Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 36 394
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
Моят уринарен Lady test е напълно отрицателен. Все пак продължавам си с терапията до кръвният в четвъртък. 8 ден е и би трябва да го засече. Оптимизма ми се изпари. Късмет момичета.

# 376
Успех на всички чакащи и на всички бременни, които чакат да чуят сътчице!
Надявах се скоро и аз да се впиша в листа с чакащите, но както писах по-напред в темата, решихме да направим хистероскопия първо. Трябваше да е утре, но се разболях и се отложи. Това чакане за всяка стъпка направо ме побърква, но си взимам урока и се уча на търпение!

# 377
Пълнолуние и аз тази сутрин бях на косъм да препишкам един тест, но успях да се спра, все пак ми е само 6ти ден. А ти защо не отидеш утре да пуснеш кръвен, ще покаже със сигурност, не знам от къде го вадите това търпение да чакате до 10ти ден, аз не мога 😁 Вече със сигурност ще покаже. Стискам палци този уринарен да е тотално фалшиф и да ни изненадаш с хубаво ЧХГ.
Аз утре отивам на кръвен не мога да чакам до петък.

Veli86 Стискам палци и ти скоро да се запишеш след трансфер. Бързо оздравяване и успех на хистерото следващия път.

П.с. Благодаря за отговорите за задуха! Че снощи бая се бях панирала. Така като знам, че не съм само аз ми олеква. 🫶🏼

# 378
Аз съм много на косъм на ходя за кръвен днес, 10ти ден ми е ще стане ясно. Не мога повече хора, чувствам се като най-големия накадърник на света. На средата на пролутекса днес се появи кръв в спринцовката, смених мястото - боли, смених отново - пак не влиза в мен, а капе отзад. Половин час седях с игла в мен и го хвърлих накрая половината. В началото беше супер лесно с инжекциите, а сега не става и не става. Ще пробвам и в бедрата, ама сигурно и там ще направя нещо грешно....

пълнолуние, какъв лейди тест взе, защото има с чувствителност 10 и такива с 25. Ако е втория, то е все едно шурчек.

# 379
Аз съм много на косъм на ходя за кръвен днес, 10ти ден ми е ще стане ясно. Не мога повече хора, чувствам се като най-големия накадърник на света. На средата на пролутекса днес се появи кръв в спринцовката, смених мястото - боли, смених отново - пак не влиза в мен, а капе отзад. Половин час седях с игла в мен и го хвърлих накрая половината. В началото беше супер лесно с инжекциите, а сега не става и не става. Ще пробвам и в бедрата, ама сигурно и там ще направя нещо грешно....

пълнолуние, какъв лейди тест взе, защото има с чувствителност 10 и такива с 25. Ако е втория, то е все едно шурчек.

Според мен отивай за кръвен. Аз съм за ранното тестване, но не с уринарни. Поне ще знаеш има ли смисъл да се боцкаш и да пиеш толкова много лекарства. Аз затова правя по рано кръвен, защото 8-9 ден вече е ясно ако има нещо ще покаже на кръвния

# 380
С 10mlU е този и за това си мисля, че трябва да покаже. Аз не знам дали заради фонда няма да ме карат да се боцкам пак на 29 и за това не ходя на кръвен. Иглите не са моята страст и заради болката при досег с кожата ми си карам на пикливите.

2402 като филм на ужасите е с този пролутекс. Герой си. Радвам се, че само фраксапарин имам, който е като детска песен в сравнение с това, което описваш. Е ММ ми ги поставя и още повече ме улеснява. Закарах го на бърз курс при сестрите в НеоВитро и после опреснителни в YouTube.

# 381
С 10mlU е този и за това си мисля, че трябва да покаже. Аз не знам дали заради фонда няма да ме карат да се боцкам пак на 29 и за това не ходя на кръвен. Иглите не са моята страст и заради болката при досег с кожата ми си карам на пикливите.

2402 като филм на ужасите е с този пролутекс. Герой си. Радвам се, че само фраксапарин имам, който е като детска песен в сравнение с това, което описваш. Е ММ ми ги поставя и още повече ме улеснява. Закарах го на бърз курс при сестрите в НеоВитро и после опреснителни в YouTube.

Миналите пъти като правих на 8-9 ден после не са ме карали пак, и аз бях по фонд. На лекарите им е ясно, че ако няма нищо до тогава за петдневен ембрион шанса да стане имплантация клони към 0.
Стискам палци уринарния да е грешен Simple Smile

# 382
И мен ме карат да направя втори кръвен утре, ама аз го очаквах. Вярно, при мен резултатът не е 0, но с 13 на 10ти ден аз съвсем съм го отписала. Докторът обаче не дава да спирам лекарствата докато не излезе и утрешния резултат, та продължавам да си се бода и да си пия хапченцата, макар че не мисля, че има смисъл вече.

# 383
И мен ме карат да направя втори кръвен утре, ама аз го очаквах. Вярно, при мен резултатът не е 0, но с 13 на 10ти ден аз съвсем съм го отписала. Докторът обаче не дава да спирам лекарствата докато не излезе и утрешния резултат, та продължавам да си се бода и да си пия хапченцата, макар че не мисля, че има смисъл вече.

Да, когато не е 0 е нормално да искат още един тест. Поне е имало имплантация и следващия път вече ще е успешен!

# 384
Хайде момичета тръгвайте към лабораториите и не му мислете!!! Чакам ви с хубави чхгта ❤
Аз утре на 7ми ден ще ходя да пускам за да знам дали е имало импланатция. Предния път ако бях чакала пак до 10-11 ден щях да изтърва дори че е имало, а за мен това си беше постижение, въпреки че нищо не стана, пак си беше малък напредък. Докторката ми не знае за утре разбира се, ама ако я зарадвам ще е супер хахаха. Хайде Пълнолуние д-р Сенкова ни чака с положителни резултати ❤

# 385

Да, когато не е 0 е нормално да искат още един тест. Поне е имало имплантация и следващия път вече ще е успешен!

Абе то и предния път имаше имплантация, и по-предния също, ама...

# 386
Мъжа ми не ми дава да ходя да правя тест... Още малко оставало. Лесно му е да го каже, като не се боде той. Ще звънна до болницата днес, ще им обясня колко са ми проблемни инжекциите вече и ще ги питам какво да правя. Друг избор нямам.

# 387
Според мен е безумно да чакаш повече за тест, при положение че и се мъчиш с тези инжекции, като звъннеш до клиниката питай дали може сега да направиш тест за да убедиш мъжа си. Какво значи, че не ти дава… съжалявам но не той се боде и мъчи. Всички знаем че на 10ти ден кръвния ще покаже всичко. Стискам ти силно палци и ти пращам виртуални прегръдки ❤

Мъжа ми не ми дава да ходя да правя тест... Още малко оставало. Лесно му е да го каже, като не се боде той. Ще звънна до болницата днес, ще им обясня колко са ми проблемни инжекциите вече и ще ги питам какво да правя. Друг избор нямам.

# 388
2402,той и моя не даваше,ама кой го слуша😄😄😁.Аз като си навия нещо и го правя.Отиди и си пусни.Дано да е положителен!Ако,да не дава Господ,не е,поне ще знаеш.

# 389
Момичета съжалявам за отрицателните резултати, дори този път да не е стнало ще си дойде вашето бебче!
На чакащете, успех и стисната палци!
2402 , отиваи си на тест, моля те. Няма какво повече да се мъчиш, на 10-ти ден ще покаже. Аз съм в хоръра с Плолутекса и много добре знам какво ти е.
Относно симптомите, аз след трансфера никави симптоми нямах, даже и сега, когато чакам за преглед, за да се види сакче в матката пак нямам симптоми. Появи ми се някакво нощно изпотяване, което не съм сигурна дали не е защото много се навличам, също така и нещо бързо се изморявам, но го отдавам на факта,че съм доста активен човек, а от трансфера почти съм спряла всичко.

Общи условия

Активация на акаунт