реших, че всичко ще приключи, но на следващият ден усещанията все по рядко се появяваха и на 8-ми ден вече нямах никакви симптоми, освен гърсите. На 9-ти ден пуснах кръвен и беше положителен. След 4 дни пуснах нов тест в друга лаборатория и ЧХГ се беше покачоло много малко. Шашнах се разбира се и през главата ми минаха какви ли не неща, но в крайна сметка реших да вярвам на докторкат ( не сгреших). На 14.02 видяхме плодно сакче, а вчера и сърчице. Все още не е ясно как ще се развият нещата, но момичета искам да ви дам един съвет.
Пускайте си ЧХГ само в една лаборатория ( много отклонения дават) и бъдете максимално спокойни. Слушайте докторите си и не се шашкайте от неща които ви казват другите хора. ( на мен ми акзваха, че можв за е биохимична, извънматочна и какво ли още не) .
Успех на всички!

# 394
Аз пуснах кръвен

Чудя се дали да спирам терапията или да чакам 10ти ден. Според мен няма да има смисъл да чакам. Най-много да ми се накарат, че съм подранила с 2 дни.

# 395
Аз пуснах кръвен

Чудя се дали да спирам терапията или да чакам 10ти ден. Според мен няма да има смисъл да чакам. Най-много да ми се накарат, че съм подранила с 2 дни.

Съжалявам Пълнолуние, следващия път ще е успешен. Според мен се обади в клиниката или на докторката и им кажи. Няма да ти се накарат, но си спестяваш два дни биене на инжекции и лекарства…

# 396
Писах им имейл и помолих да и предадат. Ще чакам да ми звънне, когато има време. А и без това сега толкова съм разтроена, че хич не ми се говори с никой.

# 397
Писах им имейл и помолих да и предадат. Ще чакам да ми звънне, когато има време. А и без това сега толкова съм разтроена, че хич не ми се говори с никой.

Мисли затова,  че имате не малко замразени ембриони и някое от тях е вашето и те чака Simple Smile Heart

# 398
Съжалявам Пълнолуние. Поплачи си, излей си мъката и с нови сили напред! Прегръдки!

Аз днес отново съм цял ден със задух и много ме притеснява… докторката каза утре да ходя да пускам пкк и някакви изследвания от коагулация и също да отида някъде да ме преслушат… нз какво се случва, много съм притеснена…мисля че е от пролутекса, защото и снощи и днес се засили 2часа след инжекцията…
Аз два дена съм сама вкъщи и още повече ме обзема паниката че не мога да дишам. Напреди ме налегнаха много гадни мисли и почнах да плача че пак нищо не е станало… Оффф абе такава каша ми е в главата 🤦🏼♀☹

# 399
И аз се отчитам с отрицателен тест, за съжаление по това време няма кой да ми вдигне в болницата, но утре поне се надявам да спра лекарствата. Успех на чакащите!

# 400
Момичета,спокойно.И вашият ден ще настъпи.Трудно е,но не е нещо,което не можем да преживеем. След всеки спад,идва възход.Дано следващия път ви се получат нещата.

# 401
Съжалявам 2402. Горе главата! Ние жените сме силни и ще се справим с всичко! Вярвам че скоро всички ще бъдем майки! Амин!

С тези отрицателни тестове направо ме е страх утре и аз да пусна…Няма да мога да спя цяла нощ да го мисля.

# 402
Здравейте. Наистина ли такъв кошмар е пролутекса? Аз да си призная съм на турския вариант, но имам 3 опаковки от другия. Сега се чудя защо изобщо съм си далара парите за него.

Пълнолуние, много съжалявам!

Воволино, честито! Водиш с едни гърди напред!

2404, ужас! Наистина толкова съжалявам! Sweat дано не ме мразиш, но защо следващият път не потретиш печелившата стратегия от предишната клиника?

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 19:30 от Фрида

# 403
Със сигурност преди следващ трансфер ще си говоря с лекаря си, повече такава терапия няма да повтарям. Предпочитам вагинален прогестерон, склонна съм дори да направим празен цикъл да видим какви нива поддържам примерно само с 2х1 циглогест.

За печеливша стратегия - лошото е, че при първия трансфер нямах секцио, истмоцеле и хистероскопия и сега въобще не мисля, че медикаментите са ключа към успеха или неуспеха. Просто средата в матката не е ок най-вероятно. Ще си почина малко преди да си прибера последното ембрионче, а ако и тогава не успеем ще мисля как и дали продължаваме.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 20:20 от 2402

# 404
Здравейте. Наистина ли такъв кошмар е пролутекса.
До организъм е. Аз нямам никакви проблеми с него.

Общи условия

Активация на акаунт